מה רוצה החמאס(נלקח מפורום ערבים)

אם מישו ישאל את עצמו

למה כתבתי בהתחלה 200 ועכשיו 150 אז אני האכלתי את הילדים בחוץ הילדים של הרחובות ב 50 שקל ואז הלכתי עם 150 שקל לבית חולים יעני עם אוכל בשווי לא הרבה כסף שימחו הרבה אנשים מספיק שזה שימח אותי למה שהישראלים לא יתרמו ככה לקהילה הישראלית

mike00

New member
אח שלו,אולי לא היית פה בזמן האחרון אבל

החמאס הוא האמאמא של הארגוני טרור בשטחים..... מחסל יריבים פוליטיים כאילו זה באמנת ז'נבה,מחלק פצצות לעניים בישראל והכי חשוב לא מפסיק לדבר על אשקלון,יפו,לוד,עכו וחיפה.. אז יכול להיות שלא הסתכלת בזמן האחרון על המפה אבל אם אשקלון עד חיפה זה של החמאס זה אומר שכל ישראל זה בכלל לא שלנו.....אני לא יודע מה איתך,אבל ההורים שלי לדוגמא עוד לא רוצים לעבור דירה..... ודרך אגב,יש לך איזה בילבולון קטנטן בסדר הפעולות: 1.ישראל אישרה לחמאס להתמודד. 2.חמאס נבחר. 3.ישראל אמרה שהיא מוכנה לדבר עם החמאס במידה ויבטל את הסעיף שקורא להשמדת ישראל ויכיר בה. 4.חמאס סרב. 5.ישראל הכירה בממשלת החמאס אבל לא היתה מוכנה לדבר איתה,ולמה שתדבר עם מי שקורא בגלוי להשמדתה? אנחנו היהודים אולי פראיירים אבל לא צריך להגזים... 6.אבו מאזן נכנס לעניינים,הוא מקים פרלמנט שבו שותפים גם החמאס וגם הפת"ח,הכל לפי החוקה הפלשתינית. 7.החמאס יום אחד מקבל את הג'ננה,מחסל כמה מאות אנשים בכמה ימים ומודיע שיש לו מידע שהפת"ח תיכנן ביחד עם ישראל לחסל את ראשי החמאס..... מה שמעניין בסעיף 7 זה שאף אחד לא טרח להראות הוכחות לפני שרצח את פעילי הפת"ח,לא רק שלא הראו הוכחות גם רצחו אותם כמו כלבים ללא משפט.... ומה שבטוח זה שתמיד ישראל היתה אשמה בכל רעות העולם,אז למה לא להאשים את ישראל והפת"ח בשיתוף פעולה ולקבל דרך זה לגיטימציה מהרחוב לחסל את כל אנשי הפת"ח בעזה?? בכל מקרה צר לי על המשפחה שלך,פעם הבאה תבקש מהם יפה לא להצביע לחמאס....

תעצור שנייה

אתה מקבל חדשות מאיזה טליווזיה בארץ אני מקבל את החדשות מאנשים שחיים שמה בוא נראה מי יותר מעודכן הפת"ח פרש מהפרלמנט עם חמאס והקים פרלמנט משל עצמו ואמרתי שהפת"ח משטפת פעולה עם האמריקאים והם בעצמם לא סובלים את ישראל שנית המשפחה שלי בכלל מצביעה לחזית העממית (לא קשורה לא לפת"ח ולא לחמאס) כמובן שלא כל המשפחה שלי אבל הרוב לא אוהב לא את פת"ח ולא את החמאס ודבר נוסף החמאס סרבה למגעים עם ישראל כי היא לא רוצה להכיר בארץ זו ( כמובן שזה דבר חמור) אבל בכל זאת אף פעם לא חשבו עליה כמפלגה פוליטית

mike00

New member
מה זאת אומרת לא חשבו עליה כמפלגה פוליטית?

אז בתור מה חשבו אותה כשנתנו לה לרוץ לממשלה?בתור קבוצת כדורגל? אחי,ישראל ניסתה לתחמן,מצד אחד החמאס לא היה אמור להבחר ואז אין שום בעיה.... מצד שני אם החמאס כבר נבחר הוא יהיה מחוייב לכל ההסכמים הקודמים שעליהם חתומים הפלשתינים..... אבל התברר שלחמאס אין שום כוונה לכבד את ההסכמים,לא רק זה אלא גם חמאס לא מתכוון להכיר במדינת ישראל... משם הדרך למלחמה בחמאס היתה קצרה... את החדשות גם אנחנו פה בישראל מקבלים מאנשים שנמצאים שם.... בין אם זה עיתונאים זרים ופלשתינים,משת"פים,מסתערבים שמעורבבים שם באוכלוסיה[ואתה תתפלא כמה כאלה יש] וכו'.... אם כבר יש מישהו שיש לו פחות אינפורמציה זה המשפחה שלך שמסתמך על מה שהחמאס אומר לו....

ישראל הכירה בממשלת חמאס?

הרי גם כשחמאס אמר שהוא יהיה מוכן לקבל את היוזמה הערבית ישראל לא היתה מוכנה לדבר איתו. ואגב הסיפור עם הפת"ח קצת יותר מסובך ממה שאתה מתאר מייק

לא רק לדבר, היא לא הכירה בו בכלל

ויזמה את החרם המוחלט על הממשלה הפלסטינית ועודדה את כל המדינות בעולם לא להכיר בממשלה ההיא. שלא לדבר על הניסיון לחנוק את עזה כדי שהתושבים ייכנעו ויבחרו פעם הבאה משהו שיותר טוב לישראל כמו אבו מאזן

mike00

New member
מה ישראל לא הכירה בחמאס??לא יכול להיות.....

