מה קודם למה:עבודה או השקפה אישית?

answers2

New member
אז זהו שלא "מחשיד".

זה היה מחשיד בנאדם בכל חברה אחרת, אבל במקרה הזה מדובר בעוד אנומליה של החברה החרדית. משהו לגמרי משונה קורה אצלכם. היא כותבת שם לגמרי בכנות וגם הדברים שלה פה הם בכנות מלאה. זה קטע חרדי שאני לא מצליח לקלוט. כמו חרדי שמסתיר בארון בחדר השינה טלוויזיה, אבל אם יתגלה שאחד משכיניו מחזיק טלויזיה, הוא לא יהסס להצטרף להפגנה שהשכן שלו צריך לעוף מהבית. איכשהוא הוא לא רואה את הצביעות. פשוט חברה מושחתת עד לשד העצמות.

אני לא חושבת להתנצל אך יש כמה מחברי

הפורום שמכירים אותי אישית ומיכרים את דעותי והשקפתיי ויודעים עד כמה הם קיצוניות וכפרניות. ותחשבו בהגיון מה אני לא ידעת שאתם יכולים לראות בקלות את הדברים שכתבתי אז למה לא כתבתי בניק אחר? אלא שלא אכפת לי שתראו מהסיבה הפשוטה ששם לא דברתי אמת.

answers2

New member
או ההיפך

שכאן לא דיברת אמת... באופן אישי אני די בטוח שדיברת אמת בשני המקומות.

מתבי6

New member
אני מכיר אישית את חני

משום שלא לחשוף דברים לא נספר מה היא עושה בשבת אבל כנראה גם אני נסחף לצורך להגיב על מה שלא צריך

מתבי6

New member
לא יפה מה שעשית עכשו

גם אני ראיתי את השרשור שם ולא ראיתי לנכון להתייחס אז למה הרגשת חייב?

חני בהצלחה..

אם את חוזרת נפרדה דרכינו כחברי פורום כנראה שזה בדם שלך אז תעשי את מה שאת צריכה לעשות .

אני בהרצאה עם הבנות סיוט איזה הטפה

צועקים פה מים רבים לא יכבו את אש האהבה ונהרות לא ישטפוהה. ואני אומרת ונערות כן ישטפוהה.

חתיכת שאלה

נראה לי אבל, שגם את לא סגורה על עצמך. קודם דעי איפה את ואחר כך נסי לשכנע אחרים להצטרף לצבא השם. אם את מתיחסת למקום בו את נמצאת כאל מקום עבודה, כמקצוע, שבו עליך להחזיר אנשים למסלול בו הם נולדו, ראי את זה כך, כמו שכתב לך ניני על חברו העובד באורנג'. (אין לי שמץ של מושג איך אפשר להשוות בין השניים, אבל כנראה יש כאלו שמסוגלים) אם את רואה בדת שלך אידיאל, דרך חיים, שיש ללכת לפיה או שאין ללכת לפיה, או אז איני רואה איך אפשר לפעול כנגד האמונה שלך. תהיה אשר תהיה. זה לבגוד בעצמך. זה כמו שישלמו לך לצרף למפלגה שאת לא מאמינה בה, או שנוגדת את האידיאלים שלך. אם תעשי את זה, ברור הוא שאינך מאמינה באמת בדרך זו. עצתי, תחליטי מהי אמונתך, ואחר כך תתחילי לצרף אליה חיילים.

מתבי6

New member
את צריכה לחשוב מה טוב באמת עבורה

ולא במה את מאמינה. כי אפילו אם הדת היא שקר ולא טובה עבורך, ישנן כאלה שזה הדבר הטוב ביותר עבורן. אנשים אוהבים שמכתיבים להם מה לעשות במקום להתמודד עם קשיים. אם את אומרת שאצלכן יותר פתוח, אולי לא כ"כ נורא בשבילה. בכל אופן חשוב שתזכרי לחשוב קודם כל עליה

חני אל תדברי איתה על הדת

תגידי לה שיש לך מסגרת פתוחה וזה יכול לעשות לה חיים קלים יותר וזהו מעכשיו זה בחירה שלה בלי שום השפעות דתיות לא להיות מניאק.

מתבי6

New member
ואת זה אמרת

לאחר מחשבה! היא שאלה חברים שחושבים קצת לפני התשובה

למעלה