מה קורה כאן?

LHOswald

New member
מה קורה כאן?

נדמה לי, או שמנהל כאן באמת מחק לי הודעות? למה? אפשר הסבר? חוץ משמאל ימין.

יכול להיות

שההודעה שלך הייתה משורשרת להודעה שנמחקה (אולי של 1122), לכן גם שלך נמחקה. אפשרויות המחיקה של מנהלי התפוז הן לא מהמתקדמות.

LHOswald

New member
כן

יכול להיות גם זה, אבל היתה לי גם תגובה לרותם על "ישראל מדינה כובשת". חוץ מהתגובה שלי לא נראה לי שמשהו שם עוד נמחק.

LHOswald

New member
לא ציפיתי שתיהיה תגובה

לא עניינית, ולא בכלל. יחי אנרכיה!

יוֹאב

New member
ומה תשתה?

חביבי, אני לא גר בפורום. אתה תיאלץ לחכות עד שאיכנס לפורום ואגיב. אני מיד אבדוק בהודעות המחוקות מדוע הודעתך נמחקה.

LHOswald

New member
אני חיכתי

עד שראיתי שאתה כאן, מגיב על משהו אחר. אני אעזור לך - התגובה שלי שנמחקה היתה עם כותרת "הערבים הם עם כובש" כתגובה לרותמה על "ישראל מדינה כובשת". היו עוד כמה שנמחקו, אולי בתוך שירשורים שנמחקו כליל, אולי לא.

One Echoe

New member
גם לי היו הודעות שנמחקו.

תבדוק איזה הודעות שלי נמחקו ותסביר לי למה.

LHOswald

New member
זה מה שלא הבנתי

בתגובה שלי לא היה שום דבר על נאצים או משהו בסגנון שיכולה להיות הסיבה למחיקה. חוץ מהדעות האישיות של המנהל אני לא רואה שום סיבה למחיקה של אותה הודעה, אלה אם הוא יוכיח לי אחרת.

One Echoe

New member
מנהל, אתה חוצפן.

כבר אמרתי לך 1000 פעם שכשאתה מוחק הודעות, אתה חייב להודיע על כך למשתמשים!

the mnm factor

New member
זה ידוע... חח, לך זה אולי ידוע.

אבל זו לא חובה... ולקרוא למנהל חוצפן רק כי הוא לא עושה מה שאתה אומר לו זו חוצפה בפני עצמה...

One Echoe

New member
אתה מוזמן לשאול

את תפוז אם זו חובה או לא. זה ממש לא "מה שאני אומר לו"=אלה חוקי תפוז, ואם לא חוקי תפוז-זה חוק למנהל בשביל להיות מנהל טוב. זו אכן חוצפה. מנהל הוא לא אלוהים-ואני אקרא לו חוצפן אם הוא חוצפן-כמו לכל משתמש אחר.

the mnm factor

New member
אבל מנהל הוא לא כמו כל משתמש אחר

מר סוציאליזם בשקל... ולא, זהו לא חוק של תפוז... ואתה לא קובע מהו חוק של "מנהל טוב".

One Echoe

New member
מר יפה נפש(?).

שדואג לשלום הערבים אבל שם זין על העם שלו. זה כן חוק של תפוז, ומנהל הוא כן כמו כל משתמש אחר.

the mnm factor

New member
עצבנתי אותך?

אני אכן דואג לעם שלי... בכך שאני רוצה לעשות שלום עם הערבים- אתה לא ממש משכיל להבין את זה... זו כבר בעיה שלך. תביא לי הוכחה שזה חוק של תפוז... ומנהל הוא לא כמו כל משתמש אחר... זה די ברור אני חושב, מנהל הוא המנהל ושאר המשתמשים פשוט לא. אבל אתה פשוט מלא בחארטות מפה ועד הודעה חדשה.

One Echoe

New member
חח ממש.

ממש עצבנת אותי, אתה סתם ילד טיפש שלא מבין כלום מהחיים שלו. אמרתי כבר, בא לך? תשאל בפורום של המנהלים או משהו, אני לא צריך להוכיח לך כלום, לא דיברתי אליך בכלל, סתם נדחפת. מנהל הוא כן כמו כל משתמש אחר, רק שיש לו סמכויות ניהול, זה ההבדל היחיד.

the mnm factor

New member
העצבים כבר ממש בגרון מה?

אני ילד טיפש? אני לא חושב שבחודש האחרון אמרת עובדה אחת... כל היום ממציא שטויות... אתה לא מוכיח לי כי זה לא נכון- אין חוק שאומר שמנהל צריך להודיע לכל משתמש על כך שהוא מחק הודעה שלו- אין כזה חוק. וכרגע אמרת... יש הדבלים בין מנהל למשתמש- משמע (כי אתה לא תבין את זה לבד) שמנהל הוא לא כמו משתמש רגיל- אמרת את זה כרגע. אני לא מבין כלום מהחיים שלי? אתה לא מצליח לסתור עובדה אחת שאני נותן לך- רק ממציא שטויות כל הזמן.

למעלה