סבבה בכייף מחר תגידי לי מה החלטת .......מעניין
ש שלום לבן דודי New member 15/3/15 #14 אשמח לעזרתכם עם המלה "תכל'ס" אני מחפשת את המקבילה שלה בערבית. מבחינת: בואו נגיע לתכל'ס. אודה לקבל את התרגום באותיות אנגלית או עברית . תודה ויום טוב
אשמח לעזרתכם עם המלה "תכל'ס" אני מחפשת את המקבילה שלה בערבית. מבחינת: בואו נגיע לתכל'ס. אודה לקבל את התרגום באותיות אנגלית או עברית . תודה ויום טוב
ה החיים זה לא פיקניק10 New member 15/3/15 #15 תכל״ס המילה הקבילה שלה בעברית זה רק בערבית הפירוש בס או פקט ...תכלס ליברמן הפירוש בעברית רק ליברמן ובערבית פקט ליברמן
תכל״ס המילה הקבילה שלה בעברית זה רק בערבית הפירוש בס או פקט ...תכלס ליברמן הפירוש בעברית רק ליברמן ובערבית פקט ליברמן
W Woking New member 15/3/15 #18 לא בדיוק תכלס זאת ההגיה ביידיש של המילה העיברית "תכלית". "תכלס" משמעו בקיצור ולעניין (ולא "רק"). מקבילה ערבית יכולה להיות המילה דוגרי (שהיא אומנם ממקור טורקי, אבל קיימת גם בערבית).
לא בדיוק תכלס זאת ההגיה ביידיש של המילה העיברית "תכלית". "תכלס" משמעו בקיצור ולעניין (ולא "רק"). מקבילה ערבית יכולה להיות המילה דוגרי (שהיא אומנם ממקור טורקי, אבל קיימת גם בערבית).