מה שהחורף גרם לי לעשות...

Eyal Hershtik

New member
באמת מה אתה מבין אח צעיר ....

חכה שתראה את החליפה השנייה שלו זו מהבר מצווה
(זכורה לטובה מהימים בהם ישבנו בערבי שישי במסעדת מזרע ) ואז תגיד שהחליפה הזו היא שיא האופנה העכשווית ...

רֶשֶף

New member
הרשטיק!!! ../images/Emo123.gif

מה זה? פצחת פה ערב ירידות על החליפות מותג היוקרתיות של רֶשֶף? לך חפש מי ינענע לך את התקווה של הזנב הקשיח.

shais1

New member
לרשף פניתה לא טעית...../images/Emo103.gif

חבל שאין ניקוד. שנוכל להוסיף גם מבטא.

ody cohen

New member
מה פמאום מזוכיזם! פשוט...

צריך להתכונן כמו שצריך לטיול בגשם - צריך חרמונית עם ריפוד בישבן, משקפיים עם מגבים, ומגפי רכיבה של רפתנים, אבל עם קליטים... אני מתחיל לעבוד על זה, לסופה הבאה.

The Road Ranner

New member
במילים אחרות...

מה דעתכם על קריטריום בסלון ממוזג? או לחילופין, רכיבת שטח בתוך אוהל מחומם?

yahadas

New member
../images/Emo22.gifלהקלה בנזלת../images/Emo26.gif

יש לקנות בבית מרקחת שמן אתרי של אקליפטוס (בבית מרקחת ולא במקום שמוכרים בו שמנים להפצת ריח במבערים!!!). טיפה מזה בנחיריים ואתם נטולי נזלת לכמה שעות טובות. להחזיק בכיס ולהשתמש. יש אפילו משתתפורום שניסה התלהב ואימץ את הרעיון. במקרה של התקררות
אפשר למלא אמבט, להוסיף לתוכו 10 טיפות של השמן האתרי הזה ועוד 10 טיפות של שמן אתרי אורנים, להכנס ולטבול (ככה אומרים, לא?) 20 דק'. יוצאים כמו חדשים. ת ה י ו ב ר י א י ם הכותבת אינה רופאה או בעלת השכלה כלשהי בתחום. יש להתייחס לעצותיה בחשדנות ולנסות במקום נסתר קודם.

yahadas

New member
../images/Emo124.gifחשוב מאוד - הבהרה חיונית

את השמן לא לטפטף בנחיריים, צריך לשים טיפה על האצבע ולמרוח בקצה כל נחיר, בחלק שבו הם מתחברים לחלק שמעל השפה העליונה (מסורבל אך מובן, אני מקווה). זה עושה את העבודה.

רֶשֶף

New member
חשוב מאד - הבהרה חיונית לא פחות

השמנים האתריים חריפים מאד. עדיף (וגם בד"כ רשום עליהם) לא לבוא איתם במגע, במיוחד לא ברקמות ריריות ו/או עדינות. הכי טוב לעשות "אוהל אדים". כמו פעם. סיר מים חמים על הכיריים, שתיים שלוש טיפות שמן אקליפטוס, ראש מעל הסיר, מגבת מעל הראש להכוונת האדים ולשאוף עמוקות. בזהירות לא לשרוף את האף, את הגבות ואת המגבת. השאיפה על אחריות המשתמש בלבד.

gsprukt

New member
מה שהגשם גרם לי לעשות....

אוברול מקיף לשתי הנאבות. כיוון הילוכים קפדני. ניקוי דיסקים. ניקוי שפיצים(!) כביסה לכל מגיני הליזרד סקין שלי.

codec

New member
ווואיייי, הליזר סקין...

איך שכחתי. אני כבר לא זוכר באיזה צבע הוא היה כשקניתי אותו. נו, טוב, נחכה לגשם הבא. המכונה כבר מסיימת.

למעלה