עד היום תהיתי מי האידיוט שמשלם בשביל לראות קטעים של הדבר הנורא הזה.או בגלל שרוצים שיראו את זה אחר כך בתוכנית בערוץ 13
או בגלל שלא רוצים שיראו את זה בכלל.
אז בשביל מה לעשות שידור חי מהבית הזה?
קטע מצורף![]()
גם אני לא מבין את מי שמשלם על זה. באינטרנט הערוץ תמיד היה בחינם.עד היום תהיתי מי האידיוט שמשלם בשביל לראות קטעים של הדבר הנורא הזה.
גם משלם וגם יש לו זמן לצפות, באמת מוזר, ערוץ שמשדר 24/7 גם פנסיונר או מובטל לא יכול לצפות כל הזמן ועוד לשלם על זה והרי גם צריך להרוויח כסף כדי לשלם על הערוץ.עד היום תהיתי מי האידיוט שמשלם בשביל לראות קטעים של הדבר הנורא הזה.
מי?גם משלם וגם יש לו זמן לצפות,
זה ערוץ לנשים,מה אתה רואה אותו?או בגלל שרוצים שיראו את זה אחר כך בתוכנית בערוץ 13
או בגלל שלא רוצים שיראו את זה בכלל.
אז בשביל מה לעשות שידור חי מהבית הזה?
קטע מצורף
אחד המשתתפים סיפר על מקרה של אלימות שלו עם מישהו..
יש לי אישור מהממסד הפמיניסטי.זה ערוץ לנשים,מה אתה רואה אותו?
הוא גם משעמם כי אין דרמות כמו שאמרת - הדברים המעניינים מצונזרים,יש לי אישור מהממסד הפמיניסטי.
אז העניין זה לתפוס את המקרים האלה שלא הספיקו לצנזר לגמרי. ואם הייתי צופה בערוץ הזה יותר, הייתי כנראה מוצא עוד פשלות כאלה. אבל אני צופה מעט מאוד וממש במקרה נתקלתי בזה.הוא גם משעמם כי אין דרמות כמו שאמרת - הדברים המעניינים מצונזרים,
אולי בגלל זה נותנים אותו בחינם באפליקציה.
בדיוק ההפך זה סתם מתסכל,אתה לא יודע מה סוף הסיפור שהוא תפס אותו בראש.אז העניין זה לתפוס את המקרים האלה שלא הספיקו לצנזר לגמרי.
בשביל מה? מה זה נותן.ואם הייתי צופה בערוץ הזה יותר, הייתי כנראה מוצא עוד פשלות כאלה.
המטרה של הערוץ לבנות הזה היא "שומר מסך",הטלויזיה פתוחה על זה קבוע אם אין משהו אחר,אבל אני צופה מעט מאוד וממש במקרה נתקלתי בזה.
זה נותן לחשוף פרטים שהפקת התוכנית לא היתה מעוניינת שיצאו החוצה.בדיוק ההפך זה סתם מתסכל,אתה לא יודע מה סוף הסיפור שהוא תפס אותו בראש.
בשביל מה? מה זה נותן.
ברור,אבל מישהו הקליט את עדי,זה נותן לחשוף פרטים שהפקת התוכנית לא היתה מעוניינת שיצאו החוצה.
זה כל הקטע בכל שידור חי. וכאן עוד יש דילי בשידור שמאפשר להפקה לחתוך מראש משהו שהם לא רוצים שיצא. ובכל זאת לפעמים הם קצת מפספסים.
זוכר את עדי נויימן ?
מעניין מי?ברור,אבל מישהו הקליט את עדי,
יכולים להראות לו את הקטע שיצא ולשאול אותו.בדיוק ההפך זה סתם מתסכל,אתה לא יודע מה סוף הסיפור שהוא תפס אותו בראש.
אני רוצה עכשיו לא שיצא.יכולים להראות לו את הקטע שיצא ולשאול אותו.
כי אין לך סבלנות.אני רוצה עכשיו לא שיצא.
עכשיו הנושא חם ומעניין,הדמות מעניינת בגלל המשחק/תוכנית.כי אין לך סבלנות.![]()
אני העלתי את הקטע ואני אפילו לא יודע את שמו. וגם לא את השמות של האחרים. ובטח גם לא את מי שהיה בעונות הקודמות. זה מראה לך כמה אני צופה בזה.עכשיו הנושא חם ומעניין,הדמות מעניינת בגלל המשחק/תוכנית.
אח"כ זה סתם עוד איזה חמום מוח![]()
אם היית רואה את התוכניות היית מבין שהקטע לא מעניין בלי ההמשך שלו,אני העלתי את הקטע ואני אפילו לא יודע את שמו. וגם לא את השמות של האחרים. ובטח גם לא את מי שהיה בעונות הקודמות. זה מראה לך כמה אני צופה בזה.
אז זה אומר שההפקה של התוכנית קובעת לך מה מעניין ומה לא.אם היית רואה את התוכניות היית מבין שהקטע לא מעניין בלי ההמשך שלו,
בתוכנית(הערוכה) יש כבר יותר אקשן עם הדייר הזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.