מה קורה,אריאל?!

ולרינה

New member
מה קורה,אריאל?!

אמ.......סלחו לי אבל זה פורום של אריאל או של פיטפוטים?! אין פה אפ'חד שמדבר על אריאל! כולם מדברים פה על הכל חוץ מאריאל יש למישהוא הסבר?!

DredLox

New member
הא?

איך אפשר לדבר על אריאל? זה פשוט טפשי... מדברים פה בעיקר על דברים שקרו באריאל, או עומדים לקרות באריאל...בעיות שנוגעות לעיר, בעיות שנוגעות לתושבי העיר, וכו'...וגם כמובן על חיים אישיים, אבל אין מנוס מזה. וחוץ מזה אם כל מי שכותב בפורום וגר באריאל אז לדבר על החיים האישיים שלו זה לדון בבעיות של תושבי אריאל : ))

ולרינה

New member
נו באמת!../images/Emo206.gif

אמ...........אני לא חושבת שלאף אחד אבדה השפיות חוץ מלך! ואם זה פורום של אריאל צריך לדבר פה לפחות קצת על אריאל,לא אמרתי שרק אבל לפחות קצת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם לא מבינים?! זה כמו שתיפתחו פורום לאוכל ותדברו בו על מטוסים איפו השכל?!?!?!!??!?

InFecT3D

New member
אני לא מבין אותך :) כנראה שאת חסרת

השפיות.. תראי, זה לא שמדברים כאן על משהו שהוא לא קשור לפורום זה פורום אריאל ופה מתעדכנים כמעט בכל מה שיש בעיר מסיבות , לימודים , צבא, ובעיקר הנוער כאן מעביר את החוויות שלו מהעיר ומשתפים אחד את השני, הכל קשור באריאל עדין. ולשאלה שאני חייב לשאול :] איך את קשורה לאריאל, ומה מפריע לך מה אנחנו עושים עם הפורום שלנו ?

maya metal

New member
אהוי!

את אמורה ככל הנראה להבין, שלדבר על אריאל.. אין באמת על מה. יש לנו ראש עיר שבא לכנסי אופנוענים ואומר "שלום לכל הרוקרים של אריאל" יש לנו המון [אבל המוןןן] כיכרות ופארקים וזה בערך מה שיש בעיר עצמה. את אויל רוצה שנדבר על איך אפשר לשפר את העיר.. ואני לא פסימית, יכול ליהיות שבאמת אפשר אבל אני לא מכליליה, אני לא יודעת מה עם האחרים אבל לי באמת אין כוח להתאמץ ומהאנשים שכותבים פה ויצא לי להכיר קצת יותר לעומק.. אנחנו מעדיפים לשבת, לאכול ולגרד את הטע'חת. אז זהו, בעיקרון זה פורום פטפוטים.. אבל אם יש לך נושא שאת רוצה להעלות, אני אישית אשמח לשמוע. יום משהו לבנהה!!

ולרינה

New member
סתומים

מישהוא סיפר לכם פעם שאתם סתומים!?,אם לא מזל טוב כי אתם כאלה אני בסניף אריאל כבוד,למי שחשב שאני לא קשורה לאריאל ואני מדברת סתומים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ולרינה

New member
טיפשה

מה ניסגר?! מה הרופאה אמורה להיות?!,אה הבנתי התמונה שלך,אני חיבת לצין שיצת/ה במיתבך!

Maxecity

New member
חחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחח ענק בואמה חזק

אני לא יוצאת נגדך

אני רק רוצה להבין ממך. תעני לי ישירות, מה אפשר להגיד על אריאל? אני באמת שואלת...

InFecT3D

New member
סתכל איזה באסה איתך ,

תמיד באים לכאן אנשים חדשים, ואם הם טיפה לא מוצאים חן בעינך אתה תדאג שהם לא יהיו פה :\ אתה גרוע עם אנשים נקודה. בגלל זה היא דיי צודקת...=] אבל מה כפת לי. זה הבלוג המגניב שלי אני יכול לשיר פה שירים זה מה חשוב :O

למעלה