מה קורה,אריאל?!

אתה רואה? אתה מקבל את שלך

אז שתוק

אני לא מאמינה שזה לא נגמר ב:

"הקוארדינציה של האינציקלופדיה באינקוויזציה של האקספוציזיה בציוויליזציה...."

ולרינה

New member
למטייל עם סנאים

קרא לאחותך פקאצה מטומטם חסר מוח עכשיו באמת הירגזת אותי דביל!!!!! ולמי ששאל מה אפשר לדבר על אריאל: הרבה על המחנה על השבטים(אני לדוגמה בשבט הרא"ה)ותודה שלא היתנפלתה עלי(אמ אמ..........)

ולרינה

New member
ולמה?

גם עם לא לא אכפת לי כשראיתי שזה פורום של אריאל רציתי להיתכתב עם ילדים פה אבל אחרי שראיתי שמדברים פה על הכל חוץ מאריאל ושחוץ מ-2 ילדים הכי הרבה כולם ברמה של "צונזר" אז אין לי כל כך עיניין בפורום הזה(חוץ מיזה שזה ממלא לי תאימייל!)

ולרינה

New member
זבל!?חהחה הצחקתה אותי

אם מדברים על זבל צריך קודם להיפטר מהמיזבלה הראשית(לסתומים:מטייל עם סנאים)ומזה ביכלל השם המטומטם הזה??

:|

מטייל עם סנאים. יש רק נשוא מה שהופך את זה לנושא סתמי+נשוא לא? (??? למי איכפת??) עם סנאים- מושא. יאללה תנו לי עוד!!!

חח ככה אני דיברתי אל אליאור

ביום הראשון שהכרנו (זה היה מתישהו ב-2003). אולי תהפכו להיות חברים טובים ותישנו אחד אצל השני ותראו שר הטבעות ביחד
גם אני הייתי בת 14 ומטומטמת. אז, את היורשת שלי?

מי אמר שהיא לבנה?

כל מה שהיא צריכה זה לאהוב את לגולאס, לאהוב שודדי הקריבים, לשנוא את אבריל לבין ולהדלק על ליפונים. זה בנתיים. שנה הבאה יחידה שניה: מטאליקה, שר הטבעות שיבת המלך, הקטור, סיבובי מטאל. לאט לאט, שום דבר לא בוער..

אני שמחה. תמיד טוב לשמוע שאתה

יותר מידי. זה אומר שאתה בולט.. אני לוקחת לכיוון חיובי
תראו אמריקן ביוטי- בכל דבר יש משהו יפה. כל דבר יכול להיות יפה, רק תסתכל על זה, אבל באמת תסתכל על זה. סליחה* לא על זה, בזה! וזה עונה לקובילמה אני מתלהבת מדברים כ"כ קטנים כמו ילדה קטנה... אני אוהבת את כולכם!!!!

כן...

בפעם הראשונה שראיתי את זה היה ביסודי ואף פעם לא הסכלתי על זה ככה. אז ראיתי את זה ככה: "חחחחחח הוא חושב שהוא הומו איזה מצחיק!!!! הוא לא יודע שזו רק אי הבנה!!!!!! חחחחחחחחח" או "חחחחחחחח איזה פסיכופת מוזר!!!!יע8קעכר8הט!!!!!!" ועכשיו זה נראה שונה...

למעלה