מה עשיתי בשיעור רכיבה?

TauraMan

New member
נפלתי היום בהופעה..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

ויש לי וידיאו של זה! חחחחחח אני ודיזל היום-

Shai Felton

New member
../images/Emo63.gif

היום רכבתי על אוטי, למרות שנורא רציתי את גיל מישהי אחרת הייתה צריכה להתאמן לאיזה מבחן והיא לא ממש יכולה לקפוץ על מישהו אחר. אז רכבתי על אוטי, בדראסז' היא ממש מעצבנת, היא זורקת ת'ראש כמו לא יודעת מה! אחר כך קפצנו קצת, וזה הולך טוב, עשינו מסלול ממש קשה, עם פניות ממש ממש חדות, מרוב שזה חד לא ממש הצלחנו להגיע למכשול, היה צריך להכנס באלכסון כדי להגיע בכלל למכשול הבא.... ואחר כך עשיתי עוד מסלול יותר קשה והולך ממש טוב, בגלל זה עברתי ממנה, כי הכל כבר הלך חלק.

טוי בוי

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif

היה לי יום כל כך רעעעעעעע! 1.זה היה השיעור האחרון עם עדי... 2. היה שיעור גרוע...! 3. אני לא יקח חצי פנסיון... 4.נועה המדריכה שאני רוצה לרכב איתה אחרי עדי נוסעת לחודשיים!!! להודו!!{היא גם בטח לא תחזור...} 5.אין לי אף מדריך לרכב אצלו! אני לא רוצה את נועם, אושרת לא תקדם אותי, נועה נוסעת, ליאור דוחה!, עדי אומרת שרנה לא תתאים לי... והמאמן החדש מחול דובר רק ואך ורק אניגלית וספרדית כאליו שאני יודעת ספרדית ומדברת שוטף אנגלית גם...,ושירית זה ברור שלא! 6.היה הרבה מאוד עבודה! 7. הציוד היה מבולגן מוות!!! 8.הסוסים יצאו לטיול בבוקר והיו מג'ויפים כמו הר חיריא!!! 9. הסוסים עבדו כמו חמורים! 10. לא היה לי רגע לנוח! 11.אני משתגעת מדיכאון מהיום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לונורא

תמיד יש תימים האלו... לכל אחד זה קורה מידי פעם ואני בטוחה שתסתדרי הכול לטובה.... ואני בטוחה שתזכרי את הימים הטובים שהיו לך עם עדי

niko girl

New member
אולי זה בקטע?

בגלל שהיא רוכבת יותר מידי טוב....אבל אני רק משארת.....

טוי בוי

New member
האפשרויות שאני רציתי היו נועה ורנה

אבל עדי אומרת שהיא לא תתאים לי וגם שהיא מלמדת דק דרסאג' ועדי רוצה שאני ימשיך לקפוץ...

חפיף...

לכי אל רנה... היא הרוכבת הכי טובה ברשפון! וגם הדרסז' יתן לך את הישיבה הכי טובה...

טוי בוי

New member
כן אני יראה מה יהיו האפשרויות...

עדי מדברת עם פרנקי והם יתנו לי מדריך... בטח נועם או משהו כי עדי אמה לי לרכב עם נועם {רמזה}.... היחתי הולכת עליה אבל אני מעדיפה לראות אם יש לי עוד אפשרויות... יש לי ישיבה טובה אבל אני בטוחה שרנה תשפר מה שתוכל.... טוב נחיה ונראה....

למעלה