מה קראתם השבוע

mulon1984

New member
Fearless Defenders

קראתי כי רציתי סיפור בכיכובן של גיבורות על. עד היום ההימור השתלם, אבל הפעם לא נהניתי כל כך. אולי בגלל האומנות שהיתה צולעת. כאילו, הסיפור לא היה נורא, אבל האומנות ממש הפריעה לי. האוגדן נגמר מאוד מעניין, אם אראה שהחליפו אמן אבדוק גם את השני.

עכשיו התחלתי את האוגדן השני של Avengers Arena.
מדהים.
מי שלא קורא את זה לא יודע איזה דברים טובים יש בקומיקס.

spidey 82

New member
איזה לא מועיל אתה.

עוד אחד מהמקרים האלו שנותנים לשמות מוכרים ופופולריים לצייר את העטיפות, אבל את האמנות הפנימית עושה מישהו אלמוני יחסית ושלא מתקרב לרמה של העטיפות.
http://sliney.blogspot.co.il/

Guid

New member
זה מה שקראתי השבוע:

Trinity War- קראתי את כל 6 החוברות ביחד. זה היה לא רע, והיו שם כמה דמויות שלא יצא לי להתקל בהם מעולם (מהג'סטיס ליג דארק), אז זה העמיק לי את ההיכרות עם ה-DCU בעוד קצת. חבל רק שידעתי מראש איך הסיפור מסתיים...
חוץ מזה, בגזרת החוברות החודשיות קראתי גם את:
Batman #23- ציון 4, פשוט כי אני אוהב שהסיפור מתמקד בברוס ווין ולא רק בבאטמן.
Superman #23- ציון 3.5, כי ה-Psi War הוא קו עלילה די משעמם, עם אוייבים די משעממים, והכתיבה המשעשעת לעיתים היא היחידה שהצליחה לשבור מעט את השעמום. וגם האומנות הייתה טובה.
Action Comics #23- ניתן לו 3. חוברת חביבה, אבל די צפויה. מה שכן, אני אוהב את הסיפור בסוף, על ג'ור-אל בצעירותו.
Flash #23- מעולה. ציון 4.5. התקדמות מרשימה ביחס לחוברת אחת. מעניין אותי לראות איפה יסתיים הסיפור עם הריברס-פלאש, חבל רק שזה יהיה גם סוף הריצה של מנאפול על פלאש...

Superman Unchained #3- אני עדיין לא מתלהב מהעלילה, אבל החוברת הזו בהחלט התחילה לחמם מנועים. וזה היה טוב. ציון 4.
ואחרון חביב: Nightwing #23- ציון 5. חוברת ממש טובה! אני מאוד אוהב את הסיטואציות שהיגינס מכניס את גרייסון אליהן, וכל הסיפור הזה עם הפראנקסטר ועם טוני זוקו הפך את החוברות האחרונות של נייטווינג למאוד אינטנסיביות. זה פשוט כיף לקרוא את זה, במיוחד כשמדובר באחת הדמויות האהובות עליי.

ובגזרת האוגדנים- סיימתי את אוגדן 6 של Y: The Last Man, שכרגיל- היה פשוט מצויין. החיסרון היחיד שלו היה שהוא הרגיש קצר מדי, אבל זה פשוט בגלל שהוא ממש זורם וכיפי אז זה לא באמת חיסרון. ציון 4.

ועכשיו אני חוזר ל-Mass Effect 2, ברשותכם. יש לי מחוייבויות כלפי הגלקסיה.

DDN

New member
לא הרבה

ניסיתי לקרוא את -CAPTAIN MARVEL - האומנות הבריחה אותי והסיפור לא זרם לי.

התחלתי לקרוא את INJUSTICE GODS AMONG US (ונהניתי, אבל נאלצתי להפסיק ואני מחכה לחזור אליו). סיפור מזעזע, מזעזע מהבחינה שממש גורם לי לבכות יחד עם סופרמן. מזכיר לי קצת את הרעיון של "הבדיחה הרצחנית" - שלכל אדם יש נקודת שבירה שבה הוא יכול להשתנות.

התחלתי וסיימתי את הTPB של AGE OF ULTRON - הקומיקס היחיד שקניתי בFORBIDDEN PLANET בלונדון. היה לי קשה. אני שונא את בריאן היטץ', והוא מצייר את רוב הסדרה. גם הסיפור עצמו הרגיש לי דפוק ולא ממוצה. אהבתי בו את וולברין (ובשנות ה90 שנאתי את וולברין. אני אוהב את מה שקורה איתו משנות ה2000 והלאה), לא אהבתי את הסיום וההשלכות.

למעלה