מה רשום לו על החולצה?

dor dn

New member
לא ממש יוצא לי לכתוב פה אבל חייב לתקן

קראתי את האוטוביוגרפיה של סלאש (מומלץ) והוא אומר שההופעה לא נשמעה טוב בגלל שאיזי הגיע כמו שאמרת אחרי הרבה זמן שהם לא ניגנו יחד ולא עשה אפילו חזרה אחת ולכן לא עמד בקצב של שאר חברי הלהקה בהופעה והלהקה נשמעה רע, דרך אגב סלאש סיפר קצת על החוויות שלו פה כתייר וזה היה ממש מגניב לקרוא.

CyberP

New member
../images/Emo24.gifברוכים הבאים! קודם כל

וכן, ללא ספק הם לא נשמעו טוב. ההופעה לא הייתה טובה. מה שאמרתי זה שמדיווחים מההופעה, חברי הלהקה נהנו בסה"כ והיו במצב רוח טוב. זאת הייתה התקופה, ד"א, שהיו מכבים לאיזי את המגבר 90% מהזמן כי הוא היה מסטול מהתחת וזייף כמעט בכל השירים

NutsMilk

New member
חח איך אתה מברך כל אחד שרק מעיז להציץ לכאן...

כאילו שכל מי שנכנס לפה הוא קדוש...

CyberP

New member
אני מקווה שזה ככה גם בבית שלך

הוא לא קדוש, אבל הוא "הציץ" למעוננו הקט, אז נברך אותו. למה לא? אני מברך כל בן אדם שאני פוגש, זה אומר שאני חושב שהוא קדוש? אני חושב שככה צריכים להתנהג כולם.

dor dn

New member
אני באמת קדוש וטוב שבירכת אותי :)

ובקשר למה שאמרת על איזי זה לא היה המקרה בהופעה פה בארץ כי הסיבה שהוא עזב מלכתחילה הייתה כי הוא התנקה ורצה לברוח מכל הסמים והבלאגן שהיה סביב הלהקה וכשהוא חזר לכמה הופעות האלה הוא היה נקי וסלאש מציין בספר שהוא כל הזמן היה זהיא לא להתקרב לסמים ונהיה ממש פעיל באל-סם :) .

RockTheFuckOut

New member
איזי כבר לא היה אז בלהקה

הוא עזב בסוף 91 ביום של צילומי הקליפ של דונט קרי הוא פשוט לא הגיע... ב93 חזר ללהקה ל5 הופעות (בינהן ישראל) כאשר גילבי קלארק שבר את ידו בתואנת אופנוע, למה הוא הסכים לחזור?. תמורת מליון דולר. אחרי זה אקסל הקדיש לו בכמה הופעות את דאבל טולקין גייב מאדאר פאקר.

CyberP

New member
../images/Emo6.gif נכתב כבר פעמיים

אני לא חושב שראיתי אי פעם את הסכום מיליון דולאר בהקשר הזה. אני מכיר שהוא הסכים לחזור אחרי ש"התנאים שהוא הציב מולאו". לא יודע בקשר למיליון דולר. ודאבל טוקין ג'ייב... גם, שמעתי את אקסל מקדיש את זה לכל מיני אנשים... לא שמעתי את השם איזי אף פעם, אשמח ליוטיוב. איזי עזב את הלהקה בשלהי 1991, ממש שבועות ספורים לפני יציאת הסינגל של דונט קריי. הוא הכריז על העזיבה שלו עוד באוגוסט של אותה שנה אחרי שאקסל כמעט שוב גרם למהומות כמו בסט. לואיס. סלאש ד"א, אמר שההופעות שהתקיימו מאז שאיזי הודיע על עזיבה ועד העזיבה שלו היו היחידות שאליהן אקסל הגיע בזמן.

RockTheFuckOut

New member
ראית מאקינג פאקין וידאוז?...

בזה של דונט קרי מראים את חברי הלהקה מחזיקים שלט WHERE IS IZZY? הוא פשוט הבריז להם מהצלומים למה שהסתבר לעניין תמידי חח לגבי הדאבל טולקין גייב יש לי כמה בוטלגים אם אני זוכר נכון זה בהופעה במודנה איטליה או מגרמניה(אולי שניהם) בכל מקרה ,היו מספר מקרים והקהל צעק בוז שהוא הקדיש לאיזי. לגבי המליון דולר, בזמנו שאלתי למה איזי הסכים לחזור ל 5 הופעות... הרי הוא מאס בלהקה ובעיקר אקסל, אז היה צריך להיות חתיכת מניע זאת התגובה שקבלתי .זה די מסביר למה לאחר מכן אקסל הקדיש לו את גייב , הוא חש שאיזי תעב בצע בלבד.

CyberP

New member
את מי שאלת?

ראיתי את התעודה, וראיתי את השלט. אני לא יודע אם הוא "הבריז", הוא הודיע על עזיבת הלהקה כמה חודשים לפני זה... אז אני בספק אם הם הופתעו.

otlumak

New member
כל התמונות שהעלתה והפוסטר והכרטיס והחולצה...

יש לך אותם אצלך?!

CyberP

New member
יש לי כרטיס

זה לא הכרטיס שבתמונה, אבל שלי (של אחי) נראה אותו דבר. כל השאר זה מחקירותיי הרבות באינטרנט אודות גאנז.

למעלה