מה קורה עם המורס?

• פותח הנושא b13
  • פורסם בתאריך

4z5ca

New member
כל ישראל נמצאת על כרעי תרנגולת

אז זה בסדר. חובבות הרדיו בחברה טובה. יחד עם הרבה מקצועות עיסוקים ותחביבים שהטכנולוגיה ורפיון השכל והמחשבה העבירו מהעולם אל עבר שכולו טוב...אבל העתיד - ישמרנו האל.... רשימת מכולת מקוצרת, הנה מה שצריך לקנות כדי להכין חובבי רדיו: - הנהלה - מדריכים - מועדונים - ביצים - חובבות רדיו. כל השאר כבר יש בבית. תדהר 4Z5CA אגודת חובבי הרדיו בישראל.

עוז מ

New member
אפשר לחשוב שאלפי אזרחים עומדים בתור

כדי להיות חובבי רדיו. לומדים שנים מורס ואלקטרוניקה - והתוצאה משפט אחד בHF. שלא השתנה יותר מ 50 שנה.

4z5ca

New member
חובבות רדיו זה לא (רק) HF

פקה פקה ב HF כבר מזמן לא מסמל בעיני את חובבות הרדיו. מי שתקוע ב HF SSB שיבוא להרצאה שלי עם שני כדורי אדביל, שלושה אספירין וכובע סוכר. בפתיחת האולימפידע במוזיאון המדע הופתעתי בעצמי מעושר אפשרויות ההפעלה והלימוד העצמי שאפשר להפיק מאותה "חובבות רדיו" שכולכם - בעלי רשיון - מספידים אותה. כדאי שתחזרו להיות חובבי רדיו ותלמדו משהו חדש לשם שינוי. לאו דווקא בשביל תואר , העלאה או גמו"ש. אין תור להיות חובב רדיו כי זה לא "בסטייל" היום ללמוד רק להקליק בגוגל ולצטט משפטי חוכמה מוויקי-פוץ במקרה הטוב או מכוכבנית נולדת במקרה הרע, להדפיס סיכומים מאימיול ולעבור את המבחן ב SMSים.....זה גם לא עולה דמי מנוי אז בטח יש פה קטץ' ומישהו מנסה לרמות אותנו בחבילה. בהדגמה של שבוע שעבר ילדים שאלו "דרך מה אתה מוחבר" ... " כמה זה עולה " ... " איך מוצאים אותך " ..... " מי יודע שאתה שם"... צריך לבדוק, יכול להיות שכבר בלידה פותחים להם חשבון ב SKYPE ורק אח"כ ת.ז..... אגב, באיזה תוכנית אתם מחוברים ל R7 ???
תדהר 4Z5CA אגודת חובבי הרדיו בישראל --------------------------- מבצע 4X599 = AIRISלחברי אגודת חובבי הרדיו עד סוף אוגוסט !

עוז מ

New member
עזוב אותך

אני מתגעגע לחובבות אמיתית אני מתגעגע לפינצ'וק. להיכן הוא נעלם ?

4z5ca

New member
זוקיק הנקניק !

הוא בהאזנה שקטה מתחת לכיסוי מכ"מ.... נצפה לאחרונה ביום שדה בגבעת המורה. 6TF ? לא זכור לי ששמענו אותך ב LATE NIGHT SHOW על R3..... תדהר 4Z5CA אגודת חובבי הרדיו בישראל

4z5ca

New member
Re: עזוב אותך

נוסטלגיה ורכילות. מתי ימצאו למחלות האלה תרופה??? תדהר 4Z5CA אגודת חובבי הרדיו בישראל --------------------------- מבצע 4X599=BNC

עוז מ

New member
איזה מחלות?

מופע הלילה המאוחר על R3 - לא הייתי שותף. ההייתי שותף להרבה מופעי צהרים , בוקר וערב על R-15. אתה רוצה לומר שפינצ'וק עדיין בשטח? לא מאמין.

עוז מ

New member
מי דרור?

מה פתאום, היה שכן וחבר של TL,מבוגרי מועדון HQ בזמנו היה מאוד פעיל.

zukik

New member
פינצוק חי ונושם

ושאר הפרטים כאן ושלום גם לך עוז http://www.ronen.org

עוז מ

New member
פינצ'וק אוי אוי אוי

כמה זמן לא התעללתי בך.... סתם בצחוק. נזכרתי בימים עברו. אתה עדיין בקשר עם הדר הטייס ?

zukik

New member
שלום עוז

שמח לשמוע (או ליתר דיוק לקרוא) עקבותיו של הדר נעלמו לפני 10 שנים .... רונן

4z5ca

New member
TL PM MZ

PM+MZ נראו פעם אחרונה מכרסמים אסאדו בחתונה של TL
באמת....פינצ'וק..כולם התחתנו RZ, DEF , TL , עכשיו תורך ! הבטחת רבע עוף ! תדהר.

עוז מ

New member
אביעד התחתן, יפה מאוד

לפני כמה שנים פגשתי את העורכת דין בת"א. אחלה

zukik

New member
ואחר כך מתפלאים

שמספר החובבים החדשים הולך ויורד משנה לשנה http://www.ronen.org

4z5ca

New member
אני לא רוצה להזכיר שמות

אבל יש חובבים הקשורים למצב הבריאותי נפשי של חובבים אחרים.... זה ו"הקרינה המסוכנת" מסבירים את היעלמות החובבים הותיקים. לא מפתיע בכלל. דר. טויכר.

למעלה