מה קרה לסידרה?

darklighter

New member
../images/Emo45.gifהפעם הסכמתי עם הכל:-../images/Emo190.gif0

משהו לא בסדר איתי

darklighter

New member
דווקא לדעתי הפרקים האחרונים של עונה 2../images/Emo190.gif

וגם אלה שהיו לאחרונה ביס (אפשר להוציא את פרק 15 שהוא באמת בלי עלילה) היו ממש ממש טובים... אבל תמשיך/י לראות, פרקים 20-22 ממש חזקים מבחינת העלילה והפואנטה, וגם עונה 3 מעולה [בלי לספיילר]. אממ ומה שפיניקס כתב גםXD

A m e l y

New member
גם לדעתי (|ספויילר|ים מהחלק המסומן)

העונה השניה היתה קצת חלשה (ביחס לראשונה והשלישית). בעונה הראשונה המפיקים די התמקדו בלעשות סרט אימה שבועי ותוך כדי גם הכניסו את היומן של ג'ון ואת כל הסיפור עם אמא שלהם,אבל בעונה השניה הם כבר הבינו שמתישהו זה ימאס על הצופים והם ירצו להבין מה באמת קורה שם,אז הם עברו לסגנון של עלילה עונתית כשבמרכז בהתחלה היה המוות של ג'ון וא"כ זה שסם הופך לרוצח וכו' מכאן זה |ספויילר| וכשהמפיקים הבינו ש"סרט אימה שבועי" זה בדיוק מה שהבדיל את SPN מסדרות אחרות הם החליטו להחזיר את האלמט הזה ולשלב בעלילה העונתית :עכשיו זה מתמקד בלהציל את דין מהעסקה הגאונית שעשה. מה שאני לא כ"כ אהבתי בעונה ה-3 זה שלמרות שאמורה להיות האפוקליפסה כבר הרבה מאוד זמן לא ראינו שד,ואיפה לעזאזל רובי נעלמה??

אני מוכנה לסבול הכל, רק

שזה יפסיק להיות קיטשי ובכייני כמו בפרק עם האשה זאב.. מה שהכי אהבתי בסידרה הזאת זה שהיא לא מתעסקת בכל מיני חירבושי יתר על רגשות. מה שגם זה לא ממש הצליח להם ..כי זה היה קצת מוזר שסאם והאשה הזאת התאהבו תוך שנייה, עשו סקס ונקשרו קשר עמוק ובלתי ייאמן.. נו באמת! ומה הם בוכים כל כך הרבה! חשבתי שהסידרה נהרסה לגמרי.. למרות שבפרק אחכ היה יחסית בסדר. היה טיפה מפחיד ואפילו קצת מצחיק.. ובקיצור שיחזרו להפחיד ולהצחיק, כי בזה הם יותר טובים. אבל בעקבות ה"ספוילרים" שלכם יש עוד תקווה בליבי!
ד"א- וידוי- למרות הכל היה נחמד לראות שגם סאם יודע לעשות סקס.. ולא רק דין שזה בערך מה שהוא עושה כל פרק XD... עכשיו רק נותר לסאם להיות באמת גבר ולהלחם יותר!

כנראה שלא הבנת את הקטע על הפרק הזה..XD

אני אומר.. תראי שוב את הפרק הזה.. אבל תתמקדי במה שסאם אומר לדין..

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמש"ש../images/Emo190.gif

לצערי רובי תחזור, ראיתי אותה בתמונות מפרק 9 או 10 או שניהם
דווקא לבלה אני מתגעגעת יותר.... ואני חושבת שדנוש תאהב את הפרק כריסטמס כי אין שם את הבנות בכללXD הם באמת נראה לי שכחו מהקטע של האפוקליפסה. וכם גם אני אהבתי את החזרה על אלמנט האימה בעונה 3....זה היה חסר לי מאוד בעונה 2...

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

תאמת, שאני רוצה לצלוב את עצמי על זה שאני אומר את זה אבל רובי חסרה לי לא ביגלל שזאת רובי בגלל שקו העלילה נעלם קצת כל הקטע שהיינו צריכים לשמוע כבר על כאוס די רציני שמתרחש שם אבל על שום דבר לא שמענו כאילו, התעסקו בזה ב4 פרקים הראשונים של העונה ואז, טוב זהו נגמר לנו החשק בוא נחזור לקטע של צחוקים ועונה ראושנה? עד כמה שאני אוהב את הפרקים אין להם שום סיבה להתקיים בסדר הזה אלה פרקים שהיו הרבה יותר נכנסים טוב לעונה השניה מאשר לשלישית כי אני אישית ציפיתי מהעונה הזאת להיות הרבה יותר בקטע של יש אפוקליפסה שמתפרעת לה בעולם ואנחנו לא נתעלם ממנה ולא פיקה בו אפוקליפסה ושלא יזכרו בה רק בפרק האחרון של העונה או משהו כזה

darklighter

New member
|צלובתאתאורןומענהאותוקשות|../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

