מה קורה כאן?

One Echoe

New member
אתה אדם ממש טיפש, אם לא הבנת.

זה כמו שאני אגיד שאין הבדל בין אדם לאדם כי צבע העיניים שלהם שונה, אם כך, רק לאדם אחד יש זכויות. אז כן, הוא שונה ממני בזה שיש לו סמכויות, כמו שאני שונה ממך כי יש לנו ניק שונה. אבל בפן של יחסים, אין שום הבדל ביני בינך או בין המנהל. ואתייחס אליו כמו אל כל משתמש אחר. ובקשר לכל שאר השטויות שאמרת-צד ולמד.

the mnm factor

New member
אתה ממש מחקה אותי

אני קורא לך טיפש, אתה מחזיר לי בטיפש. אני אומר לך שאתה אומר שטויות, אתה מחזיר לי בזה שאני אומר שטויות. בדיוק כמו כל ההתנהלות שלך בפורום מאז שאתה כאן- בהתחלת חיקית שמאלנים- עכשיו כשיש יותר ימנים אתה מחקה הודעות של הימין. אין לך משל עצמך. וכמו שאמרתי, אין לי ממש עסק לדבר איתך- ביחוד כשאתה פשוט מחזיר לי כמו תוכי את מה שאני אומר.

One Echoe

New member
אתה אדם טיפש ונבוב.

וכבר כתבתי שאני לא הולך להיכנס איתך לשטויות האלה, אתה בלי ספק בהתעלם מעכשיו.

the mnm factor

New member
שוב אתה מחקה אותי ../images/Emo6.gif

אני אומר שאין לי עסק לדבר איתך... ואז אתה מחזיר לי ב"אני לא הולך להכנס איתך לשטויות האלה".

One Echoe

New member
אני מבין שלריב עם אנשים

זה ממש סיבה למסיבה בשבילך. אני קורא לך טיפש, אתה מחזיר לי בטיפש. - אני קראתי לך טיפש ראשון. אני אומר לך שאתה אומר שטויות, אתה מחזיר לי בזה שאני אומר שטויות. - אתת אדם שטותי, ובערך בכל הודעה שנייה שלי אני מזכיר לך את זה. בדיוק כמו כל ההתנהלות שלך בפורום מאז שאתה כאן- בהתחלת חיקית שמאלנים- עכשיו כשיש יותר ימנים אתה מחקה הודעות של הימין. - אני חיקיתי שמאלנים? חחח..חתיכת טיפש. אני הייתי שמאלני גם כשהייתי פה היחיד וכל הפורום התווכח איתי. אני פשוט השכלתי, ואתה נשארת טיפש. אין לך משל עצמך. וכמו שאמרתי, אין לי ממש עסק לדבר איתך- ביחוד כשאתה פשוט מחזיר לי כמו תוכי את מה שאני אומר. אין לי משל עצמי? אל תתיימר לדעת עלי משהו. אתה תינוק, אני מציע לך להתבגר, וכמה שיותר מהר. ובטח שלא לפזר את שטויותיך כאן, בפורום.

Rotema3

New member
שם זין על העם שלו הא?

אתה ושכמותך הם אלו ששמים זין, נלחמים על אדמה על חשבון שני עמים, על חשבון קורבנות ודם, ועוד מעיזים להעמיד את עצמכם בצד שנלחם לטובת "העם".

One Echoe

New member
חח,

מה את מפילה עלי את כל הסטיגמתיות שיש לך? אני לא נלחם על שום אדמה. אכפת לי מהמדינה שלי ואני יודע עם מי יש לי עסק, בניגוד אליכם. לכו תשתו עם מחבלים קפה, ותעודדו אותם.

Rotema3

New member
"אני יודע עם מי יש לי עסק"

ואתה עוד מדבר על סטגמתיות? עדיף לשתות קפה עם "מחבלים", מאשר עם אנשים כמוך.

One Echoe

New member
איפה הקשר לסטיגמתיות?

אני יודע עם מי יש לי עסק, עם מחבלים טרוריסטים, ועם ערבים דתיים. אז לכי תשתי קפה עם מחבלים.

Rotema3

New member
איפה? הנה.

