מה קרה במועצת עיריית הרצליה אתמול

מה קרה במועצת עיריית הרצליה אתמול

אתמול, יום ראשון 24.8, נערכה ישיבת מועצת עיר בה הצהירו כל 21 חברי המועצה לאיזו סיעה הם משתייכים בבחירות הקרבות. 1. 8 חברי מועצה מכהנים (מתוך 21) הצהירו כי הם משתייכים לסיעתה של גרמן. זאת, כאשר אין אף סיעה אחרת אליה הצהירו השתייכות יותר מ-2 חברי מועצה. 2. אף לא אחד מחברי המוצעה המכהנת הצהיר כי הוא משתייך לרשימת מפלגת העבודה למועצה הבאה. רשפי הצהירה, כמובן, כי היא משתייכת לסיעתה שלה. כך גם הצהיר טנר - שהוא מקום 3 ברשימת העבודה. נותר רק לרחם על הבנות הצעירות שבמקומות 1 ו-2, שיאלצו לרוץ בבחירות עם מימון מינימלי לאחר שמס' 3 שלהן פרש לטובת רשפי וע"י כך מנע מהן את המימון שהיו מקבלות בזכות היותו חבר במועצה הנוכחית. דיווח מפורט יותר בהמשך, אם תהיו מעוניינים

עובדות נכונות

טנר, הצהיר שהוא תומך בסיעה של רשפי, מכיוון ששני הרשמית פועלות יחדיו, וגם הרשימה של "העבודה" תהנה מהכסף.

ההבדל

סייעתה של רשפי היא סיעת בת של סיעת "העבודה". כמו הסיעה שרצה שהיא סיעת בת של מרצ. בוקר טוב,

eopeace

New member
שתי סיעות בת לעבודה

מפלגת העבודה, אשר בחרה בפריימריס את מועמדיה למועצת העיר, רצה בנפרד מרשימתה של רשפי ושותפה הלא כל כך סמוי שבא, כנראה, בשביל להוסיף לה קצת תוכן (אז מה, אין ניגוד אינטרסים עם סולל בונה?) אז שוב, מה טנר, אשר נבחר בפריימריס של מפלגת העבודה לרשימתה, עושה כשהוא מעביר את תקציב הבחירות שלו לרשימה מתחרה?

גם גרמן

גם המועמדת שאתה כל-כך מעריץ רצה עם סיעת בת-וגם רזניק העבירה את התקציב שלה לגרמן. אז בוא לא נדבר על טנר ומפלגת העבודה, במיוחד אחרי שרה"ע הנכבדה הודיעה שהיא לא תרוץ בראש רשימה של מרצ, ואח"כ נבחרה לעמוד בראש רשימת מרצ. אם הייתי חבר במרצ הייתי מעיף אותה דרך המדרגות (כמו שהיא העיפה את בללי), ויפה שעה אחת קודם-מרצ כנראה לא אמיצים מספיק, הרי ה-7 המנדטים שקיבלו בקדנציה הנוכחית תרד, במיוחד שמס' חברי המועצה ירד ל-19. כאחד שסקר את פעילותם של חברי המועצה של מרצ בקדנציה הנוכחית, אני יכול לומר שהתאכזבתי-חברי המועצה היו עבדים של גרמן ולא הצביעו נגד...גם בדברים שהתנגדו להם, איש מהם לא לקח חלק רציני בעשייה הציבורית, למט בללי ורזניק. טוב הפעילות שלהם הייתה חלשה הודות לגרמן שלא סומכת על-אף אחד מעצמה והעדיפה למנות אנשים שלא חברי המועצה לתפקידים במקומה (כדוג' גב' טובה רפאל בחינוך וכן שמוליק לוי ליו"ר ועדת הבחירות העירונית). אנא מסור למועמדת היקרה שלך שעיר מנהלים בצוות ולא אדם אחד (ו-21 יועצים בעלות של 30 מיליון ש"ח בשנה)

eopeace

New member
בלאגן חסר משמעות כרגיל.....

