מה קורה כולם?!!??

סליחה ../images/Emo35.gif לי פתיל קצר../images/Emo35.gif

אם זכרוני אינו מטעה אותי אני זוכרת מספר אנשים שאמרו לך להפסיק עם ההסתלבטותיות על שרידן.. אבל אני לא אחזור לזה כרגע.. פשוט נפגעתי.

python 4

New member
סליחה עם פגעתי בך,

אני נפש עדינה שכמותי לא פגעתי באיש מעולם. אבל את מסלפת עובדות - אף אחד - חוץ ממך - לא אמר לי להפסיק עם שום דבר, מעולם לא הסתלבטתי על שרידן יקירתי, ואת צודקת - לא כדאי שנחזור לזה כרגע.

שרידן יקירתך?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב.. נראה לי שהחסימה פה של כמה קצת הלחיצה כמה אנשים..

מה שאני רומזת בעצם קשור לרעות!

"רגע! עכשיו זה ברור לי"! הרעות שצריכה להיות בין כולם..... החברות והאחווה... מבין עכשיו?

Bow Wow2004

New member
רגע אחד... עכשיו הכל ברור לי...

את רומזת שאין רעות בפורום הזה. את בעצם אומרת שהייתה פה פעם רעות (וחברות ואחווה) ועכשיו אין... אני צודק מישהי? רגע אחד... עכשיו באמת הכל ברור לי... זה קשור לפיוס! את רוצה להתפייס עם פייטון אחרי אי ההבנה שהייתה ביניכם בעבר...

לא! ממש לא ככה..

רגע אחד.. עכשיו הכל ברור לי. הכל קשור לחסימה!!!! אנחנו חוסמים את מה שאנחנו באמת מרגישים.. אנחנו מסתירים דברים גם מעצמינו..

Bow Wow2004

New member
איזה מתוקה את מואה

אבל רגע... עכשיו הכל ברור לי... זה קשור לסחיטה! אפשר לסחוט אותי עכשיו אחרי שהייתי למטה בגשם...גנרל חורף השתגע!!! (אני יודע שהשתמשתי בזה כבר אבל לא היה לי משו יותר טוב)

python 4

New member
יקירה,

אותי עוד לא חסמו בשום פורום. לחסום??????? אותי??????????? לא.

python 4

New member
סליחה עם פגעתי בך,

אני נפש עדינה שכמותי לא פגעתי באיש מעולם. אבל את מסלפת עובדות - אף אחד - חוץ ממך - לא אמר לי להפסיק עם שום דבר, מעולם לא הסתלבטתי על שרידן יקירתי, ואת צודקת - לא כדאי שנחזור לזה כרגע.

Principesa Reut

New member
אני חולקת מאוד מאוד על דעתך...

14 זה הגיל הכי נוראי בעולם... מזמן עבר עידן התמימות...

backstreet girl

New member
היי היי היי גם אני בת 14........

הגיל שלי הוא גיל יפה ..... נא לא להשמיץ אותו........

moran14h

New member
גם אני בת 14

נראה לי חצי מהפורום בנות 14 והשאר כל אחד בגיל אחר..

למעלה