ידוע מה רוצה החמאס ומה רוצים הפלשתינים, רק
המסקנות שגויות. אין שום דבר רע בפינוי חד צדדי כל זאת בהנחה שאין אופציה אחרת, אין עם מי לדבר/הצד השני חלש מידי כדי לבצע, כאשר אין סיכוי להסדר, הסכמה, שלום, תמורה מהצד השני וכו'...וכן כאשר האופציה הנותרת היא להשאר תקועים בבוץ הפלשתיני ולהיות קורבן של המציאות. אין שום קשר סיבתי בלעדי בין פינוי חד צדדי לטרור, ומי שאומר לי "אבל תראה עובדה....", מצטער, זה לא הסבר, זו לא עובדה, אני רואה את מה שקורה בשדרות ולא, אני לא מקשר זאת לפינוי גוש קטיף, לא, לא מעניין אותי שהחמאס רואה בזה נצחון, ממש לא, מבחינתי הסיבה לטרור היא אי הלחימה בטרור, לא זה שפינינו ישובים והפסקנו לשמור על 10,000 במובלעת, מה, זה נתן "נצחון מורלי" לחמאס, אז נתן!, זה לא מה שמביא טרור, לטרור לא צריך מורל בכלל, צריך יכולת לבנות קסאמים ולשגר אותם, זה הכל. זה ידוע מה רוצה החמאס, ולכן הפתרון הוא לא להאחז בשטחים שהם סתם נטל רק כדי "לא להכנע" לחמאס/טרור אלא לחסל את 20,00 האיש שדיסקין דיבר עליהם. 20,000 זה הרבה? הרבה אבל אפשרי, הורגים מחבל או 2, מחכים להלוויה ואז מפצצים אותה, מחכים לפסיכים שינסו לטפל בכאוס שבא אחרי ההפצצה ומפצצים גם אותה וכן הלאה...ככה נלחמים בטרור, ככה עושים קציר טוב.