לגבי הסיעות למועצה הבאה: מפלגת העבודה רצה ברשימה נפרדת למועצת העיר - אליה בחרו כמה מועמדים. אחד מן המועמדים העביר את מימון המפלגות שלו לרשימה מתחרה בראשות אורית רשפי. יעל גרמן קיבלה תמיכת חברי מועצה אשר לא היו מרשימת מרצ ובלתי מפלגתיים ותומכים רק ברשימתה ולא ברשימות מתחרות במקביל. מרצ ובלתי מפלגתיים קיבלה אגב 8 חברי מועצה מתוך 21 בקדנציה המסתיימת. יעל גרמן הכריזה שלא תרוץ ברשימת מרצ אלא ברשימה על-מפלגתית המראה את התמיכה הרחבה לה זוכה יעל גרמן בעיר. חלק מהמועמדים ברשימה הם אכן אנשי מרצ, אך לא החלק המשמעותי ברשימה. בתוך זאת, סניף מרצ בהרצליה החליט כי הוא תומך במועמדותה של יעל גרמן לראשות העיר ובכך שלאחר ניצחונה של יעל גרמן, יהונתן יסעור ימשיך לכהן כסגן ראש עיר. סניף מרצ אף בחר בשני נציגים שישתלבו ברשימה, איל אורון (עבדך הנכבד) ואביתר שטרן. מעבר לזאת, ישולבו ברשימה אף אנשים נוספים וביניהם חברי מפלגת העבודה ואנשים שאינם בעלי רקע מפלגתי כלל. הרשימה תכלול נציגים ותיקים במועצת העיר כגון רות רזניק אשר עשתה רבות לאורך השנים, ונציגים חדשים וצעירים כמוני וכמו אביתר שטרן המרכז את פר"ח של אזור המרכז. לעניין תפקידים שונים: תלונתך הראשונה ואחר כך גם האחרונה, היא כי יעל גרמן עושה את הדברים לבד ולא סומכת על אף אחד. לאחר מכן, הנך מתלונן כי היא ממנה אנשים לתפקידים שאינם חברי מועצה. זוהי סתירה בסיסית, אך אתייחס לשני הטיעונים. במועצת העיר פעלו לאורך חמש השנים האחרונות אנשים רבים. השניים שציינת הם דוגמא לכך, אך לא דוגמא יחידה. כך גם רות רזניק, דיתה שימרון, דן יעקובסון, יהונתן יסעור, חיים פלד, אלי כחלון, ועוד. אנשים פועלים במועצה לפי רצונם - האם הם מעוניינים לפעול הרבה או מעט - וכך, קיבלו תפקידים, גם אנשים שלא היו חברים בסיעתה של יעל גרמן. אתה טועה בכך שאם מישהו לא קיבל כתבה בעיתון כל שבוע, משמעות הדבר היא כי אותו אדם לא פעל במועצה. דיתה שימרון למשל, אשר נכנסה באמצע הקדנציה למועצה, פועלת רבות ומקדישה שעות יקרות לפעילותה במועצה. אבל, היא עושה את עבודתה מאחורי הקלעים, לא לעין המצלמות - במקום להעלות הצעה לסדר במועצה ובתוך כך לעשות "דווקא" לראש העיר, היא פונה אליה עם כל דבר שעולה, ומוצאת פתרון יעיל הרבה יותר. דיתה לא היתה חברת המועצה היחידה שפעלה כך. אורית רשפי, ליאור טנר, וירון עולמי, עשו הרבה רעש במועצה אך לא היו פעילים כלל (להזכירך כי אורית רשפי התנגדה אפילו לשיפוץ שירותי נכים ולמען האפשרות כי הלימודים יפתחו בצורה מסודרת בעיר בשבוע הבא). לגבי אנשים שלא היו במועצה - כמו שחברי מועצה מחליטים עבור עצמם כמה פעילים הם יהיו, כך גם אנשים שאינם במועצה יכולים להיות פעילים בעיר - אני הייתי, למשל, חבר ועדת חינוך בקדנציה הנוכחית מבלי להיות חבר מועצה. טובה רפאל היתה מ"מ יו"ר ועדת החינוך (היו"ר בפועל) מבלי להיות חברת מועצה. שמוליק לוי נבחר השבוע ליו"ר ועדת הבחירות מבין האנשים שנבחרו לועדת הבחירות. יעל גרמן לא ביקשה להיות בועדת הבחירות ולא צריכה להיות בועדת הבחירות - הבעיה עם העובדה כי שמוליק לוי הינו יו"ר ועדת הבחירות אינה ברורה לי כלל. התוצאות מכהונתה של יעל גרמן ברורות לכל - שיפור עצום בחינוך, ירידה חדה בתאונות הדרכים, מנהל תקין וסדרי שלטון תקינים, שיפור באיכות השירות של העירייה לרמה שבה הוענק לעירייה תו תקן איכות שירות ISO 9000, והשנה, בפעם הראשונה מזה 10 שנים ישנה לא רק עלייה במספר התושבים בעיר אלא אף עלייה במספר ילדי הגנים ותלמידי כיתות א'. סוף סוף מתחילים למחוק את הנזקים שעשה אלי לנדאו לעיר - עדיין לא ברורה לי הבעיה בכך...

