מה קרה לסידרה?

מה קרה לסידרה?

הפרקים האחרונים בלי עלילה.. איפה כל הפואנטה? הסידרה התחילה עם רעיון מסוים ונראה שהוא אבד, לא? משהו השתנה בסידרה.. היא פחות מצחיקה ומותחת.. מה אתם חושבים?

אני מקווה שאתה מדבר על העונה ה2..XD

אני חושב שאני מבין על מה אתה מדבר.. לדעתי הסדרה יותר התבגרה וזה.. כאילו כל העלילה בעונה ה1 הייתה לחפש את ג'ון.. אז לא היו צריכים לעשות עלילות רציניות וכל זה.. העונה הראשונה גם הייתה האקספוזיציה לסדרה.. הראו לנו את הדמויות הראשיות, החשובות, האוייב המרכזי, הבעיה וכל החארטה שמלדים בשיעורי ספרות..XD עכשיו.. כל הקטע שלא היו צריכים להתרכז יותר מדי נגיד בדמות של סאם ועם זה שהוא אמור להימשך "לדאק סייד" וכל זה.. הרי זה לא קשור.. אז בעונה הראשונה התעסקו יותר בסיפורים, בשדים, ברוחות, ביומן של ג'ון(!!!!) וכמובן בחיפושים אחרי ג'ון..XD ובעונה השניה יותר במוות של ג'ון.. יותר בסאם והגורל שYED מתכנן לו וכל זה. ובעונה השלישית.. בהשלכות של העונה השנייה.. עכשיו חזרה לפרקים האחרונים של העונה ה2.. הרי ידוע (לפחות לי..וגם לא עושים את זה רק בסדרה הזאת) שאחרי כל פרק רציני שיש (לדוגמא 2.17) יש פרק קליל.. פחות רציני (2.18).. גם אפשר להגיד.. שכמו בבאפי.. שמראים את האוייב המרכזי של העונה בתחילת/אמצע העונה.. אבל מתמקדים בו רק לקראת הסוף.. גם מה שאני אוהב (ולפעמים זה גם מה שאני לא אוהב..) זה שהם שמים פרקים שלא קשורה לעלילה המרכזית של העונה.. אלה פרק רגיל שמזכירים את הפרק של העונה הראשונה.. בקשר לזה שהיא פחות מצחיקה ומותחת.. אותי דווקא יש פרק שממש הצחיקו ופרקים שממש מתחו (בעונה ה2..) אבל כמובן.. מה שמותח ומצחיק אותי לא אומר שזה מותח ומצחיק אותך..XD אבל אני אהבתי.. ולדעתי כדי שתראה את כל העונה השניה ואז בסופה תחליט.. כי הפרקים הבאים הם בין הטובים.. (למרות שאני אומר את זה על כל פרק..XD)

darklighter

New member
../images/Emo45.gifלשם שינוי ולמרבה הפלא אני מסכימה עם../images/Emo190.gif

רוב גדול של מה שאתה אומר
ואני מחכה לראות מה תגיד על הפרק של סמולוויל...

איפה את לא מסכימה איתי?! XD../images/Emo58.gif לסמולוויל

ובקשר לסמולוויל.. פרק טוב.. איכשהו ידעתי מההתחלה שזה לא קלארק.. אבל לא חשבתי שזה ביזארו..XD קארה הייתה חסרה, אבל עם אין קלארק.. אז מה קארה תעשה?! XD.. כל הקטע עם קלואי וג'ימי היה מאוד חמוד.. איך שהם ישבו במעלית אחרי שראו אותם מתנשקים.. חמודיייים..XD אמ.. לויס כמובן, חמודה.. "מה לא עושים בשביל משפחה?!" XD לאנה אע.. אחת הדמויות שאני אוהב בסדרה.. ולחשוב שבעונות הראשונות לא סבלתי אותה..XD לקס כמובן.. מעצבן.. וצריך להשמיד אותו..XD

darklighter

New member
../images/Emo58.gifסמולוויל 709../images/Emo190.gif

היום ראיתי שוב עם אחי שראה עם תרגום... ובאמת הפעם התמקדתי יותר בקטעים של קלארק ושמים לב שזה לא הוא... בצפיה הקודמת התמקדתי בהתחלה יותר בעלילות של לקס והשיבוטים והאיומים על לויס וקולואי וג'ימי... וקלואי וג'ימי היו באמת מאוד חמודים בפרק
הייתי די בשוק שהיא סיפרה לו שהיא מטאור פריק, אפילו שהם היו בnear death experience... ואין לך מושג כמה שמחתי שהוא בחר בה על פני קארה [או שבעצם ציפית שאני אגיד את זה]. ולא. קארה לא הייתה חסרה לי בכלל! ואהבתי שהפרק התמקד בעלילות לויס וגרנט, הם ממש חמודים
והתבאסתי בסוף שהוא נפרד ממנה
למרות שאני מאמינה שזה לא הסוף...ואיזה מניאק לקס שהוא קנה את הדיילי פלאנט ומסכנה לויס שהוא הבוס שלה...[אולי אם היא תתפטר היא תקבל את גרנט חזרה אבל הקריירה שלה הרבה יותר חשובה לה מאהבה]. ואני לא אהבתי את לאנה באף מצב...יש רק תקופות ששנאתי יותר או פחותXDDD בעעע היא גילתה לביזארו מלא סודות על לקס
אני חושבת שהוא יפיל את לקס קודם ואחרי זה את קלארק...מסכן הקלארק הקפוא

