מה שהבטחתי לפני פול זמן

gloom

New member
משחק טוב../images/Emo45.gifסחתיקה על ההשקעה../images/Emo66.gif

רק שזה לא מובן קצת מה קורה ביער? כאילו אני מגיע ויש רק קטרפים ואני לא יכול לזוז... איך ממשיכים
וזה קשה הקרב השני יותר מידי... אחרי סייטר אז ישר בא גולם ומביא מכה ואני מת.. מה עושים? וכאילו אם אני מת אני עדיין צובר ניסיון?

קטרפי

New member
ברגע שאתה מגיע ליער ../images/Emo110.gif

יש לך הודעה שאתה צריך ללחוץ על פוקימון בשביל לנסות לתפוס אותו, וכמו שכבר אמרתי בהתחלה יש רק קטרפים אבל בהמשך יש עוד בקשר לקרבות אני לא יכול להגיד איך עוברים כול קרב כי אז הכול יהיה בלי טעם אני אני יגלה את הכול. אבל כמה הודעות מעליך מישו כבר הצליח לעבור ככה שזה לא יכולהיות כול כך קשה

5 0 6

New member
למה אי-אפשר לשמור?

ואיפה קונים פוכדורים? נגמרו לי כשניסיתי לתפוס איווי. ואיש אחד במרכז הפוקימונים אמר לי לתת לו אחת האבנים האלה שמקבלים אחרי הקרב בגולם והוא יישחזר את הדנ"א שלה ויהפוך אותה לפוקימון. איך מקבלים את הפוקימון הזה?

5 0 6

New member
ולמה לפיקאצ'ו אין באטון פס?

החלפתי לפיקאצ'ו עם באטרפרי, שהוא היחיד שיש לו באטון פס, ופיקאצ'ו המסכן חטף מכות.

5 0 6

New member
שכחתי עוד משהו.

למה בקרב נגד זובאט לוקח כל-כך הרבה זמן עד שאפשר להשתמש ב-thundershock של פיקאצ'ו? עד שזה נהיה צהוב פיקאצ'ו כבר מבולבל ומתקיף את עצמו.

5 0 6

New member
שיחקתי שוב ויש לי עוד שאלות.

למה לכדתי איווי ובקרב נגד היטמונלי יכולתי לבחור רק מבין פיקאצ'ו, באטרפרי ומג'יקארפ? לאן איווי נעלם? ואיך עונים לחידות של מנהיגי המכונים? אני כותב את התשובה, אבל לא קורה כלום. על מה צריך ללחוץ כדי שהם יקבלו אותה?

קטרפי

New member
אולי התשובות לא נכונות....../images/Emo110.gif

תגיד לי מה אתה עונה, יכולהיות שאתה טועה (הרבה מתבלבלים בשאלה של בליין ובגלל זה שמתי דווקא אותה)

5 0 6

New member
למיסטי עניתי water.

לבליין עניתי arcanine, אבל אולי זה לא נכון, ולסרג' לא עניתי כי אין לי מושג. אבל התשובה למיסטי בטוח נכונה! אז למה היא לא קיבלה אותה?

קטרפי

New member
זה לא נכון ../images/Emo110.gif

בשאלה של מיסטי, יש הבדל בין type לבין kind (אין לי מושג איך אומרים את זה בעברית, אבל באנגלית זה לא אותו דבר אז בגלל זה התשובה שלך לא נכונה)

Houndour

New member
הכי חשוב! ../images/Emo79.gif

אין שמירות ;; אי אפשר להתחיל כל פעם משחק מהתחלה...

