מה קראתם לאחרונה?

mulon1984

New member
אני עובד על fear agent הראשון

בינתיים חביב. אני קורא בעיקר סיכומים לקראת מבחנים, אז לא יצא לי להתעמק בזה יותר מידי.

DARKSEID

New member
בואנה אתה מהיר...

fear agent בהחלט קומיקס חביב ממה שאני זוכר (אני צריך לעשות לו reread מתישהו) מה שהכי הפריע לי - המדע בסיפור היה ברמה מאוד נמוכה, תחשוב משהו כמו ברמה של ג'ף ג'ונס.

mulon1984

New member
היי היי היי!!!!!!!

תיזהר לפני שאתה עושה השוואה בין ריק רמנדר לבין ג'ף ג'ונס!!!!

DARKSEID

New member
מוריסון כתב הרבה יותר טוב מרמנדר

mulon1984

New member
ברור...

ביקום מקביל שבו אנחנו עבדים של גזע חייזרים מתקדם.
ביקום שלנו - לא.

Gul the Great

New member
Gotham Central - Corrigan

האוגדן הרביעי שחותם את סדרת Gotham Central שכתבו Greg Rucka ו-Ed Brubaker.
כן, זה קצת ישן, אבל הגעתי לזה רק עכשיו. Sue me.
למי שלא יודע, זו סדרה שמתמקדת במשטרת גות'הם וההתמודדות שלה עם הנבלים הצבעוניים של העיר וכמובן עם באטמן.
אהבתי את נקודת המבט של המשטרה, היה בזה משהו חדש. כי הם לא בדיוק "האנשים הפשוטים", אבל הם מחוץ לסצינה של הגיבורים.
בנוסף, נחשפים לסיפורים אישיים של מספר שוטרים. בכלל זו דרמת מתח משטרה טובה, בלי קשר לבאטמן.
אין לי משהו ספציפי לציין לטובה לגבי האוגדן, כי פשוט ארבעתם היו מעולים. בגלל שזהו האוגדן האחרון קרו שם מספר דברים דרמטיים במיוחד, אבל שוב, הרמה לא ירדה לכל אורך הסדרה.
האמנים משתנים במהלך ההרצה (Michael Lark, KANO, Stefano Gaudiano, Greg Scott, Jason Alexander ועוד), אבל האומנות נשארת טובה מאוד ובאותו סגנון מחוספס ואפל שמתחבר לאופי של הסדרה.
זוהי סדרת חובה לאוהבי העבודות של אד ברובייקר ומומלצת בחום לאוהבי סדרות משטרה.

DARKSEID

New member
אין הרבה סיפורים ששנאתי עוד לפני שקראתי אותם

Gotham Central הוא אחד מהם. הרעיון לעשות סדרה על כוח המשטרה הכי כושל בתולדות הקומיקס (מישהו יכול להציע כוח משטרה אחר?) הוא, לדעתי, פשוט מטומטם. אני יודע שזה נכתב ע"י שני כותבים מצוינים, אבל הרעיון המטופש מאחורי הסדרה מנע ממני לנסות לקרוא אותה.
למה לא לעשות סדרת משטרה ללא הנבלים *הגרועים של בטמן? סתם שני סופרי פשע כל כך טובים התבזבזו 3 שנים.

*הנבלים של בטמן מצוינים... לפעם אחת או שתיים. אחרי זה אין שום סיבה שפסיכופתיים רצחניים ללא כוחות יסתובבו ברחוב בלי ששוטרים או מישהו אחר יהרוג אותם (לחלופין, ארקהם יכולים לכרות להם אונה או משהו כזה).

Gul the Great

New member
חבל, אתה מפסיד.

כל מה שאתה אומר על הקונספט הוא נכון בתיאוריה, אבל הסיפורים פשוט טובים. גם מתייחסים לזה בקומיקס שהנבלים חוזרים לרחובות כמעט מיד אחרי שתופסים אותם ולתסכול של המשטרה עקב כך.
בכל מקרה, תנסה ותחליט אם שווה או לא. אני החלטתי ששווה.

mulon1984

New member
הסיבה שהסדרה הזאת קיימת היא

שבכל פעם שאומרים לגרג רוקה "בוא תכתוב סיפור על דמות X",
אז הוא אומר "נההה נראה לי אני פשוט אכתוב את הסיפור מנקודת המבט של השוטרים בעיר של דמות X".
הוא אפס שממחזר את עצמו.
הוא צריך לפרוש.

כמה דברים

האוגדן הראשון של Izombie - שמעתי על זה קצת ואז שמעתי שעומדת להיות סדרת טלוויזיה אז עניין אותי לבדוק. לא מדהים, אבל נראה לי נחמד. והעובדה שזה נגמר בכל מקרה בגיליון 28 (או משהו כזה) אומרת שזה לא מחויבות ארוכה מידי.

האוגדן הראשון של saga - לא בדיוק שוק שבריאן ק. ווהן יודע לכתוב מדהים. והוא לחלוטין מתאים לטעם שלי. אז כמובן שאני ממשיך הלאה. חוץ מזה שאני מקווה שאם בעד לתמוך כלכלית בו כדי שיכתוב יותר קומיקס. הוא כותב קומיקס מעולה, אבל הסדרות טלוויזיה שהוא מעורב בהם מעצבנות למוות.

שני האוגדנים של ספיידרמן של לפני spider island (שאותו אני מתכנן לקרוא חוש הבא). - לא קראתי המון, אבל ממה שקראתי אני מאוד אוהב את סלוט.

mulon1984

New member
מאוד אהבתי את iZombie

אנ מקווה שזה לא עניין של טעם אישי ושתאהב גם :)

מה קראתי

את החלק הראשון בטרילוגיה של מחוז אסקס של ג'ף למייר. נהדר כמו בפעם הראשונה. ככה יוצא קומיקס שאתה יוצר צעיר, לא ממוסחר ועושה לבד גם את הדיות, גם את האיתוי ואת כל שאר הדברים. ספר נהדר.

X-Men: Age of Apocalypse

אז לאחרונה יצא לי לקרוא את האוגדנים שמאחדים את הסיפור הזה, באמת משהו ששווה לקרוא.
ניגשתי לקרוא את הסאגא הזאתי בעקבות הביקורת של אורי אילון, ואני מסכים עם כל מילה שלו.
אני מודה שבאופן כללי קשה לי להתחבר יותר מדי לסיפורים של האקס-מן (יותר מדי דמויות בשבילי..) והיו לי ספקות כשקניתי את האוגדנים, אבל בתכלס היה שווה את זה.

למעלה