מה קרה לשחם אתמול בבארבי?

yaelcohen445

New member
מה קרה לשחם אתמול בבארבי?

נראה לי שהוא היה מסטול מדי לנגן..

גמאני רציתי לשאול

בהתחלה בכלל לא הייתי בטוח שזה הוא..כי הוא התגלח והכל...אבל הוא גם ניגן בישיבה....וזה לא משהו אופייני....לא נורא....אחרי ההופעה ישבנו איזה 8 אנשים מחוץ לכניסה..וכל נגן שעבר עשינו לו גלים מטורפים...וכולם התחילו להתפקע מצחוק...היה גדול

§ol the kingo

New member
אז אתם עשיתם את הגלים... חחחח

הייתה הופעה מעולה הייתי שורה ראשונה כמובןןןן מממ קפצתי כמו משוגע היה באמת ערב מטורף חבל שאף אחד לא נשאר כמעט לרקוד =\

PsYcHo SeXy

New member
אתה זה שתמיד בא עם גופייה לבנה

להופעות ובאמת רוקד כמו משוגע?

אני רוקד כמו משוגע?

הגלים היו נחמדים...בהתחשב בזה שספי צחק חזק...וקרולינה עברה את הכביש...ועשתה עם הגיטרה שלה הנפות שאנחנו כבר הפסקנו...:p

PsYcHo SeXy

New member
גיא, מי דיבר עליך תגיד לי?

חחחחחחחחח

Elinor BC

New member
חחח, רגע, לא הבנתי ת'קטע עם הגלים..

ודיברתי אל הבחור שתי הודעות מעלי. הוא רקד כמו משוגע.. P:

בקושי רקדתי...

רגע...היו שניים עם חולצות של פנקנשטיין...זה עם השיער האורך (קוקו)...שהוא היה אנוכי...ואחד עם שיער שחור מתולתל...מי רקד כמו משוגע??

Elinor BC

New member
נו כן אני יודעת !

אתה הבלונדיני עם השיער הארוך והעינים הכחולות והדי גבוה שעמד מאחורי, ותכלס, בקושי רקדת והמשוגע השני עם החולצה עמד מצד שמאל שלי בשורה הראשונה P:

PsYcHo SeXy

New member
הייתי לידך בהופעה האחרונה בכפ"ס

ולפני זה גם בתמונע... בשתי הפעמים לבשתי ורוד.. אהה ואני דרך כלל קופצת כמ מטומטמת כל ההופעה, קשה לפספס אותי...

§ol the kingo

New member
חחחח הבעיה היא

שכמו שאמרת אני רוקד כמו משוגע! ואני לא שם לב יותר מדי! את צריכה לשים תמונה ואני אגיד לך אם את דוברת אמת!

PsYcHo SeXy

New member
נו תנסה להיזכר!

כמעט נכנסת בי איזה מאה פעמים... וכל המן התעצבנתי על החברה המקפצת שלך...חחחח ולא, אני לא אשים פה תמונה עכשיו...

§ol the kingo

New member
חחחחחחח

מצטער אם רמסתי אותך! אבל מה הילה הקטנה והחמודה עשתה לך? חחח

Elinor BC

New member
גם תמיר לא תופף הרבה..

רק בכמה שירים בודדים.. כאילו יצא רושם שהוא היה כזה עסוק P:

נג היפה

New member
אהה.. זה פורום...

חח סליחה, איזה סאטלה אני.. זה לא בא מזלזול חס וחלילילה!

נג היפה

New member
הופעה ראשונה שלי...

ואני חייבת להגיד שהיה ענק! באתי בשביל פאנסט בעיקר, קרולינה המלכה הזאת איזה הופעה היא הביאה! ממש נהנתי וגם היה מטורף שגיא מהדג נחש עלה והקפיץ את כל הקהל, קפצתי כל כך גבוה אפילו שכבר לא היה לי כוח ברגליים. יומטוב =)

למעלה