מה קרה נמס השלג את לא מדברים?

galgal15

New member
דייי לירן 87 אתה כזה מעצבן! ../images/Emo46.gif

כל פעם כשאני רואה את החתימה שלך "מתי כבר חורף" אני כמעט מתחיל לבכות!

liran87s

New member
גם אני רוצה, גם אני... - אבל זה בסד

ר, יש לי סבלנות... החורף הקודם היה כל-כך כיף, שבוע באוסטריה, כמה פעמים כל-כך כיפיות בחרמון, יוצאים מפה (באר שבע) לאיזה יומיים מחוץ לבית איזה שלוש ארבע פעמים בחורף, עושה סנובורד.... אחח.... אחח..... אני סבליני, אני סבלני... עוד טיפ-טיפה ויש חורף ! - מזה בשבילנו ?! חמש חודשים ?! אני חיכיתי שלוש שנים לפני שראיתי את מגלש הסנובורד שלי - אתה קולט ?! שלוש שנים לשכנע את ההורים שלי עד שנמאס להם והם נתנו לי לעשות את זה... נשארו חמש חודשים, זה כלום, זה ממש ממש כלום - זה עובר בצ´יק - אני רק מקווה שהעומס בלימודים שנה הבאה עם המבחני בגרות לא יהיה כל-כך קשה... והחורף הזה אני אגלוש יותר מ-14 יום..... - כבר אמרתי שהחורף הקודם עבר מעולה ?, אה, כן - אמרתי....

galgal15

New member
מה הקשר לחתימה שלי?

אהה לי זה יהיה יותר מיוחד כי עד לפני שלושה חודשים בכלל לא ידעתי שסקי זה כזה דבר כיף עד שנסענו לחופשה באיטליה. כל הזמן אבא שלי היה נוסע לחרמון ואף פעם לא רציתי לבוא איתו, עכשיו אני כבר מת לסוע לחרמון!! מתי כבר חורף?!?!?!?!?!?!?!?!?

ktam

New member
חחחח....

פראייר... מה, צריך לשכנע אותך לעלות לחרמון.. אתה ממש שרוט..

galgal15

New member
מה יש לי לעשות בחרמון?

לא ידעתי שסקי זה כיף. חוץ מזה שמעתי שגם ככה החרמון זה מקום צפוף ומאפען

liran87s

New member
צפוף ומעפן...

שמעת, אני בכל אופן נכנסתי מאוד מהר, אומנם הייתי צריך ללכת מהחנייה עד הרכבל (בערך 20 מטר....) להיכנס בלי תור (אני גולש) ולגלוש בלי שאף גולש מתחיל יפריע לי באופפ פיסטים. צפוף ומעפן... טוב... שיהיה... - בטח מפיצים את השמועה הזו בשביל שלא יבואו הרבה אנשים ואז לא יהיה צפוף ומעפן... ולסיכום, היה איזה קטע בחרמון, ממש מבהיל, אני רואה איזה גבעה חמודה, חשבתי, אני יודע, אולי נפוץ שם, מקום חמוד... בקיצור, קפצתי, ובאותו רגע שמעתי כאלה צרחות, שלא נדע... כמה סקיארים מתחילים חשבו שיהיה נחמד אם הם ינחו שם מ"תלאות" הסקי... אני מרב בהלה לא נחתתי נכון והתחלתי להתגלגל על השלג... והם התגובה עברו למקום אחר...

ktam

New member
אם שמעת שהוא צפוף ומעאפן,

אז עדיף שלא תבוא, ותשאיר אותו לאנשים כמונו.

liran87s

New member
בדיוק, אם הוא לא יבוא יהיה פחות צפו

ף...
מי שלא רוצה ומשחק אותה סטייל - חו"ל... שלא יבוא, עדיף, יותר מרווח שם ופחות צפוף כשהוא לא שם... לירן

galgal15

New member
אהממממ...

מה זה "משחק אותה סטייל חול" ?! אתם לא יכולים להגיד שהחרמון הוא כזה טוב בייחס למסלולים באירופה! וחוץ מזה אמרתי שזה היה לפני, ואני מדגיש לפני!, שידעתי לעשות סקי וחשבתי שסתם הולכים לשם לבנות בובות שלג, אז חשבתי שזה מקום צפוף ומאפען.

galgal15

New member
אהה ולירן..

עדין לא הבנתי מה מעציב אותך בחתימה שלי? למרות שכבר שיניתי אותה

TTRI

New member
חחח אנילא יודע מה איתכם אבל אתם

מדברים כאלו החרמון זה מקוןם טוב ! זה שזה המקום היחידי בארץ לעשות סקי לא הופך אותו לטוב ...

liran87s

New member
ולא למעפן ../images/Emo70.gif

ואתם סתם דופקים את השם של האתר, יחס כמו שקיבלתי מעובדי האתר לא הייתי מקבל בשום אתר בחו"ל ולא אפשרט כי כבר עשיתי את זה מספר פעמים... וכפי שכבר אמרתי, אני מעדיף את החרמון על כל אתר אחר בעולם (כרגע) מהסיבה שאבא רגוע כי הוא יודע שזה ישראל, כשאני בחו"ל הוא מצמיד אלי מדריך ואמא דואגת שהוא יקשה עלי כמו אנ´לא יודע מה... זה המצב, אני מעדיף את החרמון הקטן ולהיות חופשי לעומת אתר גדול בחו"ל עם מדריך שמצפה לשלמות. בלי קשר, החרמון בכלל לא רע, רק צריך לדעת לאיזה גולשים להצמד וההנאה מובטחת...

ktam

New member
מתי תפסיקו לזיין בשכל??

אני מאחורי לירן בקטע הזה.. החרמון הוא באמת אתר מעולה, תקראו את הכתבה מסקי פס ותבינו למה.. אין עליו בכל העולם כי למסלולי ה"הארדקור" של החרמון מגיעים אולי 20 איש ביום ואף אחד לא מפריע לך לגלוש. וכל מי שאומר שלא, הוא בטח מתחיל שה"תור הענק" שהיה לו היה בטי באר של הביה"ס לסקי והמדרון הכי תלול שהוא גלש היה ואדי אבנים וגם שם הוא בטח נפל 10 פעמים. ולסיום: "החרמון האמיתי זה שיאון, ואל תכנסו לדיכאון, שאתם ברמה של ילד בגנון!"

liran87s

New member
באמת לרכבל של בית הספר לסקי ענק...

עכשיו אני נזכר ומבין על מה הם דיברו.... כשראיתי את התור חטפתי בלבול בעיניים והעדפתי להמשיך ברגל
החמון זה אחלה, רק צריך לבוא עם ראש פתוח ורצון לגלוש במקומות השווים של החרמון ואז חוזרים הביתה מאושרים ושמחים

liran87s

New member
תכתוב מה שבא לך בחתימה ../images/Emo124.gif

למה אתה חושב שזה כל-כך אכפת לי ?! - זה היה בצחוק...
אני בטוח שגם אתה כתבת באותה מידה את ההודעה שלך
- לפחות מקווה...

למעלה