מה עשית בשיעורי רכיבה?!?

השיעור שלי!!../images/Emo6.gif

היה לי שיעור טוב, רחבתי על סוס שמו חלבה, והוא די עצלן, אבל כשיודעים איך להשתמש בו, הוא מצויין. רכבתי בקבוצה, שכוללת את המדריכה שלי ועוד שני ילדים. באיזה שהוא שלב, לחלבה היה קצת מצב רוח רע, והוא כל הזמן הלך לשער של המנאז', אבל השטלתתי עליו. באיזה שהוא שלב סוס אחר נדבק אליי וכל הזמן איים, אבל לא נגרם שום נזק רציני. בקיצור, היה טוב, ועשיתי מ-ל-א קאנטר, והקנטר היה מצוייין!!!!
חולה על סוסים, ומתה על יונקים, ואוהבת את שאר החיות

Vintage Queen

New member
מה עשית בשיעורי רכיבה?!?

ובכלל..... אז ככה...... היום הגענו לחווה וישר הלכנו "לפרוק תדברים" בקפיטריה כרגיל פתאום שיר מסתכלת על המכלאה הריקה של המניאטורים והיא עושה "אה? מזה?!!?" ואני קולטת שיש שם פוני נורמלי פפפ רצנו לשם פוני מותק קוראים לו בלונדי!!!! הוא לא גדול ולא קטן ולמרות שמצבו ממש חרא כאילו יש לו פצעים שצריך לטפל בהם אז בסופו של דבר נרכב עליו הוא כזה חמוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויפיוף! והיום עשיתי שיעור על מיסי אחרי שאתמול נתתי לה יום מנוחה... יעל סידרה 4 מכשולים (3-70 ו-1-90) ואני שיר ולידר קפצנו את זה שיר ולדיר הפתיעו שיר רכבה על ג'ינג'ר והיה מדהים! פשוט ססוף כל כך יפה ושיר רוכבת ממש מדהים ג'ינג'ר הלכה כל כך יאפה ואין זה היה ממש מרשים ומפתיע ++++++ ושלא נדבר על קרמבו ולידר יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בחיים שלי לא ראיתי את הסוס הזה עובד ככה עם מישהי הוא נותן תעצמו כל כך הוא כל כך אוהב אותה הכי בעולם נראה לי! איזה מותק!! והוא נתן שם קפיצות גבוהות בטירוף! זה היה באמת מדהים אני התחלתי לצחוק כי לידר הייתה בשוק ממנו! ובכלל גם יעל אמרה שזה מושלם! אין ממש יפה הן רכבו מיסי הלכה מעולה גם כן רק שאני קצת נלחצת מהמכשולים ובגלל שמטבעי אני חסרת סבלנות זה קצת הורס לי תרכיבה והכל אבל לאט לאט זה יסתדר.... שלושה ימים הבאים אסור לי לרכב עליה כי היא צריכה מנוחה נראה אם אני יעמוד בזה! אחרי זה שטפנו את כולם ואני דנה ונויה הברשנו את בלונדי הזה שהיה סופר מותק וזיהו... :)

Juli kleo rullz

New member
טוב אז ככה: ../images/Emo15.gif

הגעתי לחווה דקה לפני השיעור שלי!!! למזלי אני רכבתי על סוס ביצפר אז הוא היה מאוכף!!! רכבתי על מג'יק! הסוס דרסאג' הכי טוב מהסוסי ביצפר שלנו!!! היה שיעור פצצתי!!! הוא זז קדימה מצוין! והוא כל הזמן היה על המתג! היה ממש מצוין!!! אח"כ ירדתי ממנו נתתי לו לשתות... נתתי לי לשתות (חחח אחרי כל שיעור אני כמעט מתעלפת...אז אני צריכה לשתות ממש ישר אחרי...) בקיצור אז אחרי ששתיתי... הלכתי לאכף את ברמון
(הסוס שלי) סוף סוף רכבתי עליו אחרי שבוע וחצי שהוא לא עבד כי הוא מתח גיד!!!! איזה כיףףףףףף בקיצור עליתי עליו עשיתי 20 דקות הליכה (
) ואז חמש דקות טרוט על שמאל... הליכה חמש דקות... ואז שוב חמש דקות טרוט על ימין... ואז עוד מלא מלא הליכה (לא עשיתי קנטר כי אסור לו עדיין...) בקיצור הוא היה ממש ממש תפוס!!! וגם הוא כל הזמן תפס את המתג... רק בסוף הוא היה על המתג והיה נחמד... בקיצור ירדתי ממנו... ואז רציתי לשטוף... אבל היו מלא סוסים לפני.. .אז הלכתי לנקות ציוד... ואז כשסיימתי לנקות את הציוד הלכתי ושטפתי אותו וכבר לא הייתה שמש אז לקח לו שעות להתייבש... ואז הוא התייבש... שמתי לו קרם גוף על הזנב...
ומשושת על הפצע... וזהו!!!!!! זה היה היום שלי!!!! (אני יודעת שזה נשמע משעמם!)

