אתם הקבוצת בנים שעמדה באמצע הבמה שורה ראשונה? חולצת פוקימון, ואחד של פאנקנשטיין..
E Elinor BC New member 27/8/06 #24 אתם הקבוצת בנים שעמדה באמצע הבמה שורה ראשונה? חולצת פוקימון, ואחד של פאנקנשטיין..
Y yaelcohen445 New member 27/8/06 #25 לא הם היו בי-ם. החולצות פוקימון היו בת"א. אני מניח שיש כמות מוגבלת של אנשים עם חולצות פוקימון כך שלא היה אותם גם בי-ם וגם בת"א. ו-וואו שאלה היו הבנים הכי חננות שראיתי בחיים שלי (מקווה שלא ירצחו אותי עכשיו..)
לא הם היו בי-ם. החולצות פוקימון היו בת"א. אני מניח שיש כמות מוגבלת של אנשים עם חולצות פוקימון כך שלא היה אותם גם בי-ם וגם בת"א. ו-וואו שאלה היו הבנים הכי חננות שראיתי בחיים שלי (מקווה שלא ירצחו אותי עכשיו..)
ח חבל שלא נולדתי שחם New member 27/8/06 #27 אני אסלח על החננות כי אתה בטח ראיתי את שניים הלא נכונים מבינינו....וחבל..כי באתי בטוב...אל תהרוס לי את המצברוח
אני אסלח על החננות כי אתה בטח ראיתי את שניים הלא נכונים מבינינו....וחבל..כי באתי בטוב...אל תהרוס לי את המצברוח
M moooom New member 27/8/06 #30 אני חננה../images/Emo13.gif יום אחד כולכם תבינו שחננות זה שולט... ושפוקימון זה גם שולט ד"א היתה אחלה הופעה והיה משעשע בגלים למרות שסלוצקי לא רוצה לנגן ברסיטל שלי
אני חננה../images/Emo13.gif יום אחד כולכם תבינו שחננות זה שולט... ושפוקימון זה גם שולט ד"א היתה אחלה הופעה והיה משעשע בגלים למרות שסלוצקי לא רוצה לנגן ברסיטל שלי
ח חבל שלא נולדתי שחם New member 27/8/06 #26 זה היינו אנחנו חחח...וזה לא פוקימון...זה פיוקימון..יעני קיא...אני הייתי עם החולצה של פאנקנשטיין והקוקו....
זה היינו אנחנו חחח...וזה לא פוקימון...זה פיוקימון..יעני קיא...אני הייתי עם החולצה של פאנקנשטיין והקוקו....
ח חבל שלא נולדתי שחם New member 28/8/06 #34 למה לעזאזל ?? למה כולם זוכרים אותי??....היה לי משהו על הפנים?=)
E Elinor BC New member 28/8/06 #35 כי אתה בחור יפה אבל זה בעיקר כי היית גבוה עם חולצת פאנקנשטיין..והיית מאחורי, לא בעיה לזכור..
ח חבל שלא נולדתי שחם New member 28/8/06 #38 אז רגע...אני חננה או לא ?? שמישהו יחליט כבר!!...אני מנסה לבנות פה הערכה ביטחונית אישית...דרגו לפי מחשובותיכם=)
אז רגע...אני חננה או לא ?? שמישהו יחליט כבר!!...אני מנסה לבנות פה הערכה ביטחונית אישית...דרגו לפי מחשובותיכם=)
Y yaelcohen445 New member 28/8/06 #51 אנשים אנשים מי ראה אותי? גובה ממוצע... שיער חום אסוף בקוקו... מכנסיים קצרים... חולצה אפורה... מכיר את כל מילים והברייקים... עמד קרוב לחבורת החננות..
אנשים אנשים מי ראה אותי? גובה ממוצע... שיער חום אסוף בקוקו... מכנסיים קצרים... חולצה אפורה... מכיר את כל מילים והברייקים... עמד קרוב לחבורת החננות..
ח חבל שלא נולדתי שחם New member 28/8/06 #53 אף אחד לא זוכר אותך פעם הבאה לא לעמוד ליד חננות in your face
Y yaelcohen445 New member 28/8/06 #54 כן. פעם הבאה לעמוד ליד שתי הזקנות הבלונדיניות הביזאריות..ראיתם אותם?
E Elinor BC New member 29/8/06 #58 כן !!!!!! חחחחחחחח כל כך, אגב בשיר so far שקרולינה שרה היית כזה שורה שניה באמצע של הבמה ושרת בקולי קולות את השיר? כי אם כן, אז עמדתי לידך בשיר הזה..
כן !!!!!! חחחחחחחח כל כך, אגב בשיר so far שקרולינה שרה היית כזה שורה שניה באמצע של הבמה ושרת בקולי קולות את השיר? כי אם כן, אז עמדתי לידך בשיר הזה..