מה עשיתי בשיעור רכיבה?

טוי בוי

New member
אז עבדתי היום....

באתי ואיכפתי את הסוסים באיזי ביזי וגור בא לחווה כל יום עכשיו אחר שהפאק פיטרו אותו בגלל שיהודה לא רצה שהוא היה ב-2 חוות בו זמנית. אז בקיץ קיץ אין שיעורים לתת לגור ולפרנקי לא נעים לא לתת לו שיעורים או לפטר אותו... ואז הגיע איזו ילדה צורפתיתי שרצתה לקנות סוס אז היה ל שיעור עם ור לע קלייד.... ופרנקי כל היום ירד עלי ועל זה שיהודית פתחה לי בים בגאלוף וכולם אחרי ואף אחד לא הצליח לעצור תסוסים... ארר! פעם ראשונה הליה {המזכירה} אמרה לי שהוא לא ירד ממני ואני חשבתי שהוא בטח ירד ממני אבל הוא לא! כל היום! חחח! והיו ממש קטעים חחח אני ישבתי עם גור ועם הילה בחוץ כי פרנקי עדי ופאם היו במשרד ודיברו על כל מיני דברים שאנחנו לא צריכים לדעת..חחח אז גור ניסה להתחיל עם הילה ואני ישבתי מהצד וה היה כזה מצחיק שלמות! וגל כל היום עיצבנה אותי מוות! וב-6 וחצי בערך סופי צדקה הגיע עם הילדה שלה והן לקחו ממני את ג'סיקה ושטפו אותה אז היה לי פחות עבודה רק היתי צריכה להשגיך על כולם!... וזהו... ויש לי שעה קבוע עם רנה סוף סוף! ביום חמישי ב- 6 בערב!

Sweet SuGaR

New member
השיעור שלי אתמוללל

אמממ החימום היה
(תבינו בעצמכם) ואז התחלנו לקפוץ וואי היה כיף לקפוץ אחרי חודשיים אז קפצתי איקס ולא הלך משהו היה לי קצת קשה להיזכר ואז אחרי כמה פעמים היה טוב והוא העלה לי את האיקס לאפרייט שהלך די חביב ואז הוא הוסיף עוד קורה... בערך 90. ואז הייתי צריכה לקפוץ את האפרייט ולעשות סיבוב גדול לאוקסר. וצ'יקו סירב ואז ניסיתי שוב והוא שוב סירב... אז חיים עלה עליו והוא קפץ איתו מדהים! איזה סוס גראנד פרי!!!!!!!!! חחחח הוא קפץ את המכשול הנמוך כל כך טוב וגבוה רק שלו זה היה אוקסר במקום האפרייט. אז חזרתי ועליתי ועשיתי מסלולון של אפרייט ואז צריך ישר לפנות ולהתיישר לעוד אפרייט, אח"כ הסיבוב לאוקסר (שהוא קפץ אותו טוב) ועוד סיבוב לקו של אוקסר 4 צעדים ואפרייט. אני די מרוצה הישיבה שלי מעל המכשול ממש השתפרה רק היא צריכה להשתפר בין המכשולים... וזהו אני מקווה שהכל יחזור אליי

RoNy S

New member
הגיעו שלושה סוסים חדשים!!!

אתמול בבוקר בא אחד ממצליח או משו בסגנון בצהריים בא אחד מיקום ממש ממש ממש יפה... ובערב באאה אחת מקיבוץ יגור... קוראים לה קלאו אם מישו מכיר...הקיצר היא ממש ממש ממש ממש יפה

למעלה