מה רוצה החמאס(נלקח מפורום ערבים)

ידוע מה רוצה החמאס ומה רוצים הפלשתינים, רק

המסקנות שגויות. אין שום דבר רע בפינוי חד צדדי כל זאת בהנחה שאין אופציה אחרת, אין עם מי לדבר/הצד השני חלש מידי כדי לבצע, כאשר אין סיכוי להסדר, הסכמה, שלום, תמורה מהצד השני וכו'...וכן כאשר האופציה הנותרת היא להשאר תקועים בבוץ הפלשתיני ולהיות קורבן של המציאות. אין שום קשר סיבתי בלעדי בין פינוי חד צדדי לטרור, ומי שאומר לי "אבל תראה עובדה....", מצטער, זה לא הסבר, זו לא עובדה, אני רואה את מה שקורה בשדרות ולא, אני לא מקשר זאת לפינוי גוש קטיף, לא, לא מעניין אותי שהחמאס רואה בזה נצחון, ממש לא, מבחינתי הסיבה לטרור היא אי הלחימה בטרור, לא זה שפינינו ישובים והפסקנו לשמור על 10,000 במובלעת, מה, זה נתן "נצחון מורלי" לחמאס, אז נתן!, זה לא מה שמביא טרור, לטרור לא צריך מורל בכלל, צריך יכולת לבנות קסאמים ולשגר אותם, זה הכל. זה ידוע מה רוצה החמאס, ולכן הפתרון הוא לא להאחז בשטחים שהם סתם נטל רק כדי "לא להכנע" לחמאס/טרור אלא לחסל את 20,00 האיש שדיסקין דיבר עליהם. 20,000 זה הרבה? הרבה אבל אפשרי, הורגים מחבל או 2, מחכים להלוויה ואז מפצצים אותה, מחכים לפסיכים שינסו לטפל בכאוס שבא אחרי ההפצצה ומפצצים גם אותה וכן הלאה...ככה נלחמים בטרור, ככה עושים קציר טוב.

mike00

New member
הזורעים בדמעה, ברינה יקצורו../images/Emo8.gif

וכמו שאמרתי בעבר,צדיקים מלאכתם נעשית בידי מסוקים!!

מה מה

לא הבנתי יעני רק היום ידעו מה החמאס רוצה??? כבר מיום שהחמאס יצאה יודעים מה היא רוצה צריך לפוצץ 200 פצצות אטום בעולם וככה נלחמים בטרור ובחפים ומפשע ובפוליטקאים מקסימום כולם ימותו או שכמה אנשים ישרדו

mike00

New member
מטקות?

להביא את הנייה ולתת לו כמה פליקים טובים אולי?

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

מייק, בא לי, אבל מה זה בא לי, לתת לך פליק
תביא תלחי..תביא

mike00

New member
אני כבר קלטתי את הראש שלך....

את בקטע של---------->>>

THE WIZARD 55

New member
לאאא ממש לא../images/Emo189.gif

אני יותר בקטע של זה ------> אגב, מזכיר לי משהו:) (הבדיחה על הסאדו מאזו חייבת להפסק
)

ממממממ

פיתרון האחר שיש לי זה לחזור לתקופת היוונים ולחפש איפה היו הפאשלות שלהם לתקן להם אותם פיתרון אחר שלא כולל פצצות אטום זה לבנות מכונה שנוסעת בזמן לחזור לאדם הראשון ולסרס אותו אז לא תהיה מלחמה

טוב ברצינות

מצור אי אפשר לעצור כי זה רק יעצבן אותם יותר וזה גם יזיק לכל מי שלא קשורר לחמאס כי הלוו יש לי משפחה שמה אני הראשון שאתנגד למצור רק שלא יקרה כלום לסבתא שלי צריך להגיע איתם להסכם אבל הסכם של ממש אבל הם לא יסכימו דבר שעיצבן את החמאס שהם הגיעו לממשלה שמה בדימוקרטיה ובכל זאת אומרים שזה לא ואז מחמוד עבאס המטומטם (וכמובן אחרי קצת עזרה אמריקאית) עושה ממשלה חדשה עם חברים חדשים בה שכולם מהפת"ח בלי לשאול אפחד (ולזה העולם קורא דימוקרטיה) ושהנייה עושה מהפכה על זה כל העולם נגדו ובצדק אבל תשימו לב את מי הוא הרג במהפכה הזאת הוא הרג אנשים שמשתפים פעולה עם ישראל והוא הוציא מסמכים שמוכיחים את זה ולא את אלה עם הפת"ח כי כמה מהם נשארו בחיים רוצים לראות משו מעצבן במדינה שהפילו את "יחידת חיסול שחאדה" שפעלה עם החמאס לא קיבלו את דוד שלי לעבודה באיזה לא זוכר איפה כי במקרה שם המשפחה שלי דומה (שחאדה=שחאדה) אהא קיצר צריך לפעול עם החמאס כמפלגה פוליטית לפני שפועלים איתם שארגון טרור

