מצטרפת לאנאבל לי
נים, אני מבינה מה שאתה אומר, אבל.. אני חושבת על עצמי. כמה שאני חושבת שהשלמתי עם המצב, וכמה שאני משתדלת לעשות כל מה שרק אפשר כדי לשכוח את הכאב וכדי להרגיש "רגילה", בסופו של דבר.. לא משלימים עם זה ממש.
ולא, גם עם קטיעה של רגל לא משלימים, וגם עם מחלה כרונית לא משלימים. אפשר רק להתמודד בצורה נכונה יותר, או נוחה יותר, אבל אי אפשר לגמרי לקבל את זה שהחיים לגמרי השתנו.
אני לא יכולה להאמין לגמרי שהפכתי לאדם שלא יכול לרקוד, שזאת הייתה האהבה הכי גדולה של החיים שלי.
אינ לא יכולה להשלים לגמרי עם זה שכל מסלול הקריירה שלי נגדע באיבו, ושהוא לעולם לא יוכל לשוב להיות מה שהיה אמור להיות.
אבל.. שוב, אני יכול הלשבת לבכות על זה יומם ולילה, ואני יכולה לומר לעצמי שאין לי בריר הולהמשיך ולראות את הדברים הטובים שיש בעולם הזה.
אני יודעת שאתה אומר עכשיו- טוב, בטוח לא כואב לה כמו לי, כי אילו הייתה מרגישה את זה, לא הייתה יכולה לדבר על הטוב.
ואני מסכימה אתך, חלקית. ראשית, כל אחד חווה את הכאב שלו הכי טוב, ואין כאב אחד דומה לאחר. אבל.. אינ יכולה לומר לך שהיו לי ימים, שבועות, חודשים של מנות מורפיום שנונתים לחולי סרטן כשהם בשלב הסופני של חייהם, היו לי חודשים שלא יכולתי לדבר מרוב כאב, שעצר לי את הנשימה. אבל.. בלב פנימה, תמיד האמנתי וקיוויתי וחיכיתי שיהיה יותר טוב.
ונדמה לי .. שאתה "רק" שנתיים בעניין, נכון? אז.. זו לא חכמה מצדי.. אני חושבת שהדבר הזה אור ך זמן. ולעתים, הרבה זמן. עד שמבינים את העצמות, עד שמתרגלים ומסתגלים ל"אין ברירה" הז,ה ועד שמנסים להוציא את הטוב ממנו.
אינ מאחלת לך מאוד מאוד שתצליח לראות את האור ולהרגיש חיים קרובים ככל האפשר לחיים רגילים.
ומזמינה אותך, בינתיים, לחשוב אתנו על - מה הכי בא לך לעשות עכשיו? למה אתה הכי מתגעגע בימים של לפני הכאב? מה היה משמח אותך עכשיו אם היה קורה (לא כולל "שהכאב הזה ייעלם לעזאזל").