אובכן
נכון שאף אחד לא שאל אותי, אבל נעבעך, זה גם הפורום שלי, אז אני נדחפת. קודם כל, זה נכון שמנואל בֶּלְטְרָאן הוא רוכב מאוד מוכשר, אבל כמו שאמרה מון וונטו, תמיד הוא היה קצת לא יציב. יש לו עונה אחת טובה, שתיים לא. בגלל זה הוא לא מוביל את קבוצת בנסטו היום. ז'וזה אזבדו, אגב, הוא פורטוגלי. באשר לחלומות האיטלקים על הג'ירו, כל מילה נכונה. הג'ירו הוא אחד ואין בלתו, ולכן מרקו פנטני היה האיטלקי הראשון שניצח בטור שלושים שנה אחרי ג'ימונדי. בעניין הספרדים על הוואלטה, אז הם קצת יותר דומים לנו בעניין הזה. כלומר, חושבים שתוצרת חוץ טובה מתוצרת הארץ. אז נכון שכל ילד ספרדי חולם על הוואלטה, אבל רוכב ספרדי ירגיש ששיחק אותה באמת בגדול רק אם יצליח "באירופה". זה נכון בייחוד מאז גדלה החשיפה הטלויזיונית לטור, בשנות השמונים. מספרים מאז שנת 1980: בוואלטה ניצחו 11 ספרדים ו 13 זרים (מהם שני איטלקים). הפעם האחרונה שזר ניצח היתה ב 1999. בג'ירו ניצחו 14 איטלקים ו 11 זרים (הספרדי מיגל אינדוראין ניצח פעמיים). הפעם האחרונה שזר ניצח היתה ב 1996. בטור ניצחו ספרדים שש פעמים ואיטלקים - פעם אחת. הפעם האחרונה שמקומי ניצח היתה ב 1985.