../images/Emo5.gifהשיעור שלי...

התחלתי תשיעור קצת מוקדם....רכבתי על ג'וי שזאת הפעם הראשונה שאני רוכבת עליה... התחלנו בהליכה...היינו 3 וקצת היה לנו קשה לרכב אחד אחרי השני...ועברנו לטרוט רכבנו איזה כמה דקות טרוט במעגל קטן ואז עברנו לעשות שמיניות בכל המגרש...וג'וי הייתה קצת לחוצה אבל היא השתחררה....אח"כ עשינו קנטר ימין החלפת צעד לשמאל ועצירה...ושוב פעם קצת קנטר וזהו....... היה שיעור רגיל

היום היה לי שיעור קפיצות ב11 בבוקר

אני כבר 3 ימים לא הולכת לבית ספר כי אני חולה (יש לי משהו בקיבה אבל לא קלקול) אז הגעתי לחווה מוקדם הלכתי להביא את הסוסה שהיתה בקצה של השדה...
ואז היה לי חימום ממש לא רע ואז עשינו הרבה טרוט 2 סיבובים קאנטר ואז קפצנו סיימתי במסלול של 80 היה משהו שפחדתי לקפוץ זה היה שלט של החווה אבל הסוסה שלי המהממת קפצה הכל ברגל(יים) ימין(יות) ואז עשיתי טיול קטן כרגיל לקירור ואחר כך הלכתי לקנות לי צ'אפס ארוכים חדשים והסוסה שלי גדלה בס"מ שלם מתחילת החופש הגדול,היא כבר 1.46!!!!! ואז טיפלתי בסייחה שלי

היה לי שיעור ממש חרא היום!

בהתחלה לא ממש הלך טוב.. כיפופים הוא לא הסכים לעשות... פסדר.. שכנעתי אותו פחות או יותר ואז עלינו לקנטר.. וואי.. היה ממש כיף.. פשוט נדבקתי לאוכף וזרמתי.. חחח... ואז המדריך עשה מסלול הכנה לתחרות והלך לי ממש חרא! היה מכשול מניפה אחר כך אפרייד ואחר כך קומבינציה של אוקסר איקס ואפרייד.. ממממ... למניפה הוא פחד להיכנס! בנזונה, כמעט עפתי פעם ראשונה שנכנסתי הוא ממש עצר לפני המכשול וקפץ לגובה... באפרייד הלך טוב, ואחרי האפרייד הייתה פנייה ממש קשה לצד ימין עכשיו ימין זה היה הצד שהוא לא רצה לפנות אליו בחימום! אז גם אז הוא לא עשה וניכנסתי בחביות... ובקושי נכנסתי לקומבינציה, אחר כך עשיתי שוב את המסלול ואותו דבר שלוש פעמים..:( אבל בתחרות אני מתחרה.. לא על אותו סוס מנייאק! אני מחרה על מישו אחר..:))

HORSE GIRL2

New member
השיעור (הנהדר) שלי.........

היום היה ממש כיף! המדריך הקבוע שלי לא היה אז רכבתי עם מדריכה אחרת ממש חמודה. רכבתי על טופז האלוף (והענק- הוא איזה 2 מטר נראה לי........), והוא סוס ממש חמוד, רגוע ורגיש. הוא מזכיר לי את שרק...........
אבל הוא סוס מהמם לא מכוער כמו שרק. טוב בכל מקרה, עשינו הליכה, טרוט וקאנטר גם במעגלים. והוא עשה לי גם מעגלים ממש קטנים למרות הגודל שלו, ולא עצר או עבר להליכה. חמוד...........אני אתגעגע אליו עכשיו שאני עוברת לנצר. עוד שבועיים אני כבר בנצר, אז יש לי רק עוד שיעור אחד בחווה הזו
אבל אני מקווה שיהיה בנצר טוב....

