מה רשום לו על החולצה?

CyberP

New member
Guns n' Moses

תמונה מההופעה בפארק הירקון ב-93. הנה עוד תמונה מאותו אירוע.

otlumak

New member
באמת?

אני ומע כל מיני דברים על ההופעה אבל אף אחד לא מביא חומר לשמוע מההופעה..... נראה לי אחת ההופעות המרגשות בשבילנו לראות.. גם אם זה היה לפני 16 שנה.... ודרך אגב, אפשר עוד לקנות את החולצות האלה-Guns N' Moses... רואים אותם הרבה בירושלים בעיר העתיקה...

CyberP

New member
לא אותה חולצה לדעתי

החולצות שיש בירושלים, אם אני לא טועה, הן החולצות עם שתי רובי העוזי והכיתובית Guns n' Moses, ולא אלו עם הסמל של גאנז עם מגן דוד בפנים. אני חושב שיש איפשהו קטעים וצילומים מההופעה ומהביקור בישראל, אבל זה איפשהו בארכיונים של מישהו לא ידוע. יצא לי לראות איזה קטע אחד ממש קצר מסאונד צ'ק של ההופעה כחלק מאיזה סרטון תעודה, אבל לא יותר מזה. אחי היה בהופעה בארץ, וסיפר שהיה סאונד די מעפן, חצי מההופעה הייתה אקוסטית, וסלאש ניגן סולו של הבה נגילה.

hofri10

New member
כן,אומרים שהיה מעפאן

ועדיין חבל שלא באתי. למרות שגם אם הייתי חי אז כנראה שלא היו נשארים כרטיסים. אגב,ההופעה הזאת הייתה אחרי שספגטי יצא או לפני?

NutsMilk

New member
אתה מתכוון לחולצה הזאת?

מכוערת.. מי יקנה אותה בכלל? חחחחח אנשים באמת חושבים שזאת החולצה שאקסל לבש בהופעה?

CyberP

New member
כן זאת החולצה

אני לא חושב שאנשים חושבים שזאת החולצה... היא חולצה חמודה, אני חושב שהיא יותר קשורה לצה"ל מלגאנז.

RockTheFuckOut

New member
הקטע של הסרטון מהארץ

זה מתוך הדוקמנטרי על הספר של צלם הלהקה רוברט גון גם זה ברשותי, הספיקו להעלות ליוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=AliKT1ZUx7w אני מקווה שאני לא מתבלבל וזה אכן שם... בכל מקרה מי שיראה יהנה, יש שם הרבה תמונות ומידע מעניין כזכור לי.

RockTheFuckOut

New member
אוקי זה בקטע של החל מ 3 דקות

זה מהתקופה שאיזי כאמור חזר זמנית לללהקה

CyberP

New member
יש לפני גם

2:09 חזרות בת"א (איזי שר את נייטריין והלהקה נשמעת זוועה. אקסל בתקופה הזאת, כמובן, לא נמצא בחזרה). דאף פשוט נראה כמו תאונת רכב בימים האלה. הוא גמור.

כמו כולם

בערך כל אחד שבא להופיע בישראל עושה איזה גירסה של הבה נגילה.. גם הבלאק אייד פיז עשו, ואם אני לא טועה גם סטינג [אבל לא הייתי]. אפשר לחשוב שאנחנו שרים את השיר הזה כל היום בארץ שהם נתפסו עליו ככה

C השעמום

New member
השקיע בחולצה אבל לא בהופעה ../images/Emo3.gif

מישהו יודע איפה אפשר לראות את ההופעה או לפחות קטעים ממנה?

CyberP

New member
אני פשוט אשפוך את מה שיש לי על ההופעה בארץ חח

ההופעה הייתה במאי 1993, חצי שנה לפני שיצא ספגטי אינסידנט (נובמבר 1993, בדיוק 15 שנה לפני צ'ייניז). הסאונד היה מסריח, והלהקה ביצעה הרבה שירים מהסט בגרסא אקוסטית, וגם ביצעה גרסא קצרה ל"הבה נגילה". מדיווחים שקראתי פה ושם, ומאחי, הבנתי שחברי הלהקה דווקא היו במצב רוח לא רע. זאת הייתה ההופעה הראשונה שבה איזי חזר להופיע עם הלהקה, אחרי שגילבי (שהחליף אותו כשהוא החליט לעזוב) שבר את היד בתאונת אופנוע. איזי עשה עוד 4 הופעות עם הלהקה, לפני שגילבי חזר. וכמה תמונות מהאירוע, נתחיל עם החולצה המדוברת:

למעלה