אם פה בפורום לחסרי ניסיון יותר נוח עם חסרי ניסיון, אז במיטה זה יותר חשוב שבעתיים. בהחלט יותר קל ככה.
B Berethor New member 10/3/13 #45 אם פה בפורום לחסרי ניסיון יותר נוח עם חסרי ניסיון, אז במיטה זה יותר חשוב שבעתיים. בהחלט יותר קל ככה.
A Actresss New member 10/3/13 #51 זה רציני רק לא מפורט מספיק שמים פורנו רך כדי לחקות אותו ומשלבים עם זה רומנטיקה ותצא מזה פעם ראשונה פצצתית
זה רציני רק לא מפורט מספיק שמים פורנו רך כדי לחקות אותו ומשלבים עם זה רומנטיקה ותצא מזה פעם ראשונה פצצתית
B Berethor New member 10/3/13 #84 למה יש לך רעיון יותר טוב? או שאת יודעת רק לזלזל בכל מה שלא נראה לך.
T turangaleela New member 11/3/13 #124 יש לי הרבה רעיונות טובים אפשר לקרוא על חוויות מיניות של אנשים, אפשר לדבר עם חברים קרובים, אפשר לשאול את אבא ואמא, אפשר לשאול דוד/ה אהוב/ה וקרוב/ה, אפשר להתייעץ עם מטפלים מיניים. ואפשר, (תופים בבקשה...) להתנסות וללמוד עם הזמן
יש לי הרבה רעיונות טובים אפשר לקרוא על חוויות מיניות של אנשים, אפשר לדבר עם חברים קרובים, אפשר לשאול את אבא ואמא, אפשר לשאול דוד/ה אהוב/ה וקרוב/ה, אפשר להתייעץ עם מטפלים מיניים. ואפשר, (תופים בבקשה...) להתנסות וללמוד עם הזמן
S Student333 New member 10/3/13 #4 נשמע לי כאילו מצא מין את מינו לדעתי עדיף לחסרי נסיון להכיר במיטה חסרי נסיון.
B Berethor New member 10/3/13 #8 קורה דבר הכי יפה שיכול לקרות לדעתי היא לא הייתה עם אחרים לפניו, הוא לא היה עם נשים לפניה, יש בזה הרבה קסם וזה שיא המונוגמיות לדעתי.
קורה דבר הכי יפה שיכול לקרות לדעתי היא לא הייתה עם אחרים לפניו, הוא לא היה עם נשים לפניה, יש בזה הרבה קסם וזה שיא המונוגמיות לדעתי.