מה קרה נמס השלג את לא מדברים?

liran87s

New member
סבבי בבי ../images/Emo3.gif שולם, שולם....

כבר הספקתי לשכוח מזה במציאות של היום.... אה ועוד משהו שחשבתי עליו בתור תוספת לתוכנית קירור המזרח התיכון, מה דעתכם על הקפאת הראשות ? מיקום המקפיא בלשכת הראיס... זה יקפיא מייד את כל המחבלים וכח נפתור שלושה בעיות בו-זמנית, גם נפתור את בעית הבטחון וגם נפתור את בעית החום ומצבו הנפשי של הפרט. כן, אני יודע, אני גאון, איך כל ראשי הממשלות לא חשבו על זה לפני ?!

TTRI

New member
פחחח... אתה אוהב את החרמון בגלל אבא

או בגלל אמא ? מה זה אשמתנו שאתה חושב שהחרמון מקום טוב בגלל שההורים שלך מרשים לך לגלוש לבד? אני נעתי לחו"ל בלי ההורים הם לא דאגו ... ! מה הבעיה לגלוש בלעדיהם ??? ד"א אני לא צוחק עליך רק זה נשמע טיפשי שאתה מעדיף את החרמון על חו"ל..

Loppy

New member
החרמון - האתר מספר 1!

כתבה שהתפרסמה בטאגליין... כנסו ללינק!

liran87s

New member
לא רק בגלל זה...

גם אותי שלחו לבד, לא פחדו - את זה כבר אי אפשר להגיד, הם גם אמרו למדריך להשגיח עלי יותר... בלי קשר, החרמון זה אתר שאפשר ללמוד כל מילימטר בו תוך כמה ימים, אפשר לגעת בכל מקום איפה אתה גולש ולאן הכי שווה להגיע, מה שלא קורה במקום אחר... החרמון זה כמו אתר כזה שמרגישים בבית, תראה לי עוד אתר אחר בעולם שכולם מדברים עברית וניתן להסביר להם מה אני רוצה ושגם יבינו (שלא נדבר על האתרים שבהם יש מלא אנשים שאפילו אנגלית לא יודעים או שיודעים בקושי...

liran87s

New member
אז תשאר בבית (בסבבה), עזוב אותך ממס

יבות, לקניון ? - מה פתאום, אל תסע יותר ברכבת, גם לא באוטובוס, אל תצא לרחוב, אולי יש מכונית תופת... -הכי חשוב, אל תטוס, מי יודע איפה תנחת... זה הכל בערך, תשב בבית, או שאתה גר בירושלים/התנחלות ואז גם זה לא ממש בטוח... - חיים טובים שיהיו לך, בבית.
אני לעומת זאת, אסע לחרמון.

TTRI

New member
מה ההקשר? הסיכוי שתיפול עליו קטיושה

בקניון מבחרמון קטנה בהרבה!! אני גר בתל אביב ... למה עד עכשיו נפלו קטיושות ק בחרמון ולא בשופ קניון .

liran87s

New member
ובדרך...

בוא נראה, כמה אנשים נפגעו מהקטיושות שנפלו בחרמון וכמה אנשים נפגעו בדרכם לקניון, בכניסה לקניון וכדומה.... אני חושב שהתשובה ברורה, לצאת מהבית לעיר הרבה יותר מסוכן מלצאת מהבית לחרמון ! יש מישהו חוץ מ-TTRI שחושב אחרת ?

liran87s

New member
ועוד משהו, תבדוק את ההסטוריה של

קניון לב המפרץ ותבין איפה נפל ואיפה לא... ולא דיברתי רק על קטיושות, דיברתי גם על פיגועים...

TTRI

New member
עדיין קטיושות או לא זה מקום חרא

לדעתי... אין פשוט זה לא זה... בדר זה מה שיש ואני לא מתלונן אבל אתם מדברים פה כאילו זה יותר טוב מחו"ל או משהו כזה..

galgal15

New member
כן אבל אני זה שהתחלתי ממש להאריך את

השרשור הזה כשהגבתי על החתימה של לירן על ההודעה התחילה להתפתח אז כל הקרדיט על השרשור הארוך הזה שנראה כן לעיתים רחוקות מגיע לי...ובכלל זה לא קצת אירוני שמכאלה הודעות חסרות משמעות יוצאים הדיונים הכי ארוכים??

liran87s

New member
נראה מה יהיה גורל ההודעה שלמעלה...

תודו שהיא הרבה יותר מגרה......

ktam

New member
לא יודע מה איתכם, אבל...

לגלוש בין פיצוצים זה ה-ד-ב-ר!! אפשר לגלוש בשלג עמוק, רדוד, קרח, נוזלי, אבל בשום מקום בעולם אי אפשר לעשות סנובורדינג קילומטר וחצי מעמדה של ארגון טרור... ולשום סנוב צרפתי לא תהיה תגובה ברגע שתגיד לו שגלשת בין טילים, פיצוצים ומסתננים... ותחשבו על זה!

למעלה