מה עשית בשעורי רכיבה/בחווה?!?!

טוי בוי

New member
בעעעעעעעעע........

זה יום חמישי.... באתי לחווה איכפתי וכל הבלה בלה... ואז הלכתי לעזור לסמי עם המנג' קפיצות כי הזזנו בו את מהכשויל כיכ להכין מנג' דרסאג' יותר גדול בשבילי..(המנג' דרסאג' הרגיל שלנו הוא 20-40 ואני צריכה 60-20.....לאפ אי איי ילדים..) וסמי הסיע אותי על המיישר ועשיתי סקי כזה מאחורי הטרקטור חחחח היה ממש מצחיק... ואז הוא הרים את זה למלעה ואני לא הבנית מה קורה חחחח.... ואז ירדתי וסגרתי את השער שהוא יצא... ועלית שוב עד לאורווה... בחמש וחצי התחלתי לאכף לעצמי את רקס... איזה מושי!!!!!!!!!!!!!!
הוא בונבון! ואז היה לי שיעור עליו...רר היה קשה! עבדנו על טרוט ישיבה ויש לו טרוט לא נוח! קאנטר מדהים אבל טרוט לא! ואז שטפתי אותו ושמיתי לו קובן רשת
ובנזונה קרע לי את הקובן!!!!! ררר ואז הורדתי לו את הקובן והלכתי הביתה......

פפפ רק רציתי לספר מה עושים אצלנו

בחווהה!!!!!!!!! אמממ אז עכשיו עובדים על המנז' מקורה.. שברו כבר את הקיר שמאחורי המשרד.. מי שהיה בחווה אז זה גם הקיר שהיה מצוייר עליו סוס כזה.. וכבר שמו ברזלים כאלו באדמה ושמו כאלו סטנדים על הקיר שעליהם שמים את כל המכשולים של התחרויות.. זה ממש ממש מגניב... ואתמול יהודה סיפר לנו שהוא הולך לבנות עוד 7 אורוות מאחורי הקיר של הפרטיים.. גאשש זה יהייה מדהייים.. והוא עושה עמדות קשירה ליד העמדת שטיפה... הוא בונה שם משהו כמו 4 עמדות... הוא מרצף שם עכשיו.. וזהוו יהייה סבבבבבבבבה!!!

Vintage Queen

New member
דרורי יא

זונע לא ידעתי שבונים אצלכם מנג' מכורה!!!! בעעעליך! יש לי מחשב חדש אנשים! איזה פאן לי

../images/Emo45.gif וזה גם ייהייה המנז' חימום

לתחרויות... וגם בונים כזה מנוף לטיפולית.ץ. כמו שיש בחוות אמיר

SHoooKoLaTa

New member
../images/Emo98.gif../images/Emo8.gifהשיעור שלי../images/Emo9.gif

רכבתי על חוואג'
יאוו איזה פצצתי הוא! היה נייס, לא הלך מצויין, כאילו הלך לי אישית טוב מאד, אבל אני צריכה לשפר ת'קצב וגם היה לו קטע, שכל מעבר לקאנטר, הוא עושה באקינג ענקק! היה פאן ומצחיק, כל שנייה ניסה להעיף אותי, כרגיל
עשינו דרסז', הוא היה מאוט חמוט, שיעור הבא, זהו אני יתחיל להיות יותר נוקשה, והחלטית ולא לוותר לו על כלום!! הוא נודניק.. טחחח.. טוב, שיעור הבא..

צדק8

New member
כי משעמם לי רצחחחחחחח

אני אספר על השיעורים השבוע יום ראשון- באתי למשמר העמק ו..מממ..הייתי על אוטיקה ( לויודעת מאיפה היה הרצון הפתאומי הזה..אבל בקשתי מנעם וליאן הייתה על כפיר ונראה היה שהיא דיי נהנתה..בניגוד עלי
) היה דראסז' והלך לי די בסדר רק היא לא זזה עם לא עסוקים כל החיים בלדרבן אותההה...כאילו כפיר כמעט ולא צריך רגל ואחרי חצי שנה של כמעט רק על כפיר זה היה די קשה להזיז אותה..חוץ מזה שאני עצלנית אז זה בככל היה בעעע...ואז היא התחילה לתקוע באקים ובגלל שלא הצמדתי לאוכף את הברכיים החלקתי באחד מהם ישר על התחת
אבל אחרי זה הלך לא רע והתחלתי להזיז אותה...ויש לה קאנטר ממש נוח יחסית לזה של כפיר! ( הוא עדיין מלך !) היה נייס. לליאן היה יותר כיף זה בטוח! על יום שני אני אוותר יום שלישי- באתי עוד פעם למשמר העמק והפעם הייתי שוב על כפירו שלי והיה קפיצות... כאילו עשינו איזה רבע שעה דראסז' והתחלנו לקפוץ.. מממ..היינו אמורים לעשות עיגול קטן קטן ומעצבן והקטע היה המעגל ובזמן שאנחנו עושים ת'מעגל צריך לקפוץ( לנו היה איקס די גדול. כאילו לי, לליאן וליוטה ולשי היה משו יותר גבוה..) . היינו צריכים לעשות את זה חמש פעמים לכל כיוון בטרוט ואז 10 בקאטנר לכל כיוון. נעם רוצה שנתחיל לקפוץ מסלולים שלמים ובגלל שבתרגיל צריך לקפוץ רצוף לפחות 10 קפיצות אז זה אמור להכין אותנו. בקיצור- היה ממש נחמד אבל כפיר באיזשהו שלב לא רצה לעבור לקאנטר אז לקחתי שוט דראסז' והוא התחיל לטוס לי והיה טוב אבל אז כבר לא הספקתי לעשות הרבה.. ואז עשינו הפסקה והמשכנו עוד פעם ולכיוון אחד הלך לי די טוב ובכיוון השני הלך לי פשוט זוועה...הוא לא היה מוכן להסתובב נורמאלי בסיבוב הזה. וזייהו. יום רביעי נסעתי בבוקר וחזרתי מאוחר וכבר לא היה טעפ ללכת לאורווה יום חמישי הלכתי למשמר העמק הייתי על כפיר ועשינו אותו הדבר כמו אתמול רק ששי במקום זה עשתה מסלול והלך לה ממש טוב והיא סתם דפוקע שהיא אומרת שלא. והלך עוד פעם טוב לצד האחד אבל לצד השני הלך מזעזע..כל פעם שניסיתי לפנות לכיוון המעגל כפיר התחיל לטוס ..רשע. ואז נעם בא להעיר לי והוא ראה מה קורה אז הוא אמר לי להפסיק כי עיצבנתי אותו (
). אז ביום ראשון אני עובדת איתו על מעגלים לכיוון הזה. אה! והייתה לי בעיה ממש רצינית...שפשוט פספסתי אותו כמה פעמים בקפיצה
ובאחד מהפעמים עפתי לו על הצוואר.. זה כזה בעעעע... זה קורה לי המון והיום אני לא הולכת כי אני אפעם לא הולכת ביום שישי

