מה צריכים לכלול קורות חיים של ברמן?

Jeezy

New member
מה צריכים לכלול קורות חיים של ברמן?

אני מתאר לעצמי שזה לא קורות חיים מלאים כמו איפה למדתי ומה עשיתי. אלא איפה עבדתי וכאלה. מה קורות חיים ששולחים למעסיק צריכים לכלול? תודה

Ronnie O

New member
בד"כ בעבודות כאלה- כמו

מלצרות, ברמנות, טבחות... קוה"ח ניתנות בע"פ...

S1ndrome1

New member
לא נראה לי שצריך

לא נראה לי שקיים מנהל בר כלשהו שאוסף קורות חיים במיוחד משום העובדה שכל מה שחשוב זה הניסיון התעסוקתי. בהתחלה חשוב איפה עבדת, וברגע שזה הופך להיות פרק זמן משמעותי(מעל שנתיים הייתי אומר) אז זה כבר פחות חשוב איפה עבדת אלא אם כן באמת עבדת באיזה סופר-מגה-אקסטרים-מולטי-בלהבלה-בר מטורף שעצם זה שעבדת בו אומר עליך משהו... לא שמעתי על אף ברמן שהתקבל לאחר ששלח קורות חיים, בדרך כלל זה כמה מילים על הניסיון וזהו...

Jeezy

New member
בכל פורטלי הדרושים מבקשים

קורות חיים. יש מקומות שאני מעוניין ליצור איתם קשר אבל אין שם טלפון. רק לשלוח קורות חיים...

maxfain

New member
אני אוסף קורות חיים.

זה הסינון הראשוני שאני עושה עוד לפני שאני מבזבז לעצמי את הזמן כדי לראיין מועמד.

maxfain

New member
שוב..

החדש חלש מדי והחלטתי לחפש לו מחליף.. ובנות באות רק.. אתה יודע.. כאלה. קשה למצוא איכותיים.. יותר מדי ברמנים יש בשוק הזה..

maxfain

New member
כאלה זה:

"אני לא יכולה להרים בסקטים" "אני לא יכולה להחליף חבית.. ניסיתי כבר מיליון פעמים ולא יוצא לי אף פעם" אני: "את מכירה את כל המשקאות שעומדים כאן על הדיספליי?" ט - "כן, ברור!" אני: "אז אם בתור לקוח שיושב אצלך על הבר, אני מתלבט בין הדינסטון לסטרטיסלה מה תמליצי לי?" - "אהה את אלה אני לא מכירה" קיצר יש המשך לשיחה אבל לא מעניין, זה ממשיך לכך שהיא לא מכירה יותר מרבע מהדיספליי. זה רק 3 דוגמאות של 3 בנות שונות. היו עוד כל מיני "כאלה".. עכשיו זה יותר ברור לך?

ארתור ב

New member
סיימתי קורס.

אבל אני פאקינג לא יודע מה זה דינסטון וסטרטיסלה. מישהו?

maxfain

New member
תראה

מה שאני ממליץ לכל בוגרי הקורסים וללא נסיון זה פשוט לבחור מקומות שהם היו רוצים/מוכנים להתפשר ופעם אחת ללכת לשם סתם בתור לקוחות, להסתכל על הדיספליי, בטוח יש שם דברים שלא כיסו בקורס ולעשות מחקר קטנטן, רק שיהיה מושג מה זה הבקבוק הזה, ורק אחר כך לגשת לשאול לגבי עבודה, כשכבר מוכנים ובטוחים, כי מרואיין שיושב ורועד כמו עלה זה לא בדיוק הברמן שהיתי רוצה להעסיק ומצד שני גם אם יש לו בטחון אבל הוא לא מבין מהחיים שלו אז גם לא. רק למצוא את השילוב ולגשת לשאול.

obbb

New member
מעבר לכך

לדעתי חשוב מאוד להכנס לאווירה שהמקום רוצה לשדר. אני למשל עובד במקום שלא בדיוק עונה בקנה אחד עם לקוחות אניני טעם, מצד שני יש קוניאק CAMUS שגם אחד כמוני שעם יד על הלב אני בטוח שאני בוגר קורס עם ידע מאוד מאוד מאוד נרחב יחסית, בחיים לא שמעתי על הקוניאק הזה. אם זה מקום שחשוב ידע נרחב והבנה עמוקה, אז לשים דגש, אם זה דאנס בר עם דיספליי נרחב - חשוב להתמקד ביעילות, מהירות וכו' וכו' וכו'...

Ronnie O

New member
דינסטון וסטרטיסלה

דינסטון- וויסקי סינגל מאלט סקוטי בארץ אם אני לא טועה מוכר רק ה-12 שנים. סטרטיסלה strathisla- הסינגל מאלט של שיבס תמונה: http://www.scotchwhisky.net/images/bots/strathisla.jpg

nunimon

New member
../images/Emo6.gif

אבל תמיד תזכרו שיש גם כאלו...
"אח שלי.. אני הייתי ברמן הרבה שנים. בוא.. בוא תראה איך ביד אחת אני מחזיק וודקה, ובשניה רד בול..." "אני מכיר הכל... רק תזכיר לי מה זה פורר? " "עשיתי קורס ברמנים לפני שנתיים ומאז אני עובד. שנה ברשת ארומה, ועוד חצי שנה בארקפה, ולפני חודשיים התחלתי בבר אקטיבי ועכשיו אני מחפש בר אמיתי. יש לך ספר של אלכוהול שאני יכול להשאיל? לא בשבילי. בשביל אחותי שעכשיו בקורס. אני מכיר הכל מצוין."

למעלה