מה קורה מחר?

קאריני21

New member
אין ../images/Emo10.gif

שוב נדחה המפגש

gaia20

New member
טלטלטלטלטלטלטלטלי

המפגש נדחה גם מחוסר הענות וגם...איזה מבול בחוץ!!! לא יום טוב לצאת! עדיף לשבת להתחמם עם גאיה על הספה, נמצא יום אחר, יותר יפה לצאת מהבית...

קאריני21

New member
ואני חשבתי...

שעדיף להתחמם איתי. טוב נו, כל אחד וההנאות שלו
אכן גשום. יום נעים להפליא. אני זוכרת שנה שעברה יצאתי מהבית לכיוון הבית של האקס במזג אוויר .... הכי סוער שיש. רוחות, גשמים ... מה לא... כן כן מצ'וגעת . זו אני. אבל נו מילא - כבר מכירים אותי. אני עוד עלולה לעשות הרבה דברים משוגעים במהלך שנות חיי ... חייבים קצת אקשן אין מה לעשות. לדעתי במפגש, צריך לשבת באיזו מסעדה או משהו. מה דעתכם? אווזי נראה לי אחללללההה....חחחחחחח מהההה?!?!? אל תסתכלו עליי ככה. יש שם חומוס מדהים

gaia20

New member
אווזי?????????

פויה בשר, אני צמחונית!!!! חומוס??
מי אמר חומוס??
אני אוהב חומוס!!!!

gaia20

New member
קאניבלית.....

כן,כן, אני מדברת אליך- כנסי למסנגר...

קאריני21

New member
כן!!!

אני אוהבת פרגיות!! יאמי
הן טעימות עם צ'יפס ליד. חחחחחחחחחחחח אוי ואבוי הדר הורגת אותי עכשיו
את אוהבת חומוס? יש שמה חומוס מדהההההההיייםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!! וסלטים! וצ'יפס .... וכל מיני חיות שאת לא אוכלת אבל נו מילא

gaia20

New member
פויה!! פויה!!! פויה!!!!!!!!!!!

קארין קאניבל! קארין ילד רע מאוד!!!

gaia20

New member
../images/Emo46.gif גררררררררררר.....

למי את קוראת אוכלת צמחייה????? אוכלת יצורים שכמוך!!!!!

קאריני21

New member
יצורים???

ואת אוכלת את הטבע שלנו!!! את כל מה שצומח טבעי ... את אוכלת!! את כל היופי את אוכלת. וווואייי איך בא לי פולקה עכשיו. חחחחחחחח אני מתה על הפולקה.

gaia20

New member
ככה זה הולך-

א.בוקר... דשא... א.צהריים... דשא ונענע... א.אחה"צ... דשא...מלפפון....נענע???? איזה יופי של אוכל.... סתם סתם...תדעי לך שאני עושה לי עכשיו א.צהריים (10 בבוקר???
) ואני עושה אוכל טעים טעים...שניצל (טבעול כמובן!!!!!) ותפוח אדמה! יאמיייייייייייי

קאריני21

New member
דה?

כל הדשא שעושה הגנן יפה יפה אתה לאכול ולהרוס.
א.בוקר קרקר עם גבינה א.צהריים מרק או שניצל (לא טבעולללללל) א.ערב ביצה (לא של מישהו ... ככה שאל תקראי לי קניבלית)
עשית אותי רעב עכשיו. בא לי סטייק. או שבעצם פרגית. אולי עוף? ברוווזזזז....מממממ..... חחחחחחחחחח שנייה אני רצה לכתוב צוואה כי הדר קורעעעעת אותי מכות

gaia20

New member
קארין מקבל

בום בום, סטירה אגרוף!!!!!!
גנן אמר מותר לי לאכול דשא...מה?? רק לגאיה מותר???

אני, לעומת זאת.....

עוד לא אכלתי, אבל נראית בעצמי כמו איזה תפוח אדמה אפוי...
מזג האוויר (ואולי גם המחלה
), הפכו את שיערי ליבש כמו הנגב... לפני כמה שנים, למדתי פטנט: לשים שמן זית על הראש, לעטוף בנייר כסף ולחכות כמה שיותר שעות... נשמע ביזארי לחלוטין, אבל תאמינו לי, בננות, מסיכת השיער הטובה ביותר שפגשתן בחייכן. אין מתחרים.
אז בעוד כמה שעות אני מצפה לשיער נקי ומלא ברק (
), אבל בינתיים אני מסתובבת לי עם פריזורה תפו"א-שיק...
מישהו רעב?????

gaia20

New member
אני הולכת לנסות את השמן זית הזה!

אבל דובדבניל...באחריותך! שאני לא אוריד את הנייר כסף ואגלה שהפכתי לקרחת!!!!!

כעבור כמה שעות....

טוב. אז קרחת אין לי... (זה בסה"כ שמן זית, לא איזו חומצה אמינית..) אבל... מה אני אגיד לכם, התוצאות לא כמו פעם...
כשאני עומדת מתחת לפלורסנט ומתאמצת, אני רואה טיפה הבדל... לא יותר מזה... כנראה שהזדקנתי... בהצלחה לכל המנסות.. בדר"כ זה עובד יופי!!!! (ואני אומרת - לא יועיל, לא יזיק!)

gaia20

New member
הצילו!!! אני קרחת!!!

סתתתתתתתאאאאאאאאאאאאאאם... נראה לכם שאני אשים שמן על השיער הגולש שמגיע לי עד הרצפה??? חחחחחחחחחח אני שמעתי שטוב לשים חלמון של ביצה הבעיה היא שהריח שנתפס בשיער הוא כל כך חזק ומסריח...שאולי עדיף לוותר...

ל3

New member
גם אני

נראת כמו איזה תפוח אדמה או יותר נכון להגיד חבית מהלכת . הפנים שלי תפחו להם ועכשו בכלל יהיה חגיגה אחרי שהראומטולוג אמר אתמול להעלות את הפרדניזון ל- 60 מ"ג. לפחות אפשר לאכול שוקלד בתירוץ של אתם יודעים, זה בכלל לא מזה
.

שירווווווששששששש!!!!!!!

בוביק!!! נקווה שתרגישי יותר טוב ושתוכלי בקרוב להפחית את המינון... ואם כבר העלת את הנושא... נכון סיפרתי אתמול בצהלות שאחרי זריקת הקורטיזון נעלמו הכאבים כלא היו.. אז מסתבר שזה תפס בדיוק ל-24 שעות!!!!! הכאבים חזרו, כאילו כלום!!!! אני לא יודעת איך זה אמור לעבוד (זריקה ראשונה שלי!) מישהו מכיר את התהליך?? אני אמורה לדאוג?? יש עוד תקווה לשיפור?? איך החומר מתפרק ופועל בגוף?? איך זה יכול להיות שהשיפור היה כ"כ מהיר (כמה שעות מרגע הזריקה) ונעלם כ"כ מהר??? הלפ!!!!!

למעלה