מה קורה כולם?!!??

מה קורה כולם?!!??

אני חדשה כאן..קוראים לי דליה ואני בת 14 וחתצי אני רואה תשוקות ומנסה לא להפסיד.. לא מטורפת על זה אבל אחלה סדרה חחח.. חולה על לואיס וא'יתן... וזהו חחחחחחחחחח

python 4

New member
ברוכה הבאה, דליה!

אה, ארבע-עשרה וחצי זה גיל מעולה. עידן התמימות. enjoy it while you can. בכל מקרה גם אני רואה תשוקות, ואני חולה על כולם (בעיקר על צ'רי שעושה אותי חולה כל פעם שאני רואה אותה).

backstreet girl

New member
ברוכה הבאה........

ואל תתייחסי לפייטון...... הוא ועוד כמה יורדים על צ'ריטי ושרידן שלא צריך לתייחס אליהם.. נכון פייטון.......??????? אני מאחלת לך השתלבות מהירה ומהנה... אגב אני אוהבת את שואיס (שרידן ולואיס למקרה שאת לא יודעת.....)

python 4

New member
ברוכה הבאה, דליה!

בקסטריט יקירה, למקרה שלא שמת לב את ומיגל הם היחידים שאוהבים את הצ'רי. OK, אז אולי על השרי יש וויכוח רב שנים (ואגב, לא אמרתי מילה עליה) אבל לעומתה על צ'רי יש קונצנזוס רחב מקיר לקיר, יותר רחב מהקואליציה. אני אנטיצ'רי גאה! בקרוב על חולצות T וספלים.

python 4

New member
נו, אז אתן שתיים.. אתן יכולות להקים

מפלגה. "צ'רי עכשיו ולתמיד". תהנו באופוזיציה.

python 4

New member
נו, אז אתן שתיים.. אתן יכולות להקים

מפלגה. "צ'רי עכשיו ולתמיד". תהנו באופוזיציה.

Bow Wow2004

New member
בקסטריט צודקת - אל תתייחסי לפייטון

הוא אוהב לעשות צחוק מכל דבר ולהיות סרקסטי. מכל דבר הוא עושה בדיחה ולא פעם הוא נקלע למהומות בפורום בגלל סוג ההומור שלו. בכל אופן, ברוכה הבאה.

python 4

New member
לא לא לא דליה!

אל תתני לבאו לתת לך רושם מוטעה עלי! אני בנאדם נחמד! למעשה, אם אני לואיס אז באו ואוו הוא הבחור עם המסיכה שהתחזה ללואיס וגרם לשרי (שזו את, לצורך ההקבלה) לקבל רושם מוטעה על לואיס. אני בנאדם מזה נחמד! שימי לב: מוצג א של ההגנה מוצג ב של ההגנה אז מיהו פה הנחמד? ההגנה סיימה את טיעוניה.

t o o l

New member
פייטון אנא תן לי להמשיך את דברייך

ועוד משהו...... באוו וואו הפציר בי שפתחתי הודעה חדשה וכלל גם את המילה סתומה. פייטון הוא צדיק! אמנם הומור צולע.... אך צדיק!

backstreet girl

New member
טוב.....פייטון סורי, זה בגללי......

בגללי כולם התנפלו עלייך... אתה סולח לי? בבקשה תסלח לי... אם תסלח לי אני אביא את אייבי אליך הביתה....

python 4

New member
אבל זה לא שרשור מהפורום הזה!!!

מה החוכמה בזה? אתה רוצה שאני יעלה שרשורים שאתה כתבת בפורום סטיות? אגב השרשור ההוא, הוא לא מראה שאני לא נחמד או משהו, הוא רק מציג 'מישהי' (לא נציין שמות) עם פתיל קצר במיוחד שהתנפלה עלי סתם כך ללא סיבה מוצדקת. בקיצור, דליה, אל תתני לאחרים להשפיע עליך - תקראי ותסיקי מסקנות בעצמך!!!

python 4

New member
בקסטריט, יקירתי, ../images/Emo140.gif

איך אני, בנאדם כזה נחמד ומתחשב, יכול שלא לסלוח למישהו? להפך - את זו שצריכה לסלוח לי על זה שאני כזה בנאדם נחמד, נעים הליכות ומנומס. בכל מקרה, אני מחכה לאייבי שלי.

backstreet girl

New member
פייטון יקירי

מחר תעשה ארוחה רומנטית פור טו,תדליק נרות,דים פרחים על מיטתך, תלבש איזה בגד סקסי,תכבה את האורות, תכין ספגטי ברוטב אלפרדו (בין המאכלים האהובים עליי ביותר-ממליצנ בחום). כי מחר אייבי באה אליך הביתה....

python 4

New member
יש! ../images/Emo99.gif

אה, אייבי, הערב סוף סוף תהיי שלי... כן... אחרי כל השנים, הערב זה יקרה.. ותודה לך בקסטריט, ידעתי שהתמונות שיש לי עלייך יעזרו לי 'לשכנע' אותך לעזור לי..

למעלה