התוצאות האמתיות של גרמן

שיפור עצום בחינוך-מקום 4 באזור השרון באחוזי הבגרות, קיצוץ שעות לימוד, פיטורי ו\או צמצום משרות מורים בתיכונים. ניסיון לסגור את מגמת התאטרון בהיובל. בתיה"ס אינם יכולים להשתמש במתקנים העירוניים בשל עלותם הגבוה, קיצוץ דרסטי בפרויקט מב"ר, סגירת אורט, קיצוץ במרכזי הלמידה-וזאת אני יודע מכיוון שאני מורה בעיר הזאת, גרמן רק הרסה את החינוך, מא איל אורן. מנהל תקין וסדרי שלטון תקינים-מינוי מקורבים שאינם טובים לתפקידים (כדוג' ביריה גרנות שמונתה לנציבת תלונות הציבור, ואם היה תלוי בתושבים, הם היו זורקים אותה לכל...), שלטון יחידני מתבטא בכך שעומדת בראש ועדות רבות ואי-פיזור סמכויות, מינוי 21 יועצים בעלות 30 מיליון ש"ח בשנה,הדכחת בכירים בעירייה שהסתכסכו איתה, שימוש בדובר לצרכיה האישים וכך בשאר פקידות העירייה הבכירה, שימוש בכספי העירייה לצורכי בחירות (דו"ח החינוך של סוף השנה, אירועי הקיץ שביום העצמאות לא היה כסף) עלייה במס' ילדי הגן וכיתות א'-אך במקום לפתוח כיתה שלישית גרמן מעדיפה לצוף אותם בשני כיתות המונות 40 ילד (היא מעדיפה להשקיע 30 מיליון ש"ח בשנה במקום בילדינו!) הקמת פורום חינוך ששאינו פועל! תחבורה-מרכז העיר פקוק וללא מקומות חנייה, היציאות מהעיר העמוסות ואין כבישי מילוט. איכות השירות-הבסר לי איך 8,000 אזרחים מנהלים מאבקים משפטיים מול העירייה. עוד מהתוצאות של גרמן: רח' סוקולב נשאר מוזנח בקדנציה בחולפת, פרויק שדרות ח"ן שנמשך יותר מדי כסף, מאבקים מיותרים במרינה,נתינת היטלים ללא קריטריונים,הוספת כ-300 עובדים לעירייה שבתחילת הקדנציה התחילה עם 1000 עובדים, מכירת נכסים (הנכסים שלנו). חבל שאנשי גרמן לא רואים את המציאות בעיר ולא רואים את השניאה של התושבים ביעל גרמן. רה"ע מכהנת שזוכה רק ל-30% תמיכה, אומר, 60% לא מרוצים!

