מה קרה לריטה?

KING האחד1

New member
../images/Emo12.gif

ריטה מלאכותית?! ריטה זייפנית?! את מוזמנת לעןף מפה- ובטיל! אין לך זכות ללכלך על ריטה!

ofek777

New member
למה אתה מתרגש ??

חפיף - תעביר הלאה. אם תתייחס לכל שטות שרושמים לא תצא מזה ....

Dragon2k

New member
רגע CORAL

אני מוסיקאי, ודווקא לשיר מהלב זה לא טוב זמר מקצועי טוב שר מהבטן ומהסרעפת, ולא מהכתפיים והחזה.

ורד 1970

New member
אתם בשער תפוז

לדעתי ריטה צריכה לחדש מזמן לא הוציאה דיסק חדש היא אחת הזמרות היותר טובות שיש וחבל שהיא לא מחדשת

ofek777

New member
דעתי... (הסוביקטיבית בהחלט)

אכן יש קושי במילוי האולמות , זה לא כמו בעבר... ואכן בכל ארגון (חוץ מח.ב.ר גם ארגון המורים, בזק, חברת החשמל ועוד) יש מכירה מאוד אגרסיבית של הכרטיסים שלה במחירים די מגוכחים (79-145) העיקר למלא את הכיסאות הריקים. אבל מה שחשוב זה התוצר הסופי... האולם מלא או לפחות נראה מלא, יש אנרגיות שאין בשום מקום אחר, הקהל בעננים, משתף פעולה ויש את הגדולה מכולן - ריטה , אנרגטית ונלהבת מתמיד. אז מה זה משנה ... מה קרה בדרך? ולדעתי שום אומן בארץ על אחת כמה וכמה אחרי הופעה בסדר גודל של "ONE" לא היה בכלל עולה להופיע... המפיקים לקחו את ההזדמנות (ואני בטוח שזה גם בגלל ההופעה המוצלחת ביקב) וזרמו.... מה זה שלוש הופעות לעומת כל מה שעברנו עם ריטה עד כה ???? נכון שאני כמו עוד הרבה מעריצים שמלווים אותה שנים צמאים כבר לתקליט חדש וצמאים הכל הופעה שתגוון ותשיר סוף סוף שיר שלא שרה ממזמן ולא תמחזר את עצמה. אבל זה המצב וכל אחד יעשה את בחירותיו... אז לא צריך לעשות דרמות מכל דבר , גם שלמה ארצי ממחזר את עצמו כבר שנים - SO ? אז מי שילך להופעה ומי שלא שיהנה מריטה כי היא די נכס למדינה הזו והכי חשוב - תהיו טובים שבת שלום וחג שמח !!!

Dug E

New member
תמונה שצילמתי בתפתח חלון../images/Emo6.gif

עודד,אני לא חושב שזו בושה. הפורום נועד לדיונים בכל הנושאים הקשורים לריטה. כל אחד זכאי להביע עמדה גם אם לדעתנו היא לא צודקת.

KING האחד1

New member
זה לא מה שאני חושב../images/Emo88.gif

בדיון הזה הפכנו את ריטה לזמרת מסכנה שלא מוכרת כרטיסים, לזמרת שלא מסוגלת להוציא יותר חומר חדש, שהיא לא איכותית, שהיא זייפנית, שאין לה רגש... נורא

gilad music

New member
זה לא אשמתה שההופעות דלילות באנשים

ריטה היא זמרת על, אחת מנשות הבידור הגדולות של ישראל, נכון שלא יצא לה חומר חדש הרבה מאוד זמן והיא מיחזרה את עצמה, אבל אלו הן סיבות לא נכונות לגביי האיטיות של מכירות הכרטיסים, לדעתי הכן מדובר במה שניקרא "נינטיזציה" וכל ההראלים והכוכבנים שניגזרים מאותה מילה... הקהל בישראל השתנה מאז קיץ 2003 הנוער והקהל הצעיר לא ממש יודע שירים של ריטה או של כל זמר ישראלי גדול (שלמה ארצי , שרית חדד , שלום חנוך) הצעירים מתעסקים הפוסטריים של הכוכבים ורק אחר כך המוזיקה. עולם הבידור הישראלי השתנה מקצה לקצה ומה שהחריב את המוזיקה היא תוכנית הראליטי "כוכב נולד" שרמסה בגסות את כל מה שניקרא אכות.

עד כאן !!!

