והנה התמונה השניה
X X4M32 New member 28/1/05 #10 ושכחתי לציין שבתמונה השניה רואים בואינג של אל על שצולם בזמן טיסה בשמי טורקיה!
נ נועם ס New member 28/1/05 #11 ../images/Emo108.gifה-סטאר איירליין על הזנב?נשלח לתיקון לאחר המראה/נחיתה זו?
X X4M32 New member 28/1/05 #13 והנה בבקשה קישור (המכונה לינק בלעז) כל מיני תמונות יפות שצולמו בפוקט שבתאילנד
א אלאר New member 28/1/05 #15 שאלת הדיוט שאלה שתמיד רציתי לשאול, וסוף סוף מצאתי את הפורום הנכון.... מה זה? כלומר, ברור לי שזה מטוס, אבל מהם הסילונים?
שאלת הדיוט שאלה שתמיד רציתי לשאול, וסוף סוף מצאתי את הפורום הנכון.... מה זה? כלומר, ברור לי שזה מטוס, אבל מהם הסילונים?
א ארזS New member 28/1/05 #14 יפה, אני רואה שהעניינים מתחממים קצת שבת שלום לכולם וסופשבוע נעים ! וקבלו גם משהו ממני : זנב של דאש 7 של ארקיע .
יפה, אני רואה שהעניינים מתחממים קצת שבת שלום לכולם וסופשבוע נעים ! וקבלו גם משהו ממני : זנב של דאש 7 של ארקיע .
נ נועם ס New member 28/1/05 #16 ../images/Emo108.gifעדיין נראה לי כי נגע בקרקע. ל לפי מרחק המנוע מהמסלול
M master drums New member 29/1/05 #29 וואי אתם עושים לי כל פעם חשק להטיס בפלייט סימ'...ביי אני מטיס עכשיו!!!