../images/Emo58.gif

לאנה שליטעעע.. והיא לא ידעה שביזארו חזר.. אז זה לא אשמתה.. XD אני לא התבאסתי שהם נפרדו.. הרי לויס של אוליבר!!!! לקס תמיד מניאק..אז זה לא משו חדש..XD לדעתי.. פרק הבא יהיה פרק שיגיד מה קרה בשבועיים האלה.. XD

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם על לאנה אין טעם שנתווכחXD ובאמת יחסית בעונה הזאת היא פחות מעצבנת [כשמשווים אותה לקארה אז היא עדיפה...רק ששנאתי את הפרק ההוא שלאנה קיבלה את הכוחות של קלארק] באוליבר אתה מתכוון לgreen arrow? כאילו ג'סטין? אאההההה אבל הוא שלי
האמת של לינדסי [
] אבל שיהיה...קשה לי להחליט מי יותר חתיך, הוא או גרנט...ללויס יש טעם טוב
ולקס הוא דמות של רע זה ידוע השאלה אם הוא מעניין פחות או מעניין יותר...ודווקא העונה הזאת הוא התחיל לעניין אותי יותר אחרי שכבר חשבתי שאין מה לעשות איתו... מה הכוונה שיגיד מה קרה בשבועיים האלה? לאיזה שבועיים אתה מתכוון? אתה מתכוון לתקופה בין פרק 8 ל9? למה שקרה בין זה שג'וראל אמר שיהיו תוצאות לבין זה שקלארק התחלף עם ביזארו? אם כן אז זה גם מה שאני חושבת/מקווה שיקרה... כל עוד לא יראו את קארהXD

../images/Emo58.gif

כן.. לזה אני מתכוון..XD אני אהבתי את הפרק (שהיא קיבלה את הכוחות שלו..XD).. לפחות קל-אל יכולים להגיד שהם עשו את זה..XD

darklighter

New member

אני גם אהבתי את לויס ואוליבר אבל בעונה הזאת אהבתי מאוד את לויס וגרנט...וזה שהוא שיבוט עוד יותר עושה לי את זה
הפרק הזה היה נראה קיטשי וממוחזר...חח אני גם לא זוכרת הרבה מזה...קארה הייתה שם? אני חושבת שכן
לא הבנתי מה התכוונת "לפחות קל-אל יכולים להגיד שהם עשו את זה"

../images/Emo58.gif

שכחתי את ה"היא".. אז מהתחלה.. לפחות היא וקאל-אל יכולים להגיד שהם עשו את זה..(שכבו..XD) ולא נראה לי שקארה הייתה שם.. הרי פרק לפני זה היא ברחה (אם אני לא טועה..XD) ולדעתי.. גיבור בתחפושת,יותר שווה מסתם שיבוט..XD

darklighter

New member
לא אמרתי שהוא לא שווה, חס וחלילה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הרי זה ג'סטין
פשוט עם גרנט זה מעניין יותר בגלל הקטע עם לקס וזה... וגם היא לא ידעה שהוא הגרין ארו ואז היא אמרה שקלארק מנשק יותר טוב מאוליבר [או ג'סטין/פוקס חח] וזה קצת עיצבןXD נראה לי גם שהיא לא הייתה, ואת זה שנאתי בגלל לאנה ולא קארהXD

darklighter

New member

גם על לאנה אין טעם שנתווכחXD ובאמת יחסית בעונה הזאת היא פחות מעצבנת [כשמשווים אותה לקארה אז היא עדיפה...רק ששנאתי את הפרק ההוא שלאנה קיבלה את הכוחות של קלארק] באוליבר אתה מתכוון לgreen arrow? כאילו ג'סטין? אאההההה אבל הוא שלי
האמת של לינדסי [
] אבל שיהיה...קשה לי להחליט מי יותר חתיך, הוא או גרנט...ללויס יש טעם טוב
ולקס הוא דמות של רע זה ידוע השאלה אם הוא מעניין פחות או מעניין יותר...ודווקא העונה הזאת הוא התחיל לעניין אותי יותר אחרי שכבר חשבתי שאין מה לעשות איתו... מה הכוונה שיגיד מה קרה בשבועיים האלה? לאיזה שבועיים אתה מתכוון? אתה מתכוון לתקופה בין פרק 8 ל9? למה שקרה בין זה שג'וראל אמר שיהיו תוצאות לבין זה שקלארק התחלף עם ביזארו? אם כן אז זה גם מה שאני חושבת/מקווה שיקרה... כל עוד לא יראו את קארהXD

ג'ייסון טיגס קוראים לדמות [או שזה טיג]../images/Emo190.gif

ואגב הוא היה אמור להיות גם בעונה 5 אבל בסוף קיצרו את העלילה שלו כדי שהוא יהיה בעל טבעי

אוקיי אבל...