כוכב נולד זו תוכנית מבורכת, תוכנית שבזכותה כמה שירים ישנים וטובים מוכרים היום גם לנוער. מי היה מכיר בכלל שירים כמו "בתוך" שהראל סקעת שר ללא כוכב נולד? אולי אפילו "ים של דמעות" לא היה משתרבב בכל פה ללא נינט (אפרופו נינטיזציה). נכון שאלו לא הביצועים המקוריים ועל העיבודים החדשים תמיד יש חילוקי דעות (לא נראה לי שמישהו מחברי הפורום יאהב ביצוע כזה או אחר של שיר של ריטה, גם אני עד כה לא אהבתי), אבל לתוכנית יש יתרון ענקי בהחזרתי שירים ישנים. שירים טובים כמו שאהבנו פעם . המופע ONE אכן היה הצלחה, אבל כתב כאן מישהו שהוא הצליח בעיקר בגלל הפקה ענקית. יכול מאוד להיות שגם שרית חדד הייתה מצליחה להביא 100,000 איש להופעה עם הפקה כזו. בחרו בריטה כי היא תרנגולת שמטילה ביצי זהב ולאורך כל הקריירה שלה ידעו שכל מה שהיא תשיר עם ישראל יקנה וירוץ לראות. לא שזה לא נכון, אבל אחרי עשרים שנות קריירה זה מתחיל להעליב לשמוע את אותם שירים שוב. וגם אם ההפקה הכי גדולה בעולם, עם רקדנים שתלויים מהתקרה, נגנים שעושים שפגאט ואור כחלון שמפזז בטייץ , זה עדיין לא סיבה לשיר שוב את אותם שירים !!! היא אכן קיבלה את פרס אשת השנה, אבל למה אתם בכלל מכניסים את הפרס הזה לנושא? היא קיבלה את הפרס כי היא עשתה הפקה ענקית, לא בגלל שיר מוצלח . מתי בפעם האחרונה שיר של ריטה היה שיר השנה? מתי היא הייתה זמרת השנה לאחרונה? למה שתהיה? היא מוציאה משהו חדש? כל כך הרבה אנשים מוכשרים יסכימו בכיף לכתוב לה שירים, רק שתפתח את העיניים ותכנס קצת לאולפן הקלטות . היא חייבת להתחדש קודם כל בשביל עצמה, ואחר כך גם בשביל המעריצים שלה שהולכים איתה באש ובמים. תסתכלו לכמה מעריצים ותיקים כבר קשה עם העובדה שהיא לא מחדשת כלום. המעריצים שלה הם אלו שבונים אותה, הם אלו שמגנים עליה תמיד, אבל כששום דבר חדש לא קורה, גם להגן עליה קצת קשה.

שיר29

New member
לדעתי...

היא אכזבה בגדול עם מכירת הדיוידי שלה וגם כשהוא הגיע הוא הגיע דפוק, אני קניתי כל דיסק כל קלטת לכל הופעה הלכתי ולא משנה כמה עלה כרטיס.. אחרי כל מה שקרה במופע האחרון בעקבות הדי וי די, התאכזבתי מאווד ציפיתי ממנה להרבה יותר..... מצטערת

מאוד אוהבתי תשילוב האליקטרוני שלה

לא הספקתי להיות בהופעה החדשה שלה ובאמת אחד הסיבות המחיר של הכרטיס אם זה באמת 79 שח שווה לי ללכתאני מעריצה שלה מתחילת הדרך אבל מצבי הכלכלי לא מאפשר לקנות כרטיס ב200 שח דרך אגב אני מחפשת ללכת עם אנשים להופעה שלה רוצי מקהילת הגייז כי אני טרנסנית ונוח לי ללכת איתם ולא קטינים!

דייייייי

אני לא מאמינה שמישהו פה עוד רושם שהמופע "one" הצליח לא בגלל ריטה אלא בגלל ההפקה הגרנדיוזית שהייתה... רק רציתי לומר שאני מאפרת ואיפרתי במופע "one" ואני חושבת שאף אמן/אמנית בארץ לא יכל להרים את המופע הזה כל יום מחדש במשך חודש שלם כמו ריטה... אף אחד!!!!! היא פשוט מדהימה, היא, היחס שלה לצוות וזה כולל את כ-ל הצוות(!!!), היכולות שלה, הלוק שלה ובנוסף היא עוד צריכה לטפל בבעל ושתי בנות מדהימות אז תעשו לי טובה!!! ריטה מדהימה, ריטה מלכה ואני פשוט מעריצה אותה על כל מה שהיא עשתה עד עכשיו ותעשה בעתיד!

KING האחד1

New member
../images/Emo45.gifסוףסוף מישהי מדברת לעניין../images/Emo88.gif

למי שתוהה, "ONE" מאוד הצליח: יותר מ- 100,000 איש צפו בו, והמופע רץ רק חודש. זהו הישג אדיר. בנוסף, המופע רץ בתקופת מלחמת לבנון השנייה ובכל זאת אנשים רבים צפו בו. ריטה השקיעה את כל כולה במופע הזה, והתוצאות מדברות בעד עצמן: היא זכתה בפרס אשת השנה בבמה (2006), אנשים רבים צפו במופע, המבקרים אהבו, ה- DVD וה- CD הצליחו וריטה שוב חזרה לתודעה. צריך להבין שמעבר לזה שהיא זמרת, היא אישה ואמא לשתי ילדות. גם עכשיו ריטה מצליחה, אי אפשר להגיד שלא. בקיץ ייצא האלבום החדש. קצת התחשבות לא תזיק

חסה100

New member
מרכז הקונגרסים

היה מלא לחלוטין ... אני לא ממש מבינה על מה את/ה מדבר/ת... היה מופע מדהים, מרגש,מהפנט כן אפילו עם השירים המוכרים... ובקשר למחיר הכרטיסים המחיר היה 150. אולי כל מיני ארגונים השיגו מחירים מוזלים...כמו בכל גוף אחר שעושה הנחות בקיצור ריטה עדיין ריטה ואף אחד לא יקח מריטה את מה שיש לריטה ועדיין ריטה בין האמנים היחידים במדינת ישאל שמצליחים להעמיד על הרגליים אולם שלם שהגילאים בו נעים בין 15-80 ומההוופעה שלה אתה יוצא עם חיוך עננננקקקקק על הפנים!!!

למעלה