THE WIZARD 55

New member
הבנתי. סבתא שלך

גרה שם? איך הם שורדים שם? מה התושבים שם אומרים? רוצים?

התושבים שורדים

סבתא שלי חייה מצוין רק שבגלל צה"ל בהרבה שעות מהיום שמה אין חשמל הייתי שמה לפני שנה בדיוק משו מדהים 31/12 השעה 00:00 הפסקת חשמל בכל העיר אחלה חגיגה הייתה חוצמזה אנשים שמה לא מוצאים לאכול אם אתם חושבים שבכל בית בעזה יש רובה או אקדח אז אין להם כסף לקנות את זה המחיר שמה פי עשר יקר מפה מחיר של כדור של אקדח 9 מ"מ עולה 25 שקל אני מדבר על כדור אחד אם הם לא מוצאים לאכול איך הם יקנו את זה בדיוק שהייתי שמה 200 שקל הספיקה לי לקנות אוכל ולחלק בבית חולים ולילדים שלא אכלו שבועות את יודעים מה עניין אותי שמה שדווקא מי שעושה את הבעיות לאנשים בעזה הם הפת"ח ולא החמאס יש להם מחסום קטן בכל פינה בעזה מול העיניים שלי הם הורידו מישו מהמכונית והרגו אותו כי במכונית שלו היה דגל של החמאס אותנו עזבו בשקט כי חשבו שאנחנו נוצרים היה יום ממש מעאפן אז

mike00

New member
היום החמאס עושים את זה לפת"ח.....

בכל מקרה ילדים שלא אוכלים שבועות לא ממש נשארים חיים שבועות כן?? בטח אכלו מעט,עצוב אבל זה מה שקורה כשמביאים חבורת רוצחים שישלטו עליך...... ואת הכדורים לא קונים התושבים אלא ראשי הטרור ומחלקים לפעילים שלהם....

לפעילים שלהם

זה לא כולם הבעיה שהעולם מכוון את זה לכולם וחוץ מזה אני לא מאשים את ישראל בכלום ולא אפחד זה קל להאשים אני רוצה מישו שיצדיק את ההאשמה שלו

mike00

New member
להצדיק איזה אשמה?

מה שאתה אומר זה שמישהו באמת יעשה מעשה חמור כדי שהאשמה שלו תהיה מוצדקת??? אני מעדיף סתם שלום...

לא יודע בנוגע לילדים

הם היו רעבים אז קניתי פלאפל לאכול (אין על הפלאפל של עזה) ואז קניתי ב 150 שקל פלאפל (ובן דוד שלי רצה להרוג אותי --- ב 150 שקל פלאפל בעזה מאכילים את כל עזה) והלכתי לבית חולים שדוד שלי עובד בו וחילקתו בכל הבית חולים פלאפל עם פיתות כאלה (בעזה אוכלים את הפלאפל בלי חומוס ---- רק פיתה וחריף) כמובן שלא חילקתי בידיים שלי אבל נשארתי שמה עד שראיתי שכולם אחלו חוץ מאלה שאסור להם לאכול פלאפל אצלנו בארץ אסור להכניס אוכל מבושל או מטוגן או כל מה שזה לבית חולים אז יש רק אלה שתורמים מתנות וממתקים ויש אלה שתורמים כסף אבל לאיזה רעב יעזרו מתנות נגיד שממתקים הוא יכול לאכול אבל לא ממש עוזר כסף יעזור לו להביא אוכל וזהו זה זה מה שקורא אצלנו

למעלה