נכון שמשחק נגד ברצולה היה חשוב ליריבה יותר מאשר למכבי עדיין, אפשר היה לנצח אם רק עודד לא היה מתעקש על לורנזו בראון על המגרש.
לורנזו הוא מכוכבי היבשת ללא ספק. זה קורה להכי טובים
תקופת שפל. הוא יחזור לעצמו אני מקווה שזה יהיה עדיין במדי מכבי
כרגע, צריכים להיות על המגרש שחקנים שמספקים את "הסחורה" לורנזו הוא לא אחד מהם.
יכול להיות שאם עודד היה מוותר אליו בשלבים מוקדמים יותר, שלשה של לאפרוויטולה 5 שניות לסיום, לא היתה קריטית להפסד.
אני לא מעלה על דעתי שארז'ין אטאמאן מפנאטאנאיוקוס היה משאיר את קוסטאס סלוקאס על המגרש כשהשחקן במשבר ורק מזיק לקבוצה
האם סאשה אוברדוביץ ממונקו היה משאיר על המגרש את מייק ג'ימס או את אלי אוקובו אם הם בתקופת משבר?
עודד, אנחנו במאני טיים של העונה
אם לורנזו לא בפוקוס, תניח לו. הוא יחזור לעצמו מתיישהו. על תוותר על העונה בגללו.
אני בטוח שלורנזו מספיק בוגר כדי להבין שעכשיו, בישורת האחרונה כשלפחות על הנייר, פיינל פור בהחלט בהישג יד, הוא לו יועיל לקבוצה. תן לו 2-3 דקות.
הולך, סבבה, לא הולך, שינוח על הספסל.
תמיר וגונדי עושים עבודה מצויינת.
לורנזו הוא מכוכבי היבשת ללא ספק. זה קורה להכי טובים
תקופת שפל. הוא יחזור לעצמו אני מקווה שזה יהיה עדיין במדי מכבי
כרגע, צריכים להיות על המגרש שחקנים שמספקים את "הסחורה" לורנזו הוא לא אחד מהם.
יכול להיות שאם עודד היה מוותר אליו בשלבים מוקדמים יותר, שלשה של לאפרוויטולה 5 שניות לסיום, לא היתה קריטית להפסד.
אני לא מעלה על דעתי שארז'ין אטאמאן מפנאטאנאיוקוס היה משאיר את קוסטאס סלוקאס על המגרש כשהשחקן במשבר ורק מזיק לקבוצה
האם סאשה אוברדוביץ ממונקו היה משאיר על המגרש את מייק ג'ימס או את אלי אוקובו אם הם בתקופת משבר?
עודד, אנחנו במאני טיים של העונה
אם לורנזו לא בפוקוס, תניח לו. הוא יחזור לעצמו מתיישהו. על תוותר על העונה בגללו.
אני בטוח שלורנזו מספיק בוגר כדי להבין שעכשיו, בישורת האחרונה כשלפחות על הנייר, פיינל פור בהחלט בהישג יד, הוא לו יועיל לקבוצה. תן לו 2-3 דקות.
הולך, סבבה, לא הולך, שינוח על הספסל.
תמיר וגונדי עושים עבודה מצויינת.