eopeace

New member
ושוב אותו הדבר

חשבתי שכבר עברנו את הנושאים האלו, אבל ננסה שוב.... לפני 5 שנים הרצליה היתה מקום אחרון בזכאות לבגרות בשרון בהפשרים של 20% (!) משאר ערי השרון. היום, הרצליה אמנם במקום הרביעי, אך אחרי עליה מ 54% ל 69% בזכאות לבגרות וההפרש בין הרצליה אשר במקום הרביעי לכ"ס אשר במקום הראשון הוא של 3% בלבד (ניתן לבדוק באתר משרד החינוך) - בעוד שנה-שנתיים הרצליה תהייה במקום הראשון. דברים לא קורים מהיום למחר, אבל התוצאות ניכרות. תקציב החינוך בהרצליה עלה מ 100 מיליון ש"ח בשנה ל 156 מיליון ש"ח בשנה. מתוך זה, התקציב מקופת העירייה לחינוך עלה ב5 השנים האחרונות מ 20 מיליון ש"ח בשנה ל 90 מיליון ש"ח בשנה (במקביל לקיצוץ תמידי מצד משרד החינוך). ההשקעה בתלמיד בהרצליה היא השנייה הכי גבוהה בארץ (10,500 ש"ח לתלמיד). תיכון אורט נסגר כיוון שלא נרשמו אליו מספיק תלמידים - זה יצר הליך סגירה ממילא. יעל גרמן הפכה את ההליך הזה מאנרכיה להליך מסודר אשר בו כל התלמידים שהיו באורט סיימו את לימודיהם. במקום זה נפתח התיכון החדש אשר זוכה להצלחה ותשבוחות (בדוק עם התלמידים...). מפתיע אותי לשמוע שאתה מורה בעיר הזאת - בהודעה פרטית הסברת לי כי הינך תלמיד... המנהל והשלטון בעיר הזו הם מהתקינים בארץ - אין מינוי מקורבים מעבר למשרת אמון אחת ואין מינויים ללא מכרז כלל. ביריה גרנות נבחרה במכרז פתוח ומפורסם, בבדיקת מכון חיצוני וללא מעורבות ראש העיר כלל. יעל גרמן עומדת בראש כל מיני ועדות, כמו שהסברתי כבר, בשל סיבות סימבוליות - כך, ועדת החינוך, מנוהלת על ידי טובה רפאל, אך העובדה כי פורמלית יעל גרמן הינה ראש הועדה מעבירה מסר כי החינוך זה הדבר הראשון בסדר העדיפויות בעיר, וכך זה היה מהיום בו יעל גרמן נכנסה לתפקידה. העירייה פותחת כיתות א' נוספות על חשבונה - חבל שאתה לא מעודכן. הפקקים בעיר, למי שזכרונו קצר, פחתו בחמש השנים האחרונות בצורה דראסטית - יעל גרמן פעלה בנושאי תחבורה מתוך חשיבה לטווך ארוך ומתוך מניעים אובייקטיביים. ההשקעה בתשתיות, ובתוך כך בכבישים, עולה על 400 מיליון ש"ח בחמש השנים האחרונות והתוצאה, בין השאר, היא ירידה בכמעט 50% בתאונות הדרכים בעיר. פתיחת כבישים חדשים לא נעשית מהיום למחר - קל לומר שצריך כביש כזה או אחר, אבל מי שמכיר את המערכת המוניציפלית יודע שזה דורש אישורים רבים, מציאת תקציבים מתאימים וכן הלאה. למרות זאת, כביש המילוט ממערב העיר ייפתח בתוך שבועות ספורים - וזה דרש זמן רב של תכנון ובניה. גם את רחוב סוקולוב אי אפשר לפתח מהיום למחר. שדרות ח"ן היה החלק הראשון אשר הושלם ועכשיו נכנסים להכנת תכנית לרחוב סוקולוב - בשיתוף עם האזרחים בעיר. המאבקים במרינה הם מאבקים ציבוריים מהמדרגה הראשונה - אם מוותרים במרינה אז אומרים שהים לא שייך לכלל הציבור ושמוטי זיסר ושות' יכולים לעשות בו ככל העולה על רוחם.

תגובות אופינות לגרמן ותומכיה

שוב התגובות הטיפשיות של יעל גרמן ותומכיה... תומכיה שמסרבים להודות בדבר פשוט אחד-גרמן נכשלה העובדה לכך שהיא זוכה ל-30%תמיכה בעיר, ואם שמתם לב 60% לא רוצים את גרמן! כמורה באחד התיכונים בעיר (אין לי מושג למה הוא חשב שאנוכי תלמיד) אני יכול להגיד שלמרות כל התקציה האדיר, המערכת רק סובלת מקיצוצים רבים-לתשומת לבכם על כל דף שאני מצלם לתלמידי, אני צריך אישור שבתקופת לנדאו יכלתי לצלם חופשי! סלח לי איל, לא אגיב שוב לתגובותיך האופיינות יש לי שנה"ל חדשה לפתוח ביום א'!

