עם ראש מעץ, יכול להיות שר... בממשלת ישראל.
ר רחל ויטלסון New member 14/4/04 #24 ../images/Emo93.gif שכחתי את שמו של ה../images/Emo118.gif נזכרתי, קקדו. אולי הוא יעזור לאורלו להפטר משאריות הפיצוחים?
../images/Emo93.gif שכחתי את שמו של ה../images/Emo118.gif נזכרתי, קקדו. אולי הוא יעזור לאורלו להפטר משאריות הפיצוחים?
ב ברק 188 New member 14/4/04 #25 בזמנו היה גם ../images/Emo118.gifדס אבל ההוא היה. קונדס ולא עזר לא שום קנס.
J ju100 New member 14/4/04 #12 ביטי...אותך למנהל..../images/Emo46.gif אם לא היית מעיר ...אף אחד לא היה משייך את התמונה למישפחה! ממש לא בסדר!!!..אי'פשר לסמוך עליך...
ביטי...אותך למנהל..../images/Emo46.gif אם לא היית מעיר ...אף אחד לא היה משייך את התמונה למישפחה! ממש לא בסדר!!!..אי'פשר לסמוך עליך...
J ju100 New member 14/4/04 #16 ../images/Emo13.gifלידי בל...הצחקתי אותך? מה לעשות ? כל אחד ומישפחה שלו..תמונה נוספת מהאלבום המישפחתי!
../images/Emo13.gifלידי בל...הצחקתי אותך? מה לעשות ? כל אחד ומישפחה שלו..תמונה נוספת מהאלבום המישפחתי!
ר רחל ויטלסון New member 14/4/04 #18 ../images/Emo124.gifעוד לא אבדה תקותכם...../images/Emo104.gif אתם בשלב מתקדם של האבולוציה. רחל
J ju100 New member 14/4/04 #27 לא מכירה ...../images/Emo8.gif את הפטנט לעשיית בנים...חיות יכולתי לבחור מין המוכן..יש מבין?
ב ברק 188 New member 14/4/04 #32 האמת פעם תמנייה זקנה מכרה לי את הפטנט לבחירת מין הילוד , עובדה יש לי בן,בת,ובן כפי שרצתי, רק שאין אני יודע אם הם רצו בי, עדין לא נמצא הפטנט לבחירת ההורה.
האמת פעם תמנייה זקנה מכרה לי את הפטנט לבחירת מין הילוד , עובדה יש לי בן,בת,ובן כפי שרצתי, רק שאין אני יודע אם הם רצו בי, עדין לא נמצא הפטנט לבחירת ההורה.
J ju100 New member 14/4/04 #34 התמנייה הזאת....../images/Emo13.gif והחמור שלה לא הגיע לצפון...לכן סוד "בחירת מין הילוד"..(משפט מתורבת) נשאר שם אצלכם במרכז...אבל אני לא מיתלוננת..כי כמו שכבר אמר מישהו לפני בנות בבית אור בבית-עד לפנות בוקר אור בבית...
התמנייה הזאת....../images/Emo13.gif והחמור שלה לא הגיע לצפון...לכן סוד "בחירת מין הילוד"..(משפט מתורבת) נשאר שם אצלכם במרכז...אבל אני לא מיתלוננת..כי כמו שכבר אמר מישהו לפני בנות בבית אור בבית-עד לפנות בוקר אור בבית...
ב ברק 188 New member 14/4/04 #36 ושוב חוזרים "לשושנה דמירי" אור עד אור הבוקר אור ושהן חזרות ההורים חוזרים לדרור עד לערב הבא:ושוב חוזר לו הפזמון.
ושוב חוזרים "לשושנה דמירי" אור עד אור הבוקר אור ושהן חזרות ההורים חוזרים לדרור עד לערב הבא:ושוב חוזר לו הפזמון.