קטרפי

New member
כי לא תמיד אתה מתקיף ראשון ../images/Emo110.gif

רק בחלק מהקרבות אתה מתקיף ראשון, שיהיה פייר. בקרב נגד זובאט הוא קודם משתמש בsupersonic ורק אז מגיע תורך בקשר לפוכדורים אי אפשר לקנות ובקשר לחנון במרכז, תנסה לדבר איתו פעם בכמה זמן בשביל לבדוק אם הוא כבר סיים לעבוד על האבן שלך. ולסיום אני יודע שיש במשחק המון דברים מעצבנים כאלה אבל זה המטרה כמו בכול המשחקים, שתגלה לבד איך אתה משיג עוד פוקימונים ומחזק אותם, וגם את השיטה לנצח בכול הקרבות, ודווקא אם יש לך איווי ולא אכפת לך לחזק את שאר הפוקימונים שלך, אז זה די קל לעבור את היטמונלי (אבל חכה תיראה מה יהיה לך אחורי זה....)

5 0 6

New member
עדיין לא הבנתי לאן נעלם האיווי שלי.

ואתה לא יכול להוסיף את האפשרות לשמור? זה קצת מעצבן. וכן, אני קרצייה ואני יודע את זה.

5 0 6

New member
ועוד משהו.

בזבזתי עכשיו על קאטרפי איזה שלושה פוכדורים ונשארתי עם שניים! זה לא הוגן! למה אין קרב נגד הפוקימון שמנסים לתפוס, ולמה כשתפסיה לא מצליחה מאבדים את הפוכדור? צריך לעשות שכשלא מצליחים לתפוס, הפוכדור נשאר. כי גם אי-אפשר לקנות אחרים, אז זה סתם בזבוז.

WoLfN

New member
גררר!

לא הוגן! פיתחתי את גלום לווילפלום, ואז נלחמתי מול וינזור, עשיתי מונלייט, לייטל דאנס, פייטל דאנס, ואז לי נשאר 5 ולו נשאר 20, והיה תורי, וזה כתב לי שהוא ניצח! ל-א- -ה-ו-ג-ן-!-!-!

5 0 6

New member
שמע, הקרב נגד זובאט ממש לא הוגן.

הבנתי שהוא זה שתוקף ראשון, אבל הסופר סוניק לא מפסיק! כשבאטרפרי תקף את היטמונלי עם בלבול זה הפסיק אחרי תור או שניים ואצל זובאט זה למשך כל הקרב! למה ההתקפה שלו לא נגמרת?! הוא רק ממשיך וממשיך וממשיך... והילדה שמסבירה על מתקפות אמרה ש-thundershock מוריד 15 HP, אז למה כשפיקאצ'ו המבולבל פוגע בעצמו יורד לו עשרים?>_<

5 0 6

New member
יש עוד באג.

בקרב נגד סייטר, הצלחתי לנצח בלי שפיקאצ'ו ימות, אבל אז גולם הגיע, עשה את ההתקפה שלו וניצח וזהו! לא יכולתי להשתמש בקאטרפי! מה קרה? אם קאטרפי לא מנצח את סייטר אני מפסיד אוטומטית? וגם כשפיקאצ'ו כן מת וקאטרפי ניצח את סייטר, הוא הפך למטפוד ועשה התקשחות, אבל גולם השתמש בהתקפה הזו שלו וניצח.

WoLfN

New member
קרה לי משהו מצחיק...

באחת הפעמים שנילחמתי מול סייטר וגולם, אז התחלתי עם פיקאצ'ו, הוא מת, שלחתי את קטרפי, גם הוא מת, פיקאצ'ו יצא *שוב*, ניצחתי, ואז פיקאצ'ו התפתח למטפוד ועשיתי הרדן וניצחתי>_<. בסופו של דבר היה לי פי'אצ'ו ובאטרפרי, וזה היה מגניב

Thestral

New member
אני ריך לבדוק עם הנהלת תפוז../images/Emo108.gif

עם ההודעה הזו חוקית, מאחר ויכול להיות שהיא מפירה זכויות יוצרים קחו בחשבון שיש סיכוי וההודעה תימחק

5 0 6

New member
היא לא מפירה זכויות יוצרים.

כי זה משחק שקטרפי הכין. ובמילא כולם כבר הורידו את זה.

למעלה