eopeace

New member
תגובה אופיינית

התגובה האופיינית שלי מבוססת על עובדות בלבד. אז, הבסיס למחשבה כי ישנם קיצוצים היא כי אין שימוש חופשי במכונת צילום? - אם גדל התקציב זה אומר שצריך לבזבז? מה שאתה אומר זה שבתקופת לנדאו, לא רק שהתקציב היה דל בצורה מבהילה, אלא שהוא התבזבז על צילומים ללא הגבלה בעוד בתקופת יעל גרמן, לא רק שהתקציב הוכפל שוב ושוב משנה לשנה - וגם בשנה הקרובה התקציב יעלה, אלא שישנה אף יעילות בשימוש בתקציב - אני שמח מאוד לשמוע זאת. אני נורא שמח לראותך משתמש במספרים שוב ושוב - האם שאלת 60% מהציבור האם הם מעוניינים להחליף את יעל גרמן? בכל הסקרים שהתפרסמו, ליעל גרמן תמיכה בסיסי של 35% בעוד 25% מתחלקים בין המועמדים השונים ו 40% מתלבטים. להתלבט זה טוב וחשוב ואני שמח על כך - זה אומר שהם לא ילכו לקלפי בעיניים עצומות אלא יחשבו על הצבעתם. בניתוח מקצועי של סקרים, יודעים כי את אחוז המתלבטים יש לחלק בשתי צורות: 1. להוציאו מכלל הנשאלים בתור אלו שלא הולכים להצביע (ואז 35% זה למעשה 53% מכלל המצביעים) 2. לחלקו בין המועמדים השונים לפי ההתפלגות הכללית (ואז 35% שיש ליעל גרמן הם למעשה 49%). כל אחת מהדרכים מראה כי ליעל גרמן ישנה תמיכה מאסיבית של כלל הציבור בעוד אחוז נמוך מכלל הציבור מתחלק בדיעותיו בין 8 מועמדים אחרים!

מדהים אותי...

מדהים אותי, איך אתה חושב שאם אתה בועדת החינוך, אתה יודע הכל! סלח, אבל כמורה בעיר הזאת, אני יכול להגיד לך, אתה חוצפן! אני בתוך המערכת וסלח לי שאני יודע דברים שלך "אומרים" בועדה! התקציב בחינוך, עלה,אך החינוך בעיר הדרדר מכיוון שאין חשיבה איך לחלק את התקציב נכון. גרמן יכולה להוסיף עוד 100 מיליון לתקציב, אך אם לא תהיה חשיבה על איך יוחלק הכסף ויהיה תחת פיקוח החינוך בהרצליה לא יהיה הכי גבוה בארץ-ואני אומר את זה כמורה!

eopeace

New member
למה להתעצבן

הרי כל מה שאמרתי זה מתוך הגיון בריא...

היועץ שמואל לוי מרוויח תמיד

היועץ שמואל לוי, שמקבל עשרות אלפי שקלים בחודש (תמורת מה בעצם?) נבחר עתה לעמוד בראש ועדת הבחירות. כדי שהמשכורת תמשיך להיכנס לחשבון. אין מה לדבר, שמוליק תמיד מרוויח, כי בהרצליה אין בעייה לעבוד על ראש העירייה. חבל שאנחנו צריכים לשלם את החשבון. 5 שנים שלמנו לו שכר מדי חודש בחודשו. די כבר!!!! לא רוצים יותר לשלם ושיחזיר בחזרה מה שניתן שלא כדין.. העין הציבורית

מסכים עם כל מילה!

אין מה לומר, המשכורת של היועץ שמוליק לוי אחת המיותרות בעירייה. במיוחד שהיועץ בכבודו והעצמו כילה לפני מס' חודשיים, שרה"ע המכהנת מעולם לא פנתה אליו לשימוש בכישוריו. זאת רה"ע יעל גרמן ששופכת 30 מיליון שקלים על 21 יועצים (להזכירם משכורתו של לוי כשכר סגן ראש עיר), ולא משתמשת בחצי מהם. גרמן, קצצי ביועציך (אופס שכחתי-גרמן לא יכולה להסתדר עם עובדיה ולכן צריה בובות שקוראים להם "יועצים") ואת ה-30 מיליון תתני לדברים אחרים, שאף חשובים יותר וקודמים יותר בעירנו!

הבעיה לא רק ביועצים

יש קבוצה של פעילים של גרמן שמדקלמים השכם והערב את סיסמאות הבחירות שלה - "איכפתית וישרה וחיוך שובה לב" לאחרונה השתתפתי באיזשהו אירוע בהרצליה (פיתוח) שם שמעתי ביקורות קשות על הגברת - עצבנית, חסרת סבלנות, מתעלמת מפניות תושבים אליה, כשלון בניהול העיריה שבראשו תשתית תחבורה הולכת ונסתמת בין מזרח למערב העיר ובין איזור התעשיה לכבישים החיצונים. דיברו על גרעונות כבדים כתוצאה משכר לכאלף פקידים שלפי הדיווח חלקם אינו עובד. על כך אפשר להוסיף את שלל היועצים של ראש העיריה. הדעה הכללית של רוב האנשים שהיו שם שהגברת איננה מתאימה לניהול מערכת עירונית כזו מורכבת. אתם רוצים לתת לה להמשיך בטסט עלינו עוד 5 שנים? הבעיה שהתעוררה כמובן - אז מי האלטרנטיבה. שמעתי כי אורית רישפי רואה עצמה אלטרנטיבה הולמת ועם סיכויים טובים. אשמח לשמוע את דעתכם.

