אח שלו,אולי לא היית פה בזמן האחרון אבל
החמאס הוא האמאמא של הארגוני טרור בשטחים..... מחסל יריבים פוליטיים כאילו זה באמנת ז'נבה,מחלק פצצות לעניים בישראל והכי חשוב לא מפסיק לדבר על אשקלון,יפו,לוד,עכו וחיפה.. אז יכול להיות שלא הסתכלת בזמן האחרון על המפה אבל אם אשקלון עד חיפה זה של החמאס זה אומר שכל ישראל זה בכלל לא שלנו.....אני לא יודע מה איתך,אבל ההורים שלי לדוגמא עוד לא רוצים לעבור דירה..... ודרך אגב,יש לך איזה בילבולון קטנטן בסדר הפעולות: 1.ישראל אישרה לחמאס להתמודד. 2.חמאס נבחר. 3.ישראל אמרה שהיא מוכנה לדבר עם החמאס במידה ויבטל את הסעיף שקורא להשמדת ישראל ויכיר בה. 4.חמאס סרב. 5.ישראל הכירה בממשלת החמאס אבל לא היתה מוכנה לדבר איתה,ולמה שתדבר עם מי שקורא בגלוי להשמדתה? אנחנו היהודים אולי פראיירים אבל לא צריך להגזים... 6.אבו מאזן נכנס לעניינים,הוא מקים פרלמנט שבו שותפים גם החמאס וגם הפת"ח,הכל לפי החוקה הפלשתינית. 7.החמאס יום אחד מקבל את הג'ננה,מחסל כמה מאות אנשים בכמה ימים ומודיע שיש לו מידע שהפת"ח תיכנן ביחד עם ישראל לחסל את ראשי החמאס..... מה שמעניין בסעיף 7 זה שאף אחד לא טרח להראות הוכחות לפני שרצח את פעילי הפת"ח,לא רק שלא הראו הוכחות גם רצחו אותם כמו כלבים ללא משפט.... ומה שבטוח זה שתמיד ישראל היתה אשמה בכל רעות העולם,אז למה לא להאשים את ישראל והפת"ח בשיתוף פעולה ולקבל דרך זה לגיטימציה מהרחוב לחסל את כל אנשי הפת"ח בעזה?? בכל מקרה צר לי על המשפחה שלך,פעם הבאה תבקש מהם יפה לא להצביע לחמאס....