מה עשיתי בשיעור רכיבה?

TauraMan

New member
מה עשיתי בשיעור רכיבה?../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הקודם כבר לא קופץ..

Edubite

New member
טוב אז היום

אני ודין הגענו בבוקר (8) ונעם השאיר לנו פתק שיש לנו שיעור אז לאכף את הסוסים, איכפנו וירדנו למנאז והיה לי שיעור ממש טוב! פעם ראשונה שאני אומרת את זה על קפיצות פחח למרות שיש לי ה-ר-ב-ה על מה לעבוד אבל גם אדי וגם אקו עבדו היום מצוין!! אני חושבת שזה בגלל הלוס גאמפינג שעשינו להם אתמול (קפיצות ללא רוכב).. היה פשוט מדהים!! עשו את זה לאדי אקו אוליביה פיורינה דורינקה וגרי וכולם קפצו מאוד יפה והיו משוחררים היום בטירוף!

TauraMan

New member
טוב אז היום!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

מתחילת החופש זה היום הראשון שלא קמתי מוקדם לעבוד באורווה! מה שנקרא יום סתבלט.
באתי בערך ב4 בלחץ אטומי הבאתי 5 סוסים עם עזרה של עוד 2 בנות והברשנו את כולם באנו לשים אוכף ואז שמעון אמר שהתבטל השיעור.. חחחח באסה.. אבל בא ילד אחד שגם מופיע בסיום חוגים והתאמן על טאורה הצטרפה אליו כרמל לשיעור קפיצות עם שמעון. ארח כך עליתי על אלמוגי ואחרי חימום של ממש 3 דקות התחלנו לקפוץ, בהתחלה איקס (הליין היה בנוי מהתחלה ובעקרון יש צעד אחד בין האיקס הראשון לאפרייט השני אבל הינו צריכים לחתוך לפני המכשול השני) עשינו את זה פעמים ואז ישר לכל הליין, נכנסתי לכל הליין ממש בלי קצב ואלמוגי בקושי קפץ מה שהוא לא ראה אף פעם(הוצאנו מכשולים יפים שהוא בחיים לא ראה!) אז לפני האחרון שהיה 2 צעדים סובבתי אותו, בפעם הבאה נכנסתי עם יותר אנרגיה והוא קפץ מושלם! המכשולים היו מסודרים ככה- איקס-צעד אחד-אפריט-צעד אחד-אוקסר-צעד אחד גדול-2 צעדים-אוקסר. והוא הכניס לי איקס-צעד אחד מעולה-אפרייט-צעד אחד מעולה-אוקסר-צעד אחד ארוך וצעד שני קצר-שלט-3 צעדים מעולים-אוקסר.. אד מחוץ מהכניסה לשלט שהיתה עמוקה כל הזמן היה ממש טוב. ואז גם הסתובבנו לחומה שהיתה רק איזה 80 אבל אלמוג בחיים לא ראה אותה והאו אפילו לא חשב על לסרב!!!! איזה מותק! שמעון טוען שיש לי עתיד איתו באליפות ילדים
חחחח ואור צילמה קצת..

TauraMan

New member
חחחח תודה ../images/Emo9.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הוא נשמה!

Edubite

New member
דורון, אלמוג לא קצת קטנה לך?

כאילו, נח לך לרכב על דבר כל כך קטן?!

TauraMan

New member
כן!!../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

הוא הדבר הכי נוח בעולם ואני נראת עליו מגוחכת מוות אבל זה כיייף! והוא קשה בקפיצות יחסית.. צריך לקלוט אותו כדי להצליח..

טוי בוי

New member
חח אני מכירה את המצב!../images/Emo60.gif

יש לנו סוס שקוראים לה ג'סיקה והיא פונית והיא הדבר הכי נוח בעולם!!!! והיא כמו אלמוגי! ואני גדולה עליה קצת ואין מישהו טוב שרוכב עליה אז היא הכניסה לעצמה מלא ג'וקים לראש! והיא מלאה מרץ! דווקא קפיצות היא עושה חלק! דרסאג' היא קצת קשה.... ושירית רוצה שאני ירכב עליה בחופש לפי מה שהבנתי מהרמיזות שלה שהיא רוצה שאני קצת ירכב עלה כידי לסדר אותה...

TauraMan

New member
בגלל זה עליתי על אלמוגי ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כדי שהוא לא יעשה שטויות מחר.. חחח למרות ששמעון ירכב עליו! זה יהיה מבדדדדדר!