למה לך להחליט על סמך שמועות?

לך לחוג בית של גרמן, תשאל את השאלות הכי קשות והכי נוקבות, ותחליט בעצמך מה אתה חושב. מסתבר שגם בעניין הפקקים הנוראיים של מערב העיר - גרמן נלחמה על האינטרס הציבורי ודאגה לפתרונות החוקיים היחידים שהעירייה יכלה לספק (אם תרצה מידע על כך אני מוכן לספר לך). לא תשתכנע - תצביע למישהו אחר. אבל אם תצביע רק על סמך שמועות, תבחר מועמד שכנראה לא יקדם את הפתרונות לבעיה שאתה מעלה. חבל.

אותי לימדו לא להקשיב להסברים

ולשפוט לפי המצב בשטח, והוא גרוע הרבה יותר ממה שהיה לפני 5 שנים. לבוא היום ולטעון כי נלחמה על האינטרס הציבורי זו סתם מריחה. התוצאות אינן משביעות רצון - בלשון המעטה. חזרתי עכשיו מעוד מפגש עם אנשים ובאופן טבעי אחד הנושאים המרכזיים של השיחה היה על ראש עירנו. היו שם אנשי משק שגרים בשכונה והדעות, בעיקר של אנשים שהיה להם קשר עם הגברת, היו לא מחמיאות. עד כמה שהבנתי שהנסיון שהביאה איתה לתפקיד היה בתחום ההוראה. האם מורה מתאימה לנהל עיר בינונית בישראל המחייבת יכולת ניהולית ומקצועית נרחבת? אבל בפוליטיקה שלנו כנראה הכל אפשרי. הרי מלצרית נבחרה לכנסת ומחר אולי תהיה שרה. ראש ממשלה עוזר לבניו למכור אי יווני. אין לי ספק כי עוד עשור שנים תהיה הגברת המורה בעלת ידע ונסיון בניהול בעיר. השאלה מדוע לא ניתן למצוא איש משק בכיר בעל יכולות מוכחות שיכול לחסוך לנו את שכר הלימוד אותו אני ואתה משלמים.

eopeace

New member
ניסיון וידע

נניח שיעל גרמן עומדת היום לבחירה לראשונה לראשות העיר ובודקים את הידע והניסיון שלה. התשובה היא לא רק שהיא עסקה בחינוך (כולל ניהול בי"ס תהילה, למבוגרים שבראשו עמדה במשך 6 שנים). התשובה כוללת את ניסיונה כחברת מועצה, את ניסיונה כשותפה של ד"ר יריב בן-אליעזר ואת העובדה כי היא בעלת תואר M.A. במנהל ציבורי. אבל למעשה, יעל גרמן היא ראש עיריית הרצליה (על אפם וחמתם של בעלי אינטרסים שונים וזרים לעיר) והיא בעלת ניסיון בניהול עיר. וכמנהלת עיר היא עושה עבודה יוצאת דופן אשר את הצלחותיה ניתן לראות בחינוך, בתחבורה, בתשתיות, במנהל תקין ואיכות השירות. אגב, אם לא להקשיב להסברים, אז למה כן להקשיב? לסיסמאות?

../images/Emo10.gifאיזה הצלחות...

מה אני אגיד איזה הצלחות יש בחינוך,בתחבורה, בתשתיות, במנהל התקין ואיכות השירות. מתי תבין שגרמן לא יודעת לנהל עיר (!) ולתושבים לא רוצים לראותה כרה"ע לעוד קדנציה... אגב, להקשיב להסברים של גרמן אחרי 5 שנים לא נותן שום דבר (תראה את נתניה איך היא פורחת ומשגשגת וגם שם יש אישה כרה"ע-וכאן בעירנו הרצליה לא התקדמה בשום דבר ואנו עדיין אחרונים בכל דבר), ואלו לא סיסמאות אלו עובדות שגרמן לא הצליחה בתפקידה...

למעלה