צדק8

New member
NOT

נסכם שהוא של שתינו. שששששששששששששש. גם שהולך לך את לא מרוצההההה... אוף איתך!

talkk

New member
וואי היה מעולה!

חחחח גל היום דיבר עם ההורים שלי על סוס פרטי, שיהיה לי חצי פנסיון, אז ההורים שלי מנסים לעשות לי הפתעה, אז אני עשיתי ת'צמי לא מקשיבה ולא יודעת ומחר הם מתקשרים לחברה של אמא שלי שהיא כבר למעלה מ-20 שנה בענף הסוסים, רכיבה טיפולית וכו', והיו לה 5 סוסים, ואני ממש מתרגשת והכל, והם חושבים שאני לא יודעת כלום... באתי היום, קצת דיברתי עם גל על הטיול ועליתי על קפוצ'ינו! התחלנו לעשות קו של 4 מכשולים: שלב ראשון - באתי לאיקס. שלב שני - באתי לאיקס, לספור 4 צעדים, ולבוא לאפרייט. שלב שלישי - באתי לאיקס, לספור צעד, לבוא לאפרייט, לספור 3 צעדים לבוא לאפרייט. שלב רביעי - באתי לאיקס, לספור צעד, לבוא לאפרייט, לספור צעד, לבוא לאפרייט נוסף, לספור 2 צעדים ולבוא לאוקסר! והלך מעולה! עשיתי פעמיים את הכל נקי, כי השיעור חצי שעה, ולעשות הכל לקח בדיוק הזמן, והפלתי רק בהתחלה! וכמובן שהכל היה בקאנטר מהיר... ונהניתי!!!!!!!!!!!!!! טל

PiKolulo

New member
מממ. יש כאן מישהו שרוכב בגליל ים?

אם כן....יש מישהו ששמו טל והוא היה איתי במחנה..יש לו סוס..וקוראים לו שוקי..סוס ממש טוב.. ודבר שני...יש לכם סוס בחווה שקוראים לו צריח- גיליתי שהוא הסייח של ערבה!! ערבה -סוסה בחווה שלנו שנפלתי ממנה ביום רביעי!!

PiKolulo

New member
אני מכירה 70 סוסות שקרואים להן ערבה

זה שם נורא נפוץ........והיא מחוות נטלי.....ורשום לה טל על התחת

PiKolulo

New member
אז אין כאן אפחד מחוות גליל ים?!

שלנו היא חצי ערבית ....וחצי מקומית....והיא חומה עם עיגול במצח לבן..

animals lover

New member
היה לי שיעור מעולה!!!../images/Emo8.gif../images/Emo107.gif

באתי היום לכפר שמואל לשיעור רכיבה וחמי-המדריכה שלי שאלה אותי על מי אני רוצה לרכב (יופי שיש לי זכות בחירה!) ואמרתי לה לא משנה לי אז היא בחרה לי את עזיז (מלךךךךךך!!!
)-סוס פיינט חתייייך וחמוווווד!!! והברשתי אותו ואיכפתי אותו לבד (פעם ראשונה שאני מאכפת לבד באינגליש....) ואמרו לי שאיכפתי מצויין!!!*גאה בעצמי!* ואז עליתי עליו והייתה לי עלייה כזאת יפה-חלקה כזאת ומהירה... עשיתי בהתחלה חימום של הליכה מסביב למגרש ואז חמי עשתה לי לונג' (אני מתחילה באינגליש...להזכירכם...) והיא עשתה לי כל מיני תרגילים בטרוט קימה ובטרוט ישיבה והיא אמרה לי שיש לי ישיבה מעולה! תירגלתי הרבה ישיבת קפיצות (או שזה ישיבה קלה....אבל היא קראה לזה ישיבת קפיצות....יש הבדל?...) והיה ממש כיף! בסוף השיעור היא שיחררה אותי מהלונג' ותירגלתי קאנטר מסביב למגרש והיה מעולה! ובסוף עשיתי לעזיז קירור בהליכה וירדתי ממנו-הייתה לי גם ירידה מושלמת!!! הורדתי ממנו את כל הציוד, הברשתי אותו ושיחררתי אותו בראונד פן (יש שם ראונד פן ששם הוא תמיד משוחרר....)

animals lover

New member
נ.ב.-צילמו אותי!!!../images/Emo107.gif

אני אעלה לפה את התמונות בקרוב! (עוד לא פיתחתי אותם....)

למעלה