mkuzi

New member
סופסוף!!!! ../images/Emo150.gif

אני יכול לכתוב משהו נורמאלי בשירשור העתיק יומין הזה!!! יי-אהה
אז ביום ראשון רכבתי על פפרצ'י-סוס לבן עצלן ונחמד. אני רוכב על סוסים עצלנים במיוחד כי זה מה שהמנהלת-מדריכה רוצה. אז עשיתי חימום וכבר שם הרגליים נהרסו לי-כל כך קשה לשמור אותו במקצב אחד ותך כדי כך לתקן את הישיבה שתמיד במצב גרוע-אני רוכב עם גב כפופף בגלל שאני לא מרוכז וגם העקבים למעלה... אז היה נחמד בהתחשב בזה שהארכובות קצרות בשתי חורים יותר מדי ומי שמכיר את האוכפי ווסטרן החדשים יודע שזה משהו כמו 10-5 סנטימטר... עשיתי קצת קאנטר וטרוט. לא משהו רציני... ירדתי, הורדתי אוכף, הכנסתי אותו לתא וגם הייתי אמור לשטוף לו ת'גידים אבל זה כבר היה מאוחר מידי והם כבר התקררו לבד... רק אחר כך הבנתי שהייתי אמור לעשות את זה מיד אחרי הורדת האוכף. ואתמול אחרי התארגנות של 45 דקות (גם על לקצר את זמן ההתארגנות אני עובד...) רכבתי על פני שהיא סוסה חומה ועצלנית עם סיחה קטנה ומעצבנת שרפלקס ההגנה עדיין פועם בה ביתר עוז-בכל פעם שנוגעים לה ברגליים האוחורית או קצת לפני הזנב היא נותנת זוגיה מהירה מאוד... אז אחרי חימום קצר שכלל כמה סיבובי הליכה טרוט וקאנטר. עשיתי כמה החלפות כיוון וסללום אחד וכל זאת בניסיון לתקן ישיבה ולשמור את הסוסה במקצב אחד.ובשני השיעורים דנה-המנהלת אמר שזה בידיוק סוג "המלחמה" שהיא רוצה לראות אז אני מאוד גאה בעצמי!!!!!

טוב שניזכרתי לענות

השיעור שלי היה יום שלישי,טוב שנזכרתי לענות. טוב אזה היה ממש אחלה שבעולם קפצנו על קורות כדי להתאמן על ישיבת קפיצות והיה כ"כ כיף עשינו את זה כמה פעמים אח"כ עשינו כשקשרנו את המושכות ומעל הקורות עצמנו עניים ועזבנו מושכות והיה כיף ואח"כ עשינו קאנטר מיכל את פשוט מותק מי באה לנצר?

Shai Felton

New member
פאקקקקק../images/Emo99.gif../images/Emo55.gif

מוששששששללללללםםםם ששששששששללללללייייי
פירוט אחר כך, חייבת לעוף....

צדק8

New member
תגידו כולם מזל"ט לשי !!!

היא עשתה היום מסלול נקי !!!! בלי הפלות, בלי סירובים. כלום !! וזה היה חתיכת מסלול...פיי..ולחשוב שאני הסתבכתי בגלל שני איקסים קטנים שעשיתי בצורת שמונה
זתומרת בטרוט כפיר היה מצויין..אבל כשהתחלתי עם הקאנטר..
... לומשנה..

Shai Felton

New member
שחרררר......../images/Emo55.gif

אני פשוט מתאבדדדדת...|מזיע| גאדדדדדד...... הוא היה היום כזה מושלםםםם, איזה מלךךךךך...... אבל אוף נו......פאק אני מתה....

צדק8

New member
שי !!

אם את מתחילה להיבהל שם את לא תצתרכי להתאבד כי אני יהרוג אותך, מבינה ???? לא עבדת איתו ככה בשביל להיפסל על המכשול השני ! את כל כךךךךךך קורעת את כולם !!!!!

Shai Felton

New member
../images/Emo6.gif

זה נשמע כאילו בחיים לא עשיתי סיבוב נקי
טחחחח.....

צדק8

New member
אבל

זה היה מסלול ממש קשה... ועשית אותו ממש ממש יפה... חוץ מזה שעם אוטי וכפיר את עשית איזה מיליון סיבובים נקיים ומגיעה לך מזל טוב !

למעלה