מה קרה שהפורום כזה עייף היום?

ארזS

New member
מה קרה שהפורום כזה עייף היום?

אני באמת עייף אחרי עבודה קשה... אבל מה עם כל האחרים? יאללה... תעלו תמונות...תספרו סיפורים... תעירו את הפורום העייף... ואתם יכולים גם להכנס לקישור הזה ולראות כבר 1,047 תמונות נכון לרגע כתיבת ההודעה. ושימו לה איך חיל האויר שלנו מככב באתר הזה לאחרונה !

SaRgE

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifמזל טוב!../images/Emo6.gif../images/Emo65.gif

ny22

New member
מנהל
אם זה נתב"ג אז.........

אני רואה רק מסלול אחד, איפה כל השאר? תודה.

tcu6

New member
זה רק מסלול 30 ואם כבר מאוד עתיקה

טרמינל 3 עוד רק בריאשתו.

n ora

New member
סוף השבוע הגיע. אנשים עייפים.../images/Emo1.gif

אני למשל השבוע הזה עבר לי כל כך לאט שהנשמה יצא לי.
ולעבוד כסוכנת נסיעות ואנשים משגעים לך את השכל כל היום זה לא כל כך כיף שהשבוע עובר לאט. ואני מתה מעייפות רק מחכה שיום שישי יבוא ואז נרגעת קצת.
לא יודעת מה מזג האוויר בישראל. אבל פה שלג וקרח
. אז הדבר היחיד שאפשר לעשות חוץ מלהתגעגע
, זה ללכת בזהירות ברחוב ולהזהר לא להחליק על הקרח.-זה לא כל כך נעים.
-
שאלה -
האם גם אתם מרגישים כאילו נמשך לכם הלב וזה כואב. כשאתם עוזבים את השדה תעופה חזרה הביתה? אני כל פעם שאני הולכת לשדה תעופה- וזה קורה הרבה- כשאני יוצאת משם אני מרגישה כאילו הלב שלי נמתח. ובנימה אופטימית זו
. אסיים בברכת סוף שבוע נעים. תנוחו הרבה ותבלו.
נורה

MrHankeY

New member
My favorite

טוב תודה ומה איתך? ד"ש לתפוח הגדול (מתגעגע לניו יורק!)

X4M32

New member
היי נורה

טוב לראות שיש פה גם סוכנת נסיעות ניו-יורקית-סיטי
אולי תספרי לנו קצת באיזה נסיעות את מתמחה בעיקר? ובכלל תספרי קצת חוויות ממשרד נסיעות ניו-יורקי ב
מראש! ושיהיה לך אחלה של סוף-שבוע נורה!

n ora

New member
הלו מיסטר אקס פור אמ סרי טו ../images/Emo3.gif

אני לא מתמחה בעיקר בשום דבר. אני עושה הרוב כרטיסים ניו יורק- תל אביב. אבל גם את שאר הטיסות שמבקשים ממני.
חוויות? אני עובדת הרבה עם ישראלים
. זה לא נחמד כל כך. אולי אנשים שיקראו פה ישנו קצת את ההתנהגות שלהם. ויהיו יותר מנומסים ולא קרציות
. אני שונאת- במלא מובן המילה- את העבודה הזאת
. אבל צריך לומר תודה על מה שיש.ויש לפעמים אנשים נחמדים שגם אומרים
בסוף. חוץ מזה הכל טוף. וכן, הגיע הסוף שבוע אמנם עכשיו אני עדיין בעבודה אבל זה כבר לא נקרא. שיהיה לך ולכולנו סוף שבוע רגוע.
NORA

Aviation Addict

New member
אצלי זה אותו דבר

לעזוב נמל תעופה זה קשה תני לי לגור ליד מסלול המראה ואני מסודר. וסופ"ש נעים גם לך

n ora

New member
אפשר לסדר לך משו. ../images/Emo8.gif

כרגע הלב שלי נכנס למצב חירום. לא יודעת מה זה אומר. אני יכולה לסדר לך לגור במטוס של ישראייר. הוא לא מספיק גדול בשביל לטוס נורמלי אבל מספיק גדול בשביל לגור בו לכמה זמן כשעושים |ברווז| אשכרה אפשר להעביר פה שדרים צבאיים בלי שידעו. סופ"ש נעים לך מיסטר
nora

X4M32

New member
כדי לעורר קצת את העניינים

הנה שתי תמונות יפות מאוד לדעתי שמצאתי באתר airliners.net

למעלה