חח אבל בתכלס אתה אומר דברים מעניינים, באמת ציפינו לאפוקליפסה וזה...אבל ככה זה בSN הם בד"כ מותחים הרבה עלילות עונתיות...בעונה השנייה זה היה יותר גרוע...ובאמת אם היו מוסיפים את הצחוקים וההפחדות עונה ראשונה לעונה שנייה זה היה טוב...ואם היו גם בלה וגם ג'ו בעונה אחת אז בכלל
אבל בסדר לי בכל מקרה לא חייב להיות כל פרק מפוצץ אפוקליפסה וזה... אני מאמינה שעכשיו הם עושים פה ושם רמזים לעלילה העונתית ומתמקדים ביחסים של דין וסם וזה תוך כדי הצחוקים הפחדות...וכן רובי חסרה אם כבר מבחינת ההתקדמות בעלילה הזאת... אבל נראה לי 9 ו/או 10 יהיו ממש "פרקי רובי". אבל לא יעזור אני לא אוהבת את הבארבי שדה וונאבי הזאת XDDD האפוקליפסה שהם אמרו עם כל השדים שהשתחררו באמת נגמרה כאילו כבר בפרק הראשון בעונה עם 7 החטאים... לא יודעת אני אוהבת את עונה 3 בכל מקרה, אפילו רובי לא הורסת לי אותהXD טוב דיברתי יותר מדי על רובי אז אני אשים אייקון מגניב שחברה שלי עשתה לי

the covenant

New member
../images/Emo58.gif|נצלב ומעונה קשות|

כן, אבל כבר עברו 7 פרקים מאז הם אומנם הזכירו את זה קצת בפרק 4 על העיירה הזאתי וטיפה בפרק 2(אם אני לא טועה) אבל זה כאילו כבר לא מעניין אותם שזה אמור להיות מקום שני בסדר העדפויות שלהם וכל הקטע, שאם בעולם היו קודם שדים עכשיו אמורים להיות המווווווון שדים שככה שאין מצב שהם מתעלמים מהם בכזאת קלות כאילו, זה כמו שסמולוויל תמיד עיצבן אותי שבסוף העונה יש פרק רציני ואז כאילו בפרק אחד הכל מסתדר בעונה אחרי אבל כל הקטע ששום דבר לא הסתדר כי זה יהיה נורא מעצבן אם הם ינסו לפתור את כל מה שאמור להיות בעונה ב5 פרקים האחרונים/מפוזרים על כל העונה

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

|ירייהשלבלה| חח סתם להתלהבות... כן באמת מה שאתה אומר נכון שדחקו את זה ונראה כאילו יש פחות שדים... אבל לך תדע מה יהיה ב9 או 10... והשאלה גם אילו פרקים יהיו 5 אחרונים עם כל השביתה וזה:/ המפוזרים על כל העונה זה יותר הגיוני... נראה כי הם מנסים לרצות את כולם גם את אוהבי הצחוקים, גם את אוהבי האימה, גם את אוהבי האקשן וגם את אוהבי העלילה העונתית...וזה משתנה כי יש מלא מעריצות שצופות בגלל הבנים והם שונאות קטעים מפחידים/מגעילים...ויש כאלה שצופים בגלל אימה ואקשן ולא אוהבים את הרגשות וזה... ובסמולוויל באמת זה בעייתי שיש להם כאילו תחילת וסופי עונות מפוצצים וכמה פרקים באמצע על עלילה עונתית והשאר פילרים...ואם תמשיך לראות את ה-7 אז תראה שזה לא ממש הסתדר... לא רוצה לספיילר לך...

the covenant

New member
|חוטףאתהיריהבשמחה|../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

אבל כל הקטע שאפשר לעשות את כל הפילרים האלה עם חלק מהעלילה אני לא אומר בכל פרק אבל בכלל, אפשר להכניס יותר עלילה אני לא אומר פרקים שלמים על העלילה אבל שיזכירו את זה כמו שכל פרק הם דואגים להזכיר לנו שדין הולך למות או בעונה הקודמת שסם פוחד מזה שהוא יצא רע זה לא עלילה כי הם לא מנסים לעשות שום דבר בנידון ודיי, הגיעה הזמן שתיהיה עלילה נורמאלית לסדרה אחרי שתי עונות

darklighter

New member
|אנגריסקס|../images/Emo58.gifואולי מש"ש../images/Emo190.gif

הם מזכירים קצת האמת... אני חושבת ש308 שאקשן לא היה בו הרבה הקטעים שהיו חשובים בו לעלילה זה כל הפלאשבקים וזה כדי להבין את הילדות של דין וסם ואיך זה התחיל והיחסים ביניהם ועם ג'ון והיומן וזה וזה איכשהו יוביל גם לעלילה... אז הבנתי שאתה רוצה יותר את רובי בשביל עלילה נורמלית עונתית... אני חושבת שזה יהיה גם ב9 לפי התמונות שאחרי שרובי תעזור להם עם המכשפה או מה שההיא לא תהיה היא תסביר את הכוונות שלה וזה...אל תדאג... וכן כנראה שניאלץ לסבול את רובי בשביל עלילה מעניינת... אוף למה לא לקחו שחקנית נורמלית... בטח היא גם הקיאה את הצ'יפס אחרי הקטע הזה

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

אני לא אומר שצריך את רובי בשביל העלילה אלה את כל השדים שיצאו כאילו מה? הם מתחבאים איפשהו? זה לא דבר שאופיני לשדים במיוחד שכזאת כמות גדולה שלהם מסתובבת ביחד אני לא אומר שלא צריך את הפרקים האלה אלה שגם צריכים פרקי עלילה ויותר משנים אני יודע שרובי תופיעה בפרק הבאה אני ציינתי שהסכין שלה ניראה כמו סטק באחת מהתמונות

darklighter

New member
וואלה נכון../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

באמת נראה כמו סכין סטייקLOL היא צריכה משהו לאכול עם הצ'יפס והקערת קטשופXDDD וכן יותר שדים זה מעולה, בזה אני מסכימה, ושלא יהרגו אותם עם הקולט

למעלה