היי יעלי אני כאן במצב רוח משופר מחכה שמישהו ייכנס כבר לפורום
ל לייציק New member 13/11/03 #17 היי יעלי ../images/Emo6.gif אני כאן ../images/Emo24.gif במצב רוח משופר מחכה שמישהו ייכנס כבר לפורום
yaely2 New member מנהל 13/11/03 #20 לייצ'יק את נפלאה../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif
ל לייציק New member 13/11/03 #21 ואת עושה לי טוב על ה../images/Emo23.gif אין לך מושג, מה שמלה טובה יכולה לעשות לי טוב אז נתחיל לשיר ...? רק אל תגידו לי ש- את זה כבר עשו...?
ואת עושה לי טוב על ה../images/Emo23.gif אין לך מושג, מה שמלה טובה יכולה לעשות לי טוב אז נתחיל לשיר ...? רק אל תגידו לי ש- את זה כבר עשו...?
ל לייציק New member 13/11/03 #22 ואת זה גם עשו כבר ...? ../images/Emo8.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif לכל הנחמדים והנחמדות שלי בפורום ... זמפיר בחליל פן - עורך עכשיו סידרת הופעות בארץ ... תהנו
ואת זה גם עשו כבר ...? ../images/Emo8.gif ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif לכל הנחמדים והנחמדות שלי בפורום ... זמפיר בחליל פן - עורך עכשיו סידרת הופעות בארץ ... תהנו
E emmy5 New member 14/11/03 #31 לייציק ,הצלחתי ..../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif לשמוע את זנפיר ...אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו
לייציק ,הצלחתי ..../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif לשמוע את זנפיר ...אני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו
E emmy5 New member 13/11/03 #23 לייציק יעלי טוב לראות אותכם יופי של שירים אבל אני לא יכולה לפתוח אותם עכשיו אני בטוחה שיותר מאוחר ...
לייציק יעלי טוב לראות אותכם יופי של שירים אבל אני לא יכולה לפתוח אותם עכשיו אני בטוחה שיותר מאוחר ...
ל לייציק New member 13/11/03 #24 אממי'לה חמודה ../images/Emo24.gif אל תדאגי, גם אני לא יכולה להעלות את זמפיר כרגע... רק לפני זמן קצר הצלחתי לפתוח ... אוףףף ה-geocities הזה לפעמים יודע לעצ'בן ...
אממי'לה חמודה ../images/Emo24.gif אל תדאגי, גם אני לא יכולה להעלות את זמפיר כרגע... רק לפני זמן קצר הצלחתי לפתוח ... אוףףף ה-geocities הזה לפעמים יודע לעצ'בן ...
yaely2 New member מנהל 13/11/03 #26 אני ממהרת לחוג, ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif שלום לכם, מה זה ממהרת, עוד מעט מאחרת. לא הצלחתי להכנס לפורום שלנו עד עכשיו. נתן לי הודעה שיש בעיה עם האתר. אחזור ב 11:30, ח כ ו ל י יעלי
אני ממהרת לחוג, ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif שלום לכם, מה זה ממהרת, עוד מעט מאחרת. לא הצלחתי להכנס לפורום שלנו עד עכשיו. נתן לי הודעה שיש בעיה עם האתר. אחזור ב 11:30, ח כ ו ל י יעלי
yaely2 New member מנהל 14/11/03 #29 מישהו עדיין כאן?../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif ../images/Emo65.gif
E emmy5 New member 14/11/03 #30 בטח,מחכה לך ...מה שלומך? היום היה מפגש של פורום אחר .. חשבתי שאת שם...
ל לייציק New member 14/11/03 #32 כןןןןןןן ../images/Emo5.gif כבר 20 דקות שאני מנסה לשלוח הודעה ללא הצלחה... המחשב כל הזמן נתקע... בסוף נאלצתי לעשות אתחול מחדש של המחשב והנה הגעתי ... אתן עדיין כאן ?
כןןןןןןן ../images/Emo5.gif כבר 20 דקות שאני מנסה לשלוח הודעה ללא הצלחה... המחשב כל הזמן נתקע... בסוף נאלצתי לעשות אתחול מחדש של המחשב והנה הגעתי ... אתן עדיין כאן ?