מה קורה במפלגת העבודה?

ק צ ר י ם

New member
שונאים או לא שונאים (שינוי)

זה כבר לא רלבנטי היום בבוקר התפרסם שאולי לא תעברו את אחוז החסימה. אתמול הייתי עוד נדיב איתך עם ה 3 .

bhnadav

New member
אתה זה שצריך להסביר לי.

אני מעולם לא תמכתי בעקרונות ששינוי מייצגת, והיא מעולם לא עניינה אותי. אבל אתה זה שתומך בשינוי, רואה אותה מתפוררת עד לכדי מצב שהיא לא עוברת את אחוז החסימה, מה שמציב אותה כמפלגה הכושלת ביותר בכנסת האחרונה. אז תסביר לי בבקשה, למה דבר כזה קרה למפלגה עם כל כך הרבה יתרונות כמו שאתה מציג אותה.

על תדבר בשמי ועל תדבר בשם העין שלי

אני לא רואה אותה מתפוררת והיא תעבור את אחוז החסימה זה שיכול להיות ונגיד והיא לא עוברת את אחוז החסימה לא הופך אותה למפלגה הכי קושלת בכנסת האחרונה.. זה קורא למפלגה כי עכשיו יש מצב בשם פסיכוזה ציבורית.

bhnadav

New member
אתה לא רואה אותה מתפוררת?

אם אתה רוצה אני אמליץ לך על רופא עניים מצויין...

אני לא רואה אותה מתפוררת

עדיין אני רואה שיש לה 14 מנדטים אלפי חברים בתנועה עשרות חברי מועצות בישובים במצב כספי מצויין! זה לא נראה לי מפלגה מתפוררת.

surfEU

New member
קדימה מצליחה כל-כך כי אין אלטרנטיבה

ביבי נתניהו שנוא בציבור כמעט כמו אהוד ברק פרץ לא באמת יכול להנהיג ממשלה אז מה שנשאר זה שרון

זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי

אולי בכל חיי (והם לא ארוכים כל כך) מה אתה מגדיר אלטרנטיבה?! כל אחד יכול להוות אלטרנטיבה ובוואדי שאלטרנטיבה יותר טוב מה"אלטרנטיבה" קדימה אם קדימה היא אלטרנטיבה או האלטרנטיבה הכי טובה שיש אז אנחנו באמת במצב קשה... יש אלטרנטיבה לשלטון ויש אלטרנטיבה אמיתית לקדימה!! 1. ביבי נתניהו שנוא בציבור יותר אפילו אולי מברק זה אני מסכים פרץ יכול להנהיג מדינה לא פחות טוב מאשר אריק שרון וזה אומר לך חבר בתנועת נוער "שינוי" ומה שנשאר זה לא שרון ושרון לא יכול להיות אלטרנטיבה כי הוא כבר בשלטון וראינו אותו כבר ב5 שנים האחרונות מה הוא עשה. ויש אלטרנטיבה ואפילו כמה אלטרנטיבות אלטרנטיבה בראש ובראש האמיתית ביותר היא מפלגת שינוי! בראשות טומי לפיד! ומי שלא ממש מת על שינוי יש אלטרנטיבה אחריי והיא מפלגת תפנית בראש עוזי דיין! ואם לא את תאפנעית בראשות עוזי דיין אז את ישראל בייתנו בראשות אביגדור ליברמן! ואם לא ליברמן אז מפלגת הירוקים! אז זה לא מש שנשאר ויש אלטרנטיבה!

bhnadav

New member
LOL

תומך שינוי מציע להצביע למפלגת העבודה ולא לקדימה מה קרה, יש מישהו שמסכן את שינוי פתאום
תהיה לויאלי לרגע, נו באמת. הרי לשינוי יש סיכוי הרבה יותר גבוה להיות בקואליציה אם שרון ינצח ולא אם עמיר פרץ ינצח. עצם זה שתומך שינוי מעודד הצבעה למפלגת העבודה ולא לקדימה (כשידועות העמדות של שינוי, שמנוגדות למפלגת העבודה מכל וכל) - מעיד על הגועל נפש שחוגג שם.

אני לא מציא להצביא לעבודה !!!

חס וחלילה! למרות שאם היו שתי מפלגות ואך ורק שתי מפלגות הייתי אכן בוחר בעבודה אבל לא בקדימה מה מסכן את שינוי?! לשינוי יש הרבה סיכוי להיות בקואליציה אם היא תנצח ולא העבודה או קדימה.. ולשינוי יש הרבה סיכוי להיות באופוזיציה אם העבודה תנצח ולא קדימה העמדות של שינוי לא מנוגדות במאה אחוז לזאת של העבודה! אני מסכים שב 90 אחוז הם מנוגדות לעמדות של העבודה! אם יש בכלל לעבודה עמדות?! אתה יודדע מה ה עמדות של העבודה?!1 מישהו לכל הרוחות יודע אם יש להם עמדות?! איזה גואל נפש בראש שלך?!

bhnadav

New member
הגועל נפש הוא,

שאתה דואג להשמיץ רק מפלגה שאתה חושב שיושבת על האג'נדה של שינוי, אבל למפלגות אחרות שעמדותיהן מנוגדות מכל וכל לשינוי כמו מפלגת העבודה - אתה מציע להצביע. איפה היואליות שלך, בן אדם? אם אתה חושב שקדימה כל כך מתחרה עם שינוי על מנדטים, ומכאן שהרוב המוחלט תומכי שינוי רואים בקדימה כאופציה המועדפת עליהם, אולי תזנח רגע את מאבק המנדטים ותדבר על אידיאולוגיה? זה כמו שאני בתור תומך קדימה יציע לאנשים להצביע חד"ש-תע"ל ורק לא ליכוד, למרות שאני מתנגד לחד"ש יותר משאני מתנגד לליכוד, אבל מה לעשות שבין קדימה והליכוד יש כ-20 מנדטים...

לא גואל נפש ולא גורנישט

אני מבין אותך כי אתה לא ממש יודע כי אני עוד כתבתי פה עוד לפני שידעתה מזה תפוז ועוד שקדימה הייתה רק בבטן של עומרי.. אני כבר מעל שנה וחצי כותב בפורומים פוליטים של תפוז כתבתי מעל 1000 הודעות אני חושב.. ולפחות חצי מהן היו הודעות תקיפה כנגד מפלגות כמו מרצ יחד העבודה האבודה והליכוד הפילוג וכו...

bhnadav

New member
1000 הודעות שנראות כמו זאת../images/Emo35.gif

מה הן מעניינות אותי?

במהלך ההתכתבות שלי בתפוז

בכל הזמן הזה. נתקלתי גם בערך ב1000 יצורים כמוך מה הם מעניינים אותי?! לא יודע.

הסדר יום של קדימה (שאין לה)

לא יושבת על הסדר יום של שינוי.. לקדימה אין בכלל עקרונות! לאן להצביא?!1 אני מדבר על האידאולוגיה?!! אתה זה שמתעלם?!! מה נאי אומר כבר מלא זמן?!! אתם אוטיסטים או מה?!! לקדימה אין אידיאולוגיה!!!! אין עקרונות (אידיאולוגיה בעיברית) מה אתה פתעום מערב לי את חדש תעל.. ואת ההפרש בין הליכוד לקדימה?

bhnadav

New member
אל תבלבל את המוח.

האידיאולוגיה של קדימה פורסמה רק אתמול וכבר שכחת?

זאת לא אדיאולוגיה

ולא היה לי כוח בשביל להסתכל בזה.. (נכנסתי לאתר קדיהמ ולא נרראה לי שמצאתי את העקורונת)

למעלה