אתה יודע עם מי יש לך עסק? לא חושב שאתה 'קצת' מכליל?, קצת משתמש בסטגמתיות כדבריך? הלא אם היית מתכוון רק לקבוצה מסויימת, היית מציין. אתה בחרת אחרת. "בניגוד אליכם. לכו תשתו קפה עם מחבלים ותעודדו אותם". יפה מאוד, גיל. כל הכבוד. בלי סטגמתיות. הרי כל מי ששמאלני מעודד מחבלים, וחושק בשתיית קפה איתם, לא? האבסורד שכתבת את כל זה, בהודעה שהערת לי על ה'סטגמתיות' שלי.

One Echoe

New member
יותר גרוע לכתוב

"עדיף לשתות קפה עם "מחבלים", מאשר עם אנשים כמוך." לא הייתי כותב את זה גם לבנאדם הכי מטומטם שאפגוש בחיי. וזה רק מראה על איכות המחשבה שלך. וד"א, לא הכללתי, דיברתי עליך ועל the mm factor.

Rotema3

New member
נכון, כי אתה ממש מכיר אותנו.

אתה מכיר, אתה מה שאתה חושב שאתה מכיר, על סמך דעות שאתה קורא, ופוסק לפי זה שטויות, לגבי התידדות עם מחבלים. משמע, אתה סטגמתי. אל תדבר איתי מה גרוע ומה לא, כשאתה התחלת את הביזוי בשרשור הזה.

One Echoe

New member
חח..

אני לא אמור מישהו אישית בשביל לדעת את דיעותיו הפוליטיות. זה פורום פוליטי. ובדיוק, קראתי את הדיעות שלכן, ועל כן אמרתי מה שאמרתי. אם כך, זה מבטל את הטענה שלך שאני השתמשתי בסטיגמתיות. אני לא ביזיתי שום דבר, זה the mm factor שרודף אחרי הודעותיי ושופך את טיפשותו.

Rotema3

New member
.

אתה גם לא אמור לשפוט אדם, ולהחליט שמתאים לו לשבת עם מחבלים לקפה, לפני שאתה מכיר אותו אישית. אתה לא אמור לקבוע שלאדם הזה לא אכפת מהמדינה שלו. אתה קראת דעות, אשר מתקשרות לצד השמאלי-על סמך זה הגעת למסקנה מתוך הסטגמתיות על השמאל. לא ראיתי שהוא שפך שום טיפשות, האמת.

One Echoe

New member
סטיגמתיות על שמאל?

אם שכחת, עד לפני שבועיים אני די הסכמתי עם דעותיכם. ואני אפילו עדיין מסכים עם חלק מדעותיכם. היחס הספציפי של the mm factor, דגש על ספציפי, הוא שמבחיל אותי, בלי קשר שמאל או לא. וזה פורום פוליטי, לא שפטתי אותו על בסיס אישי(כמו שהוא עשה לי, למשל), אלא על בסיס פוליטי. ברור שלא ראית, כי את מסכימה איתו.

יוֹאב

New member
אה, אמרת לי 1000 פעם?

איך לא שמתי לב? אם יש לך בעיות עם דרך הניהול שלי - אנא כתוב ל- [email protected] זו הכתובת של הנהלת הפורומים. מעבר לזה, אני לא ממשיך לדון איתך בנושא הזה.

One Echoe

New member
איזו הודעה טיפוסית של מנהל.

מה אתה מגיב כמו רובוט? אמרתי לך לפחות פעמיים במסרים. אני לא צריך ללכת לתפוז, בשביל זה יש אותך, פשוט תודיע למי שאתה מוחק לו הודעות שמחקת לו.

יוֹאב

New member
אם רק תראה את כמות ההודעת

שאני נאלץ למחוק, תבין שאני לא הולך לשבת גולש גולש ולהסביר לו מדוע מחקתי את ההודעה שלו. אני פה בשביל כל בעיה שיש לך לגבי הפורום, אבל יש צורה להגיד דברים. לקרוא לי חוצפן, זו חוצפה מצידך.

One Echoe

New member
אני מצטער על זה.

זה פשוט מעצבן שנמחקות לי הודעות ואני אפילו לא יודע למה. לא התכוונתי לזלזל או משהו.

למעלה