מה קורה כששני חסרי ניסיון מיני נפגשים במיטה?

Berethor

New member

Reyn

New member
זה קצת מצחיק

כי בפעם הראשונה עם המין השני אולי זקוקים לאיזושהי הנחיה, אבל בשביל להבין את מבנה הגוף של פרטנר/ית בן/ת מינך אין צורך בהוראות הפעלה - מהבחינה הזו הומואים ולסביות מסודרים.

כמובן שיש עניין של ללמוד מה כל בן/ת זוג אוהב/ת, אבל זה לא קשור לחוסר נסיון לעומת בעלת נסיון - זה יהיה נכון גם בפעם העשרים שתשכבי עם מישהי חדשה.

אם כך, בצד השני של המטבע אני מסודרת

טוב לדעת
יחי גוף האישה שאני מכירה על בוריו

סווינג

New member
הממ. לא חשבתי על זה.

תמיד נראה לי שדווקא לסטרייטים יותר קל, כי הקטע העיקרי הוא שהם מעריכים את הייחודיות של הציוד שאין להם גישה אליו ביום יום. אני אצטרך להראות מומחיות

Reyn

New member
מה קורה כששני חלקיקים מתנגשים?

נפער חור שחור.

#בדיחות_מאיץ_חלקיקים

המון דברים יכולים לקרות

כמו ווגימוס אצל האישה {לדוגמא חברה שלי}
ששם שניהם היו חסרי ניסיון-והוא שכח להשתמש בחומר סיכה, כי היא לא היתה מספיק רטובה.

או שזין יכול להיתקע בתוכה-קרו מקרים מעולם

או שזין יכול להחליק ולא להיכנס-חרדת ביצוע אצל הגבר
וטראומה קשה אצל האישה {בקטע של''זה סקס??! זה לא כייף בכלל וכאלו}

בקיצור
ממש נגד.

C l u e

New member

מבחינה נורמטיבית, אני משערת שרוב האנשים איבדו את בתוליהם בסביבות גיל התיכון. סטטיסטית, הרוב המוחלט של אנשים אלה חייב היה לאבד את הבתולים עם בני גילם, כלומר חסרי ניסיון עם חסרי ניסיון.
זאת החוויה האישית שלי, זאת החוויה האישית של כמעט כל מי שאני מכירה.
העולם המשיך להסתובב, כלום לא קרה. לומדים ביחד, מכירים אחד את השני לאט לאט והכל בסדר.

אני לא מבינה את נבואת יום הדין שכתבת בהודעה שלך, איזה מטרות היא משרתת ומה הסיבות שלך לכתוב אותה

מתוך הכרות, עם העולם שאת לא מכירה.
דוגמת החברה שלי
ועוד

ובתיכון תמיד היו בנים לפחות אצלנו, עם המון ניסיון מיני
ונקבות יחסית בלי ניסיון מיני.
זה לפחות היה ככה אצלנו.

C l u e

New member
החברה שלך היא לא העולם, היא מקרה פרטני.

תבדילי בין הכללה לבין מקרה פרטני. איבגי שאל שאלה כללית ואת ענית לו תשובה כללית, רק שהיא תלושה מהמציאות במקרה הטוב ומתייחסת לניסיון פרטני, ואפילו לא שלך.
זה שאחת ל.. מישהי חוטפת וגיניסמוס בגלל חוסר ניסיון של הפרטנר (אני לא מבינה בזה, אבל למיטב ידיעתי וגיניסמוס זאת תופעה שמקורה פסיכולוגי בעיקר, וזה פחות קשור ליכולות וניסיון בן הזוג)-- זה לא אומר שזה הכלל, זה היוצא מן הכלל שכמובן לא מעיד על הכלל.

C l u e

New member
אגב,

אם התיאוריה שלך הייתה נכונה, לא היו חרדים בעולם.
אני מתחילה להצטער שהתיאוריה המטופשת שלך לא נכונה, עכשיו כשחשבתי על זה.

Berethor

New member
בנים עם הרבה ניסיון, בנות עם מעט ניסיון

את מבינה שזה מבוסס על משהו שוביניסטי? כאילו איך לבנים מותר ולבנות אסור, זה אמור להיות או שלשניהם אסור או שלשניהם מותר, יחס שווה. הדוגמה עם החברה שלך היא נורא קיצוני ונדירה לדעתי, ויש לי הרגשה שווגימוס שלה בכלל לא קשור לחוויה המינית שלה, אלא היא רק תרצה את זה בזה. רוב הנשים שיש להן שאני נתקלתי בהן ווגימוס שכבו עם מנוסים, וזה לא מה שעזר להן עם זה. שלא לדבר במקרה של שלגייה מהפורום הזה, שם למנוסים שהיא נסתה לשכב איתם לא היה סבלנות לפתור איתה את בעיות הווגימוס, כי הם רגילים להיות עם נשים שקל להן עם מין, אז הם מעצבנים ועוזבים, סביר להניח שזה רק מחמיר תמצב.

אני לא יודעת מה זה שוביניסטי או פמיניסטי

וגם לא מעניין אותי.
לי יש דעות על העולם הזה, והן שונות משלך
וזהו. סוף דיון.

למעלה