מה קראתם השבוע

DARKSEID

New member
מבחר דברים

יהיו ביקורות קצרות זה מה שמקבלים מבנאדם עם אינסומניה

The Complete Major Bummer Super Slacktacular!
/5- קומיקס נורא משעשע עם אמנות נפלאה של דאג מאנקי. ציפיתי לקצת יותר, (אולי יותר חוברות, שהדמויות יוכלו להתפתח קצת יותר) אבל עדיין נורא נהניתי.

DMZ vol 10-12
- לא עולות מחשבות לראש
אהבתי את הסוף, ווד סיפר סיפור מאוד מעניין על פוליטיקה ומלחמה. אני ארחיב על זה עוד בהזדמנות.

Robin: Year One
-
אני חושב שכתבתי את זה לפני יום כיפור, אבל סיפורים כאלה כבר לא עובדים עליי. אני מרגיש שכבר קראתי סיפורים כאלה מאות פעמים. תכלס, כמות הפעמים שפיהקתי במהלך הקריאה צריכה לתת לסיפור הזה 2 כוכבים, אבל הסיפור לא עושה משהו רע והאמנות מאוד טובה, אז הוא מקבל 3 כוכבים.
Batgirl: Year One
-
בקושי הצלחתי להביא את עצמי לסיים את זה, פשוט השתעממתי לאורך רוב הסיפור. גם אהבתי את האמנות ברובין יותר מאשר בבטגירל.

Batman Inc 8-13
-

)

המוות של דמיאן היה עשוי באופן נפלא וגם הfall back ממנו היה מצוין. חוברת 12 הייתה מצוינת ומאוד קריפית (דמיאן הבוגר WTF
). חוברת מספר 11 מאוד הרסה (לא קשורה לכלום). חוברת 13 - רציתי יותר היא הייתה טובה וכל זה, אבל פשוט צפיתי ליותר, אולי פשוט לא רציתי שזה ייגמר. זה כנראה יהיה הסיפור האחרון שאני אקרא על באטמן וסוף ההרצה של מוריסון, הרצה שמאוד נהניתי ממנה, זו דרך טובה לסיים לקרוא על הדמות.

סרטים וטלוויזיה:
Iron Man
/5 - דיי מהנה, למרות שאני לא זוכר את רובו.
Clear History
- משעמם בטירוף
The East
- אי אפשר לעשות כבר איזה פרק בLAW AND ORDER במקום זה?
Pain and Gain
/5 - הרוק קורע מצחוק.
Now You See Me
/5 - הקסמים דיי מגניבים העלילה והדמויות לא ממש
.
DEXTER העונה האחרונה
- how the mighty have fallen. כמעט הפכתי לעוד קורבן של הרוצח הזה
, היום זה נגמר

DARKSEID

New member
מה יש להבין? זה לא WATCHMEN או משהו כזה

ROBIN YEAR ONE לא עשה שום דבר רע, אז לא נתתי לא ציון גרוע יותר, אבל הוא שיעמם אותי ברמות קשות.
כבר מההתחלה ידעתי מה הולך לקרות בכל סצנה ואיך הסיפור ייגמר. סיפורים כאלה כבר לא עובדים עליי, פשוט קראתי יותר מדי מהם. סיפורים כמו רובין ובאטגירל, מרגישים לי כמו קלישאה שלא נגמרת.

mulon1984

New member
הנה רעיון

נסה לקרא את זה שוב,
והפעם תקרא רק עמודים שהם מספרים ראשוניים,
עמודים שהם כפולות של 7 תקרא פעמיים,
עמודים שהם כפולות של 4 תקרא הפוך,
ובכל ארבע דקות תרוץ עם הראש לתוך הקיר.
זה אמור לדמות קריאה של קומיקס מאת גראנט מוריסון, אז אולי כך תוכל להינות יותר מקומיקס מדהים כמו Robin Year One או Batgirl Year One.

DARKSEID

New member
אתה ממש לוקח את זה קשה, הא?

שוב ROBIN YEAR ONE זה לא השומרים, סתם סיפור אוריג'ין של ילד בן 14 שיכול לעשות דברים בלתי אפשריים. אין פה שום דבר מושלם ובטח לא מגיע לא החמש שנתת לו.
אני גם לא מבין מה היציאה על מוריסון קשורה, קראתי בסביבות 20000~40000 חוברות קומיקס, מוריסון הוא ממש לא סופר הקומיקס היחידי שאני אוהב.

mulon1984

New member
לא קשור שהוא לא היחידי שאתה אוהב

זה מספיק שמישהו חוץ מאמא שלו אוהב אותו בכלל.
הקומיקסים שלו גרועים ואתה סתם מסרב להודות בכך כדי לעשות לי דווקא.
יום אחד אני אמות (מסתבר) ואז אתה תודה שתמיד צדקתי ותתחרט על כך שלא אמרת את זה כשעוד הייתי בחיים ויכולתי לקרא את זה כאן בפורום.

mulon1984

New member
הו, רשימות ודירוגים...

