מה שהבטחתי לפני פול זמן

קטרפי

New member
מה שהבטחתי לפני פול זמן ../images/Emo110.gif

סוף סוף סיימתי להכין את המשחק, עכשיו אפשר להוריד ולשחק
כמו שאמרתי המשחק הזה הוא לא ממש דומה לגיימבוי, אין ממש אפשרויות של בחירה (בגלל שהוא כתוב בVB והאפשרויות שם די מוגבלות ומי שמכיר את השפה יודע....) חוץ מזה, כמה דברים על הקרבות
כול פוקימון מתקיף בתור שלו, יש לכולם בהתחלה 100 חיים.
אי אפשר להחליף פוקימון באמצע קרב אלא אם כן משתמשים ב baton pass
חלק מהמתקפות בכלל לא דומות לאיך שהם בגיימבוי, יש ילדה במרכז פוקימונים שמסבירה על כולם.
בשביל לתפוס פוקימון ביער, צריך לחכות שהוא יופיע ואז ללחוץ עליו מהר לפני שהוא נעלם בשביל לזרוק עליו פוכדור. רוצים את זה¿ קחו את זה!

5 0 6

New member
ההורדה לא עובדת.

ולמה אי אפשר להחליף אלא אם כן משתמשים בבאטון פס?

קטרפי

New member
אם זה לא עובד ../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif

תעתיק את הכתובת הזאת ותיכנס אליה http://oketz.tripod.com/redwood.zip ואפשר להחליף רק עם baton pass בשביל שלא יחליפו פוקימונים כול הזמן, אחרת זה יהיה קל מדיי להעלות רמות לפוקימונים שרוצים לפתח

ff4

New member
למה יש ביער רק קטרפי?!.

ולמה סייטר לא מת?

קטרפי

New member
רוצה שאני יגלה לך את הכול¿ ../images/Emo110.gif

אני רק יכול להגיד, שבהמשך יהיה עוד פוקימונים ביער אבל בהתחלה באמת יש רק קטרפי

ff4

New member
אבל איך מכסחים את הסייטר הזה?!.

הוא מעצבן!!!.

ff4

New member
ואיך תופסים פוקימונים? ואיך קונים

פוקדורים? וסליחה על הבורות
.

Houndour

New member
הצלחתי להגיע עד ../images/Emo79.gif

המאמן השלישי ^^; דבר ראשון, כל הכבוד על ההשקעה!!
דבר שני, באגים. המשחק נתקע כל פעם, במאמן השני, כאשר לא בוחרים פוקימון ולוחצים על 'גו'. דבר שלישי, אני מציע להאריך את השהיה של ההודעות על המסך.. הן נעלמות מהר מאוד ואני לא מספיק לקרוא. וכל הכבוד על הרעיון! משחק באמת מאתגר

5 0 6

New member
אתה עושה thunderwave עם פיקאצ'ו.

ואז מלא thundershock עד שנשאר לו עשר HP, ואז הוא הורג את פיקאצ'ו כבר. אחר-כך קאטרפי עושה טאקל ומנצח. נגד גולם, מטפוד פשוט עושה התקשחות ואיכשהו, זה מוריד לגולם. הבעיה שלי עם היטמונלי. הוא לא מתבלבל מהבלבול של באטרפרי ולא משותק מה-thunderwave של פיקאצ'ו. והוא גומר לי את כל הפוקימונים באיזה שלוש-ארבע התקפות! ולמג'יקארפ המסכן שלי יש רק טאקל, אז הוא גם לא עוזר הרבה. ואיווי נעלם לאנשהו!

ff4

New member
אבל הוא הורג אותי ישר ואיני מספיק

להתקיף
.

ff4

New member
תודה. ואיך תופסים מג'יקארפ?!

הוא כל הזמן בורח..

5 0 6

New member
אין מה לעשות. רק לנסות שוב ושוב.

אותו דבר קרה לי עם קאטרפי.

Houndour

New member
קודם עם פיקאצ'ו, ../images/Emo79.gif

אח"כ נשארו לו מעט נקודות חיים כשפיקאצ'ו מת וקטרפי נצח אותו והפך למטפוד. נגד גולם השתמשתי בהתקשחות וזהו. אבל ההיטמונלי הזה.........

קטרפי

New member
על איזה הודעות אתה מדבר¿ ../images/Emo110.gif

יש הודעות שנפתחות בתוך תיבות טקסט, ואותם אתה יכול ליסגור מתי שבא לך. בקשר להודעות שנעלמות מהר, אתה בטח התכוונת לאיפה שבזמן קרב כתוב את השם של ההתקפה שהיריב משתמש בה. ההודעות האלה מופיעות כשהוא מתחיל את ההתקפה ונעלמות כשהוא מסיים אותה, יותר מזה לא הצלחתי להשאיר למרות שאני יודע שיש מתקפות מהירות כמו sword dance של סייטר שנעלמות מייד

למעלה