מה פירוש הביטוי امرأة بألف رجل ?

YanDenenberg

New member

אישה באלף גברים? מה זה בדיוק אומר?

מכיוון שבתרבות שלנו

אשה נתפסת נחותה יותר מגבר אז שרוצים להחמיא למישהי אומרים שהיא שווה יותר מ אלף גברים יעני לתת לה מחמאה

אגב גם אני לוקה בזה

כי לפעמים שאני מנהלת סחר עם לקוח והוא מנסה לחרטט אותי אני אומרת לו הלו אל תראה אותי ככה שיער ועקבים ואיפור אני שצריך קשוחה יותר מגבר
משפט מפגר אבל יצא לי להגיד את זה בלי מודעות למשמעות

נכון שזה סוג של מחמאה

אבל תלוי בנסיבות ...יותר זה נתפס לבחורה לוחמנית עם דיעות משלה ולא הססנית , יש כאלה שמנסים להתחיל עם בחורה אז סורקים המשפט הזה להחמיא ולהגביר מוראל הבחורה :)

תאמיני שבעבודה אני לא ממש רוצה

שיתקרבו , מי שאמור להיות קרוב יראה מעבר לכל זה

YanDenenberg

New member
פשוט נכנסתי לעמוד של חנין זועבי כדי להביע אהבה ותמיכה ואז...

ראיתי שם את המחמאה הזאת ולא ידעתי האם זאת מחמאה, בגלל זה שאלתי כאן בפורום.

יחחחחחח אשי

יעני תלית לך שלט על המצח אסור להתקרב אלייך הא , שבחורה אומרת את זה במורה ישירה הפחד עולה אצל הבחור וזה בדוק

בגלל שאנחנו בתקופת בחירות

המשפט הזה נשמע הרבה ומדביקים אותו לחנין זועבי , על אדם ותפיסתו למשפט הזה ...בעיניי היא לא כזו אבל לאחרונה הודבק לה המשפט הזה

YanDenenberg

New member
حنين فاروق زعبي

حنين فاروق زعبي היא יפה, חכמה, מקסימה וצודקת בכל מילה שהיא אומרת. סוף-סוף יש לנו פוליטיקאית שלא מפחדת להגיד בכל רם את מה שאחרים כבר מזמן אומרים בלב. חנין לא פוחדת להגיד את האמת ומגיע לה על זה כל הכבוד!

היא צריכה להתמתן

לא חייבת לקפוץ בכל הזדמנות , החוכמה שלה צריכה להתבטא בזה שהיא צריכה לשקול דברים לפני שמשחררת ועושה כותרות ...צריכה לפעול דרך השכל ולא דרך האומציות שלה ...

YanDenenberg

New member
לפי דעתי האישית...

נשים חזקות יותר מגברים. איש לא יודע איך גבר היה חווה לידה!

היום לא מרגישות בכאבים

יש זריקת הפלא אבוראל מקווה שכתבתי אותה נכון ...מה שכן החוויה עצמה מדהימה אפילו שאתה בתור כבר שעוזר לאישה ללדת ...מנסיון :)

Woking

New member
זאת מחשבה של גבר

הזריקה נקראת אפידורל, וזה לא כזה פשוט כמו שאתה מתאר. קודם כל הלידה צריכה להתקדם מספיק עד שאפשר לתת את האפידורל, וזה יכול להיות שעות של כאבים עד אז. בפרט בלידה ראשונה. שנית, זאת לא איזו זריקה קטנה בזרוע אלא אינפוזיה לתוך החלל האפידורלי בעמוד השידרה. זה גם אומר שישנם סיכונים בתהליך. לא מה שהייתי קורא זריקת פלא. אם יהיה תכשיר שיעביר את הכאבים מהיולדת לאבא של התינוק אז אפשר יהיה לקרוא לזה זריקת פלא. תאר לך שמישהי מקבלת את הזריקה, אבל זה שבסוף סובל את הכאבים זה השכן...

תודה על התיקון :) ...

הנה השכלתי קצת בתחום הלידה ...בעיניי לידה זה תהליך מהממם אם זה לאבא או לאמא ...לא יודע שנשים מדברות על זה הן בהתחלה מרגישות בכאב ואחרי זה הכל נקגע ובזמן צירים יש כאבים , בכל זאת קבלצי מידע שלא ידעתי מקודם :)

היי אשי האיכותית מחר בחירות

תצביעי לפי צו מצפונך
בהצלחה..ותבלי טוב . יום שבתון

חחחח האמת שבן הזוג שלי

משגע אותי להצביע למפלגה הערבית והאופציה השניה לדעתו כחלון
טוב אולי באמת אקשיב לו

בטח שאני מכירה

ראיתי כתבה עליו לא מזמן איש מקסים
טוב כל מי שנמצא סביבי מצביע כי רוצים להביס את ליברמן
נראה מחר אני מתלבטת עדיין

למעלה