עד שראיתי שאתה כאן, מגיב על משהו אחר. אני אעזור לך - התגובה שלי שנמחקה היתה עם כותרת "הערבים הם עם כובש" כתגובה לרותמה על "ישראל מדינה כובשת". היו עוד כמה שנמחקו, אולי בתוך שירשורים שנמחקו כליל, אולי לא.
בתגובה שלי לא היה שום דבר על נאצים או משהו בסגנון שיכולה להיות הסיבה למחיקה. חוץ מהדעות האישיות של המנהל אני לא רואה שום סיבה למחיקה של אותה הודעה, אלה אם הוא יוכיח לי אחרת.
את תפוז אם זו חובה או לא. זה ממש לא "מה שאני אומר לו"=אלה חוקי תפוז, ואם לא חוקי תפוז-זה חוק למנהל בשביל להיות מנהל טוב. זו אכן חוצפה. מנהל הוא לא אלוהים-ואני אקרא לו חוצפן אם הוא חוצפן-כמו לכל משתמש אחר.
אני אכן דואג לעם שלי... בכך שאני רוצה לעשות שלום עם הערבים- אתה לא ממש משכיל להבין את זה... זו כבר בעיה שלך. תביא לי הוכחה שזה חוק של תפוז... ומנהל הוא לא כמו כל משתמש אחר... זה די ברור אני חושב, מנהל הוא המנהל ושאר המשתמשים פשוט לא. אבל אתה פשוט מלא בחארטות מפה ועד הודעה חדשה.
ממש עצבנת אותי, אתה סתם ילד טיפש שלא מבין כלום מהחיים שלו. אמרתי כבר, בא לך? תשאל בפורום של המנהלים או משהו, אני לא צריך להוכיח לך כלום, לא דיברתי אליך בכלל, סתם נדחפת. מנהל הוא כן כמו כל משתמש אחר, רק שיש לו סמכויות ניהול, זה ההבדל היחיד.
אני ילד טיפש? אני לא חושב שבחודש האחרון אמרת עובדה אחת... כל היום ממציא שטויות... אתה לא מוכיח לי כי זה לא נכון- אין חוק שאומר שמנהל צריך להודיע לכל משתמש על כך שהוא מחק הודעה שלו- אין כזה חוק. וכרגע אמרת... יש הדבלים בין מנהל למשתמש- משמע (כי אתה לא תבין את זה לבד) שמנהל הוא לא כמו משתמש רגיל- אמרת את זה כרגע. אני לא מבין כלום מהחיים שלי? אתה לא מצליח לסתור עובדה אחת שאני נותן לך- רק ממציא שטויות כל הזמן.