מה קורה מחר?

קאריני21

New member
המלצות...

אירית - ממליצה על טיפולים אלטרנטיבים (שירי, אל תהרגי אותי)
אני חייבת למכור את התחום הזה. אני אישית שמעתי על תוצאות מדהימות מקרב חולת לופוס עם בעיות פרקים. למי שבראש פתוח, מומלץ לנסות. אגב אירית, אולי יש קשר גם בתזונה שאת אוכלת לכאבי פרקים. הכל יכול להיות you know. הדר ............................................................. תעשי טובה .... לכי תאכלי דשא (ולא את שלי) הדשא של השכן ירוק יותתתתתתררררררר
ואם רק תעיזי להתקרב אליי ..... אני אתן לך ביס ואני אחשוב שאת פרגית!!!!! גרררר יאאאאם!!

1ט ל י

New member
הרב דברים להגיב עליהם...

1. אני נראית לא כמו חבית, אלא כמו פרה ענקית. עם זאת, בשבוע האחרון אני לא מרגישה טוב, אז ירדתי איזה 4 ק"ג, ואני עדיין נראית כמו פרה ענקית. 2. שיער- אצלי שמן תינוקות עושה פלאים בשיער. שמים לא בקמצנות ולא בנדיבות על השיער קצת לפני שחופפים, עושים מסאז' קטן בראש, וחופפים ללא המתנה בכלל. אחר כך השיער רך, נעים ומלא ברק. 3. כאבים. אני סובלת מכאבים בפרקים כבר המון זמן. גם אני אשמח לעצות נטולות תרופות.

1ט ל י

New member
הרב=הרבה.

אווזי זה נחמד. יש גם אוכל שהוא לא בשר. אפשר גם להפגש בנאפיס. לא יקר, מאד טעים, וגם מגוון (אם לא אכפת לכם שזה גם בשר וגם חלב).

קאריני21

New member
נאפיסססס.....

שמעתי מלאאאאא על זה יש בהרצליה איפה יש עוד? איזה סוג אוכל יש שם? (קארין בהמה חושבת על אוכל)
אלכוהול יש??? חחחחח

gaia20

New member
די בנות! די לדבר על אוכל!!

אנחנו צריכות לשמור על הפיגורה!!! קארין...אלכוהול?.......לא מרשה לך!!! אתה שיכור, אתה משתגע!!!

קאריני21

New member
אני שיכור??

אני לא שיכור. אני שיכור טבעי. בלי אלכוהול. אלכוהול עוזר לי להשתחרר קצת. פיגורה? אני פסדר .... בערך ....

1ט ל י

New member
בנאפיס יש הכל!!!

החל ממלאווח עד לבשר
טוב כזה... שלא נדבר על פסטה...

gaia20

New member
פויה! קאניבאלים!

תאכלו דשא! אתן לא מכירות את שיר הפיגמות? "אל תאכלו את החיות, גם הן רוצות לחיות"!!!!
(אין אייקונים של ירקות...
)

gaia20

New member
חחחחחחח, שיכור טבעי??? חחחחחחחח

את משיגנע! את צריכה תרופת הרגעה+אברבאנל..........חחחחחחחחחחח

למעלה