הדרך הכי טובה ליצור קקפוניה מטופשת שאף אחד לא מסכים עליה

spidey 82

New member
נזכור את זה כשתפרסם רשימה או דירוג כלשהו.

כן, רשימות ודירוגים הם סובייקטיביים, אבל הרבה פחות כשקוראים\גולשים הצביעו. כמו בקישור של רועי. אפשר לא לאהוב חלק מהעבודות של מוריסון (כמוני) או את כולן (כמוך, נניח, אע"פ שאני בספק אם קראת כל מה שהוא אי פעם כתב), אבל אי אפשר להתעלם מהפופולריות ונתוני המכירות שלו.

DARKSEID

New member
i think you got an obsession with morrison

we were talking about robin year one and again you stirred the discussion toward morrison, i don't understand why you do that all the time
.
getting back to robin year one, like i said before most superhero stories, just don't work on me anymore, especially predictable stories like robin. i want to know why did you rate it so high? you gave him a 5 which is basically a perfect score for a comic book.

mulon1984

New member
אני משתדל לא להיות אנאלי עם כוכבים

גם ככה מידרג של חמש נקודות זה מאוד גס.
נתתי חמש כי זה עשוי נהדר, והיה מהנה מאוד.

DARKSEID

New member
סבבה, אין לי בעיה עם הדירוג שלך הבעיה שלי

היא למה הפכת את הציון שלי למתקפה על מוריסון?
כמו שכתבתי הקומיקס לא עשה בשבילי כלום. אולי אם הייתי קורא אותו לפני 3 שנים הייתי מרגיש אחרת לגביו. אגב לא כתבתי שהוא לא עשוי טוב הוא פשוט שעמעם אותי, זה הכל.

dorhaimovich

New member
גיליון חדש של "זבנג!", ארטמיס פאול הקומיקס

זבנג מצחיק כתמיד, ואני באופן אישי חושב שצריך לעשות גיליון שלם לאמנים חוץ מאורי פינק. תומיקס יותר מצחיק.
ארטמיס פאול בסדר רק כי זה לחלוטין כמו הספר. הציור אומנם די מטופש, אבל זורם לחלוטין עם הסיפור ומעניק לי ידע על חלקים שלא ידעתי איך לדמיין (הקטע עם הסוף במיוחד).
אז אני אחלה.

mulon1984

New member
גמני מנוי של זבנג

אחלה גיליון יצא החודש.
נראה לי מאוד הזוי לעשות גיליון שלם שאין בו את אורי.
אורי הוא הסיבה שבגללה בכלל עשיתי מנוי (ואני מניח שגם אחרים), וגם ככה יש בירחון הזה המון אמנים אחרים שמקבלים עמודים שלמים, אז מה הרעיון?

spidey 82

New member
Saga Vol. 1

זה בראיין קיי ווהן שאנחנו צריכים. באותו שבוע בו התחלתי לקרוא את האוגדן, הסתיימה העונה הראשונה של הדרעק "בתוך הבועה". לגבי הספר עצמו: אני אוהב את השילוב בין הטכנולוגי והמאגי של שני הגזעים החוצניים שהמלחמה ביניהם נמצאת ברקע של סיפור האהבה האסור בין מארקו לאלנה. לקח לי קצת זמן להתרגל ליצורים המוזרים שמופיעים בספר (משפחת המלוכה\אצולה, The Stalk). מאוד מחבב את The Will, הבאבה פט של "סאגה", וחתול גלאי השקרים שלו. את הציורים של פיונה סטייפלס אהבתי ב-Mystery Society ו-North 40, אבל ב"סאגה" - ואני לא זוכר את זה מעבודותיה הקודמות - מפריעה לי לעתים הקמצנות ברקעים. 3.5/5

כרגע קורא את Prophet Vol. 1: Remission. התחיל מאוד הזוי באופן שהקשה עליי להתחבר, אבל עם הזמן זה משתפר. אפילו התרגלתי ליצורים ההזויים (אף יותר מאלו של "סאגה"). ברנדון גרהאם הצליח לפחות להפוך את הסדרה והדמות הראשית למשהו שאי אפשר בכלל לזהות כיצירתו של רוב ליפלד במקור.

למעלה