מה קורה עם ערפד חדש?

SANGUSUGA

New member
מה קורה עם ערפד חדש?

לא היה אמור להתחלף כבר כמעט פעמיים?

מיטללל

New member
זה כי

בפעם הקודמת לא הייתה ממש הענות... בכל מקרה אחלה ניסיון נוסף מחר יבחר הערפד החדש

yardenj

New member
אני מצביע למיטל שוב!

בכ"ז,יש עדיין שאלות שלא נענו.

yardenj

New member
זה בסדר

אפילו אותי שאני אניגמטי,מרתק ומעניין לא נבחרתי להיות ערפד(טוב,אני לא באמת רוצה/רציתי/ארצה)אבל בכל מקרה את בחברה טובה(למרות שאין הנחתום מעיד על עיסתו אבל זה בסדר,כי אני ממולא בקרם קרמל)

מיטללל

New member
מהההה!?

מה זאת אומרת "בלי טובות"!? שירי נבחרת להיות הערפדית כי רציתי בכך.. הרצון שלך להיות הוא שולי
אל תתייחסי להודעות של אורן או ירדן כי: א' הן נכתבו בצחוק. ב' ההומר שלהם מקולקל :))) אז יאללה: שאלו שאלות

yardenj

New member
מיטל,ככה משרשרים?

חוץ מזה שההומור שלי לא מקולקל,אולי קצת עבש ,קצת חסר טעם
ואולי קצת יבש אבל לא מקולקל

s h i r k u s h

New member
הכל בהומור ../images/Emo6.gif

יאלא תתחילו שאלות ואני אתחיל בכתיבת הסיכום השבועי...

HyPeR SoNiC

New member
את מקולקלת ../images/Emo3.gif

בכל מקרה, זה היה באמת בצחוק יחי הערפדית החדשה!!!!!!!!!

s h i r k u s h בשבילך../images/Emo13.gif

בגלל שאני לא טוב בזה, אז אני אעתיק את השאלות הקודמות שלי
מה החלום שלך?
יום חם עם בריזה קרה או יום קר עם רוח חמימה?
יום בקיץ/יום בחורף
לילה בקיץ/לילה בחורף
מתי לאחרונה היו לך רגשות חזקים כלפי מישהו?
האים את ישירה?
מתי פעם אחרונה אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת לזה?
אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעתיד שלך- למתי זה יהיה?
אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעבר שלך- למתי זה יהיה?

s h i r k u s h

New member
תשובות לששי קשת המקורי...

מה החלום שלך? החלום שלי הוא להצליח לתת משהו מעצמי לחברה, להצליח לשנות משהו ולהישאר אופטימית ומאושרת. יום חם עם בריזה קרה או יום קר עם רוח חמימה? יום חם עם בריזה קרה. יום בקיץ/יום בחורף - אני טיפוס קייצי אז מעדיפה יום קייצי חמים ונעים. לילה בקיץ/לילה בחורף - לילה חורפי במיוחד אם יש בן זוג שאפשר להיכנס איתו מתחת לשמיכה ולהתפנק עם הפוך. מתי לאחרונה היו לך רגשות חזקים כלפי מישהו? לפני כמה חודשים. האים את ישירה? אני ישירה אבל לא חסרת טקט, אני יודעת לשים גבולות ומנסה להיות כנה ככל האפשר. מתי פעם אחרונה אמרת למישהו "אני אוהבת אותך" והתכוונת לזה? אני לא אומרת סתם דברים והאמת שמעולם לא אמרתי "אני אוהבת אותך" כי אף פעם לא הרגשתי אהבה אמיתית, רק היו הידלקויות וכו'. אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעתיד שלך- למתי זה יהיה? לא רוצה להסתכל בעתיד שלי, אני רוצה לחיות את ההווה ולגלות לבד מה יהיה בעתיד בזמן שיהיה ולא לפני הזמן. אם היו נותנים לך את האפשרות להציץ בלבד לזמן כלשהו בעבר שלך- למתי זה יהיה? לתקופת הטיפש-עשרה שלי , הייתי מנסה יותר להתקרב להורים שלי.

HyPeR SoNiC

New member
שאלות חימום קטנות לערפדית

אני לא מכיר אותך..... אז נתחיל בזה..... מה שמך? בת כמה? מאיפה? גובה? משקל? עיניים? שיער? צבע אהוב? מוסיקה מועדפת? תחביבים? יש חבר? אם כן... ספרי עליו.... וכמה זמן אתם ביחד? מה מחפשת בבחור?

yardenj

New member
לא שואלים בחורה משקל או מידה בבגדים

זה הדבר הראשון שלומדים בשיעור הראשון בכיתה א' בבית ספר של החיים.

yardenj

New member
לא נרשמים-עושים טעויות ולומדים

במקום שאתה תשלם שכר לימוד אני כבר חטפתי סטירה בשביל ללמוד את זה,לא נעים אבל חסכתי לך מכה.

למעלה