דבר ראשון אני בחורה.. צדקת, אני עדיין צופה בעונה השנייה. בהתחלה זה היה ממש מעניין אבל מפרק 13 בערך זה איבד את לגמרי את העלילה. כרגע ראיתי עד פרק 18 זה הולך להיות יותר מעניין? העלילה תחזור? ד"א מה אתה חושב על הפרק הבכייני שהיה עם האשה זאב? הפרק האחרון באמת היה יותר טוב.. וממש צחקנו (אני ואחי) מהפרק עם הטריקסטר- גדול!

darklighter

New member
הפרק עם הטריקסטר אחד המצחיקים../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

ופרק 14 דווקא מאוד קשור לעלילה... לאחרים היו עלילה יפה משל עצמם (שוב חוץ מ15 שהיה כדי להצחיק בעיקר) ובהמשך העלילה תחזור ועוד איך ואפילו תתפתח לא רוצה לספיילר...

יכול להיות שיש בחלק השני ../images/Emo58.gif לסוף העונה.

לדעתי.. ועכשיו יש חפירה רצינית..XD 2.13 - פרק סביר, מהבחינה שסאם חשב.. שבסופו של דבר הוא יהיה רוצח.. ושהוא רוצה להאמין שיש משו שיכול "לגאול" אותו.. ומבחינת דין.. שהוא לא מאמין בה' ובהחלט שלא המלאכים.. לא מאהובים עליי! 2.14 - פרק רציני.. שמראה שלא משנה מה סאם יעשה דין לא יוכל להרוג אותו.. לא מאהובים עליי, אבל עדיין בסדר! 2.15 - פרק קליל.. אחרי הפרק הקודם.. כמו שאמרתי למעלה.. בהרבה סדרות יש פרק קליל שלא קשור כל כך לעלילה המרכזית.. אהבתי בפעם הראשונה, פעם שניה מאבד את הקסם! 2.16 - פרק שאישית אהבתי אותו בגלל שהוא מראה הכל מהזווית ראייה של מישי אחרת.. מישי תמימה.. מישי של מכירה את "עולם העל-טבעי".. וגם הפרק לא התמקד כל כך באחים.. מה שמראה שמבחינה אחת לא עוזר להמשך העלילה.. אבל מבחינה אחרת נותן לנו הצופים לראות איך נראת רוח שלא יודעת שהיא בכלל רוח..XD אהבתי! 2.17 - את קוראת לו הפרק הבכייני, אני קורא לו פרק סביר ורציני (והרבה לא יסכימו איתי).. כי הפרק הזה מדבר על סאם יותר מאשר על מדיסון.. למרות שמדסיון היא ה"אשת זאב", הפרק אומר שמדיסון תמימה ומבחינה אתית (?! XD) לא צריך להרוג אותה.. כי זה לא אשמתה.. אבל מצד שניה היא (בתור "אשת זאב") רוצחת אנשים.. איך זה מדבר על סאם?! לפי ג'ון/דין/YED סאם גם יהיה רוצח בעתיד.. אני אומר שתראי את הפרק הזה שוב.. ותחשבי על מה שכתבתי פה.. כי לא נראה לי שזה כזה מובן..XD אהבתי! 2.18 - פרק קליל.. אחרי הפרק המאד רציני.. מביאים משו פרק שלא קשור כל כך לעלילה המרכזית. אהבתי! זהירות ספויילרים..XD 2.19 - פרק טוב.. האחים נמצאים במקום שכל שאר האנשים שלא מבינים אותם חושבים שהם אמורים להיות שם.. מה למה?! את צריכה לראות.. מה שכן.. יש שם קטע שאני לא אשכח.. אבל זה לאשכול שיהיה לו ביום שני..XDD אהבתי! 2.20 - לדעתי.. זה אחד הפרק החשובים שיש.. פרק שלא קשור לאיפה הוא נמצא.. הוא יכול להיות בעונה הראשונה אחרי המוות של ג'סיקה.. ויכול להיות אפילו בסוף הסדרה.. פרק שלא קשור לעלילה המרכזית.. אבל מאד קשורה למשפחת ווינצ'סטר.. אהבתי! 2.21/2 - פרקי סיום.. טובים.. מרגשים.. קשורים מאד לעלילה של העונה.. ולעלילה של הסדרה בכלל.. אהבתי!

למעלה