מה קורה עם ערפד חדש?

HyPeR SoNiC

New member
נכון, אבל....

היא הערפדית, והיא חייבת לענות על כל השאלות שלי, אז אני מנצל את זה

מוסיף כמה שאלות

מה היה היום השמח בחייך ומה היה היום העצוב? הרגלים מגונים? מה הייתה העבודה האחרונה שעבדת בה? מה למדת בבית ספר? סרט אהוב? ספר אהוב? להקה\זמר\ת אהובים? תתחילי עם בחור שנדלקת עליו או רק תשלחי רמזים? וכמה שאלות דביליות לסיום: משחק ילדות אהוב? שיר ילדות אהוב? כמה טיפ את משאירה בדר"כ למלצריות? פריט אהוב בחדר?

s h i r k u s h

New member
תשובות לאורי...

מה היה היום השמח בחייך ומה היה היום העצוב? היום העצוב ביותר היה יום מותה של סבתי שנפטרה בגיל 93. היום השמח בחיי היה היום שבו ראיתי את אחותי מתחתנת. הרגלים מגונים? להעלב ולהיפגע מהר, ולהלחץ מכל דבר קטן. מה הייתה העבודה האחרונה שעבדת בה? בייביסיטר קבוע כל יום, לפני הצבא. מה למדת בבית ספר? סוציולוגיה- פסיכולוגיה וספרות. סרט אהוב? ספר אהוב? להקה\זמר\ת אהובים? אין לי סרט/ספר/ להקה אהובה- אוהבת בעיקר את הז'אנר הרומנטי או סרטי קיטש אמריקנים. תתחילי עם בחור שנדלקת עליו או רק תשלחי רמזים? אני אשלח רמזים, אנסה להתקרב יותר ואם הבחור לא הבין עדיין את הרמזים... הממ... אני אנסה לרמוז עוד קצת ואתחיל איתו. וכמה שאלות דביליות לסיום: משחק ילדות אהוב? שיר ילדות אהוב? משחק אהוב: חבל שיר ילדות אהוב: עוגה עוגה כמה טיפ את משאירה בדר"כ למלצריות? בד"כ 20% ממה שהזמנו. פריט אהוב בחדר? הפוף הסגול שלי

s h i r k u s h

New member
תשובות ל- HyPeR

מה שמך? בת כמה? מאיפה? גובה? משקל? עיניים? שיער? שמי הוא שירי, בת 20, מאיזור השרון, גובהי הוא 163 ס"מ ואני שוקלת 44 ק"ג (לא בגלל אנורקסיה או בולימיה אלא חילוף חומרים מהיר). צבע אהוב? כחול מוסיקה מועדפת? רוק ישראלי תחביבים? לשיר, לקרוא, באולינג, חברים ולהציק לחתול :) יש חבר? אם כן... ספרי עליו.... וכמה זמן אתם ביחד? אין חבר אבל יש משהו אפשרי- בקרוב נדע ... מה מחפשת בבחור? מישהו רומנטי, כנה, עם ראש על הכתפיים, מישהו שייתן מעצמו כמו שאני אתן מעצמי לקשר.

למעלה