../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
יום מושלםםםם חח הוא התחיל בזה שהתחלתי ללמוד ב 9 וסיימתי ב 11 וחצי ככה.... והיו תשיעורים הכי לא קשים שיש (של"ח ספורט ולשון!) ואז הלכתי להביא את אחי הקטן מבית ספר וכשנכנסתי לבית ספר כול הילדים הקטנים והמושלמים שרוכבים אצלינו קפצו עלי אופק וסתיו ובר ושיר ומאי ועמית בן צור שהכי הצחיקה כי אני עומדת ומחזיקה את אופק וסתיו (כן אני מרימה את שתי הפיציות!) והיא רחוקה ועשינו לה שלום והיא לא זיהתה והמשיכה ללכת ואז צחקתי ואמרתי לסתיו "חכי חכי... היא לא זיהתה אותי!" וצעקתי לה עמית! ופתאום היא קלטה דפקה צרחה "סתיו" וזרקה תתיק ורצה אלי וכל הבית ספר הסתכל חח חמודההההההההה מתה עליהן!! ואז הלכתי לחווה ממש מוקדם היום.... אתמול לא הייתי שם ולא יכולתי לחכות!!
קיצר באתי ואילן אמר לי לרכב על קרמבוש! אז הברשתי אותו(והטיפשון היה מטונף!) ואיכפתי ובכלל פינקתי אותו ותוך כדי הברשה אילן ואני דיברנו אז בכלל לא שמתי לב שהברשתי אותו פוול זמן! פפפ ואז עליתי ולא רכבתי על הסוסון השמנמון הזה כבר איזה 4 חוגדשים או יותר ולהפתעתי (ולמרות שזכרתי שהוא מעצבן והאוכף לא נוח וכו!) הוא היה פשוט מותק ונהניתי מהרכיבה כמו לוידעת מה הוא היה במצב רוח כזה טוב הוא היה כל כך קשוב זה היה ממש מעולההההה ואז אילן אמר לי שאני יכולה לקפוץ אז שמתי איקס קטנטן (כי לא קפצתי איתו מלא זמן!
) והוא קפץ ממש חמודי אז הרמנו לאיקס גדול והרמנו וקפתצי איתו בסוף 70-80 והוא היה כאזה בון בון!!!!!!!!!! חח ואז קיררתי אותו קצת ושיחררתי אותו במנג' והשפרצתי עליו מים והוא שיחק איתי איזה רבע שעה עם הצינור ועשה פרצופים ושתינו יחד אין הוא היה מותק! ואז עבתי אותו והוצאתי את בלונדי (הפוני!) לשטיפה ובדרך אילן אמר לי שאני יכולה לנסות לרכב עליו אז רכבתי עליו לתא שטיפה עם ראשיית בית כמובן פחח איזה נשמה הוא... כזה פוני חמוד וטוב כזה.... בובי!!!! אז שטפ]תי אותו והוא ממש נהנה יש לו מלא פצעים.....
אני מקווה שבעוד שלושה שבועות ככה הוא יהיה בסדר והפרווה שלו תחלים והכול יהיה פרפקטו! עד אז אני אמשיך לפנק אותו.... אז אחרי זה קשרתי והברשתי אותו וטיפלתי בו והוא ממש נהנה... הוא כזה מוצקי!!! פפפ ואז איכפתי את ג'ינג'ר כי היה לה איזה שיעור.... ושטפתי את קרמבוש והברשתי את אזארו ועשיתי תראשייה של מיסי (רציתי גם להבריש אותה אבל סיזר איים להרוג אותי!) פפפפ ואחרי שג'ינג'ו סיימה תשיעור אז טיפלתי בה ועברתי עליה עם מברשת רטובה (כי כבר שטפו אותה הבוקר!) קיצר יום ממש נייס! עכשיו ישבנו וכתבנו את האנשים שאילן רוצה לרשום להתאחדות (ויתצא 12 אנשים!) ואת הסוסים....
עוד 3 ימים י8ומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נהנהננהנהנהנהננה וזיהו ++מגילה!++