טוב אז אני אספר

מה היה לי בחווה כי לא היה לי היום שיעור אז הגעתי לחווה ואחרי איזה חצי שעה נופר הגיעה (ב9 וחצי 10 ככה) והיה ממש מצחיק אני מצטערת להגיד שאני אולי מחורפנת או סתומה אבל גם נופראחת כזאתי (אבל היא בהסוואה!) איזה חירפון הלך שם חבל"ז אז היא איכפה את קיסר ורכבה עליו(ממש יפה הצעתי לה לקחת אותו תחת חסותה!) ואני סירבתי לרכב בחום הזה ואז היא ירדה ושטפה את קיסר ואני איכפתי את באז ושיכנעתי אותה לעלות על אזארו בלי אוכף באז היה מועלה פשוט מאמי אין יותר מושלם ונוח ממנו חח חמודי! ונופר כמעט הרגה אתי כי לא היה לה נוח! בקירור התחיל לשעמם לי אז ביקשתי מנופר לרכב איתה על אזארו חחח אז היא הסכימה וביקשתי משיר להחזיק שניה את באז נופםר התקרבה אלי ותפסתי אותה וקפצתי אל אזארו היה ממש מצחיק אני ישבתי מאחורה יותר והתחלתי טרוט ושתינו כמעט נפלנו ונופר אמרה שנחליף ושאני אעהיה מקדימה אז עצרנו שניה ליד הגדר ירדתי לגדר ועליתי שוב והפעם אני מקדימה אז שוב העברתי לטרוט אבל הפעם שתינו עפנו לאזארו על הצוואר ולא הצלחנו לעצור (גם מרוב צחוק וחירפון וגם מרוב טימטום!) ואז רציתי נורא לחזור לבאז אז נופר העמידה את אזארו ליד באז ואני כזה שמתי רגל אחת בארכובה,באתי לעבור לבאז פיתאום שני הסוסים התחילו להתרחק ואני עשיתי מין שפגט באוויר וכמעט נפלתי וברגע האחרון נופר תפסה לי תרגל ונשארתי תלויה מאזארו רק מהרגל נופר לא נשמה והיא לא עזבה אותי ואזארו התחיל ללכת מהר אין זה היה הדבר הכי קרוע בעולם קיצור אילן לא הפסיק לצחוק ואמר שממש חבל שלא הייתה לו מצלמה ואחרי זה רכבתי עם שיר ולידר בשעור (והן תמיד עושות תרגילים הכי נחמדים וטובים בשיעור!) אז אחרי השיעור יעל זסרקה לי כמה הערות והיה מעולה! ואני מאושרת חח היה לי כיף והרגע הגעתי הביתה!

היה מאווווווווווווווד כיף!!

חח איזה מחורפנות אנחנו!! בכלל היום הזה היה מצחיק רצח!! אזארו דווקא היה ממש נוח.. אפשר להידבק אליו בקלות.. אבל הגבנון שלווווווווו אוךךךךךךךךךךךךךך זה כואב! ( תנסו להבין אותי ) חחחחח סתיו מה שהרגשת לשניה אני הרגשתי כל הזמן שרכבתי עליו גאאאד! קיסר ממש בונבון.. אני ישתדל לרכב עליו הרבהההההה! חחחחחח אבל חוץ מזה.. שתינו שרוטות רצח!! ות'אמת.. רק עכשיו הבנתי עד כמה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחח :) פעם הבאה |מצלמה| חובה!

וגם שיחררנו

תפונים בחווה כאילו סגרנו את שני השערים הראשיים והם הסתובבו להם שם איזה חצי שעה תקעו גאלופים קטנים וחמודים עוברים בכל המקומות הרקולס אפילו קפץ מעל מין בלוק שחור וגדול והואקפץ ממש יפה הייתי בשוק ופגיבל הטיפשון אחרי והוא נתקע בזה כזה שתי הרגליים הקידמיות עברו והשתיים האחרויות נשארו מאחורה מזה צחקתי עליו וכשאני ונופר רצינו לרכב היינו צריכות להכניס אותם וכולם היו בפנים חוץ מהרקולס (שהשם הזה מצתאים לו כי יחסית לגודל שלו הוא ממש חזק-אני לא אגזים אם כמעט כמו אזארו!) אני ונופר נאבקנו איתו הוא היה קשור פשוט לא הסכים להיכנס לחצר וגרר אותי ואת נופר ויעל קנתה אותו חדש ויפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה **תתחדשי** קרמבו הרגיש ממש לא טוב היום היו לו בצקות ברגליים וכול הגוף שלו היה מכוסה בנקודות כאלו זה נראה כאילו כוורת של דבורים עשתה לו אמבוש המסכנון הווטרינר מיד הגיע ונתן לו תרופות טיפול מיוחד +סטרואידים הוא אמר שהוא רואה את זה בהרבה חוות בימים האחרונים וכנראה הסוסים רגישים למשהו משותף בעע הוא כבר הרגיש יותר טוב חמודי!

Shai Felton

New member
אמממ../images/Emo63.gif

היה נחמד, חוצמז שנמאס לי לרכב עם אנשים שלא יודעים! נתקעים בי בטירוף ומפריעים בטירוף
קיצר עשיתי מעט דראסז', הובלתי ת'פאקינג שורה ואז קפצתי קצת, מתחילללכת ממש טוב......

טוי בוי

New member
גם לי היה מצב כזה כמו שלך!!!

היו לי מלא שיעורים גרועים והרגשתי שאני לא מתקדמת ונשארת באותו מצב והקבוצה היתה טובה אבל היה נורא קשה להתקדם {התקדמנו והינו די מתקדמים אבל התקדמנו לאט} ולא יצאנו לטיולים כמעט כי הן לא רצו! ואז היה יום אחד שרק אני ועוד אחת הגענו ואז סוף סוף יצאנו לטיל!!! אבל הילדה נורא פחדה מגלורי {הסוס הכי עצלן זקן רגוע וטוב בחוץ!!} אז לא עשינו כמעט כלום!!! טוב כאילו עשינו אבל מה אפשר לעשות עם ילדה שפוחדת?! אז עברתי לשיעורים פרטיים ואני עושה בהם מה שלא עשיתי בקבוצה והולך לי הרבה יותר טוב!!! תנסי גם לעבור לפרטי!

צדק8

New member
שי...

אני לא בטוחה שהגעתי לסוף דעתך.. אז תסבירי לי בבקשה- למה את צריכה שיעור פרטי ?

למעלה