יש סיכוי שהחמאס לא הסכים לשנות את האמנה שקוראת להשמדת ישראל?? יכול להיות שחמאס לא היה מוכן לדבר עם ישראל ישירות?? אולי זה בגלל שחמאס לא היה מוכן להכיר בכל ההסכמים שכבר נחתמו?? אולי זה בגלל שהחמאס לא היה מוכן לפרק את אירגוני הטרור??

נכון אבל אתה רואה את הדברים רק מהזוית הצרה של

ישראל. מבחינת חמאס יכלו להגיד גם אנחנו לא מוכנים בכלל לדון עם ישראל עד שלא יסתיים הכיבוש לגמרי, תסיג את כל כוחותיה מכל שטחי 67 ותחזיר את הפליטים (הפלסטינים רואים את הכיבוש הצבאי כמו שאנחנו רואים את הטרור, רק שאצלם זה חי ונושם עדיין בכל העוצמה). למרות זאת ממדלת הנייה לא הציבה תנאי כזה.

mike00

New member
אני לא ראיתי בשום מקום שממשלת ישראל לא מכירה

בעם הפלשתיני,האמת שהיא אפילו מכירה בחמאס רק לא מוכנה לשום קשר איתו כל עוד הוא קורא להשמדתה... ישראל מוכנה לוויתורים,וכבר הציעו לפלשתינים לא פעם לרדת לקווי 67',ואתה בעצמך יודע שהבעיה היא לא בקווי 67' אלא בדרישת השיבה[זכות זה בטוח לא].....ישראל גם מוכנה היתה לפרק התנחלויות,לגרש יהודים מבתיהם,לחלק את ירושלים ועוד... תסכים איתי שקצת קשה לנהל משא ומתן עם יישות שדורשת לדבר דרך צד שלישי,חמאס זה לא חיזבאללה.... אם הם רוצים שישראל תכיר בהם הם יהיו חייבים לעשות כמה שינויים "קטנים" כמו להכיר בה קודם.... ורצוי גם שתפסיק לדבר על השמדתה...... אם מישהו היה אומר בפה מלא שהוא רוצה להשתלט לי על העסק אין סיכוי שהייתי נפגש איתו אפילו לקפה....

מממ

מייק זה הרבה יותר מסובך ממה שכתוב בידיעות אחרונות אני אומר לך הייתי שמה בזמן מלחמת האזרחים (שבישראל אומרים שהיא לא הייתה בכלל -- שהיו רק איומים)

mike00

New member
הבעיה עם החמאס היא שצריך "לתפוס" אותם

במצב רוח הנכון ויותר חשוב זה לבחור את "האישיות" עימה אתה מדבר,כי לכל אחד שם יש דעה משלו.... הנה סדר הדברים הנכון: החלטה מס. 4705 של הממשלה מיום .19.02.2006 הממשלה ה - 30 אריאל שרון נושא ההחלטה : המערכת הפלסטינית לאחר הבחירות ברשות הפלסטינית - מדיניות ישראל נוכח השבעת המועצה המחוקקת הפלסטינית מחליטים : כינונו של פרלמנט פסלטיני (18.2.06) הנשלט על-ידי רוב חמאסי וסיומה, הצפוי בקרוב, של כהונת ממשלת המעבר, יהפכו את הרשות הפלסטינית לרשות טרור, אלא אם החמאס, השולט ברשות הפלסטינית יקבל במלואם את שלושת תנאי הסף שנקבעו על-ידי ישראל ואושרו בהחלטת "הרביעייה הבינלאומית":- - הכרה במדינת ישראל וביטול אמנת החמאס. - נטישת דרך הטרור ופירוק תשתיות הטרור. - הכרה בהסכמים ובהבנות אליהם הגיעו ישראל והפלסטינים. א. לפיכך, ממשלת ישראל מחליטה באופן מיידי על סדרת צעדים, בשלב זה, מול הרשות הפלסטינית כדלהלן:- 1) נוכח סיום כהונת ממשלת המעבר, לא יועברו כספים מישראל לרשות הפלסטינית. 2) ישראל תפנה לקהילה הבילאומית על-מנת שעם סיום כהונתה של ממשלת המעבר, תחדל הקהילה הבינלאומית מכל סיוע כספי לרשות הפלסטינית, למעט הסיוע ההומניטרי הניתן במישרין לאוכלוסייה הפלסטינית. לשם כך תוסיף ישראל לסייע לפעולת הארגונים ההומניטריים העוסקים בסיוע לאוכלוסיה הפלסטינית. 3) תימנע כל העברה של אמצעים וסיוע לארגוני הביטחון הפלסטינים. 4) יוסיף ויימנע מעברם ותוגבל תנועתם של אישים הקשורים בחמאס, לרבות אלה שנבחרו לפרלמנט הפלסטיני, בכל האזורים הנתונים לשליטת ישראל. 5) נוכח עליית הסיכון הביטחוני, יוגברו הבדיקות הביטחוניות במעברים, במיוחד קרני וארז, הן ביחס לאנשים ופועלים והן ביחס לסחורות. כמו-כן, תימשך הפעילות לשדרוג המעברים ברצועת עזה, כדי לאפשר פיקוח בטחוני יעיל יותר. ב. ימשכו כל הצעדים הנדרשים על-מנת למנוע פעולות טרור נגד ישראל, הן מרצועת עזה, הן מיהודה ושומרון ותימשך האצה בבנייתה של גדר הביטחון." הנה כתבה שנעשתה כמה ימים לפני הבחירות...בכיר חמאס: מגעים עם ישראל הם